Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(savitre @ 2010 04 07, 09:46)
o kur eglės turguj siulais prekiauja?

Nesu mačius Eglės turguj siūlų. g.gif
O kas dėl Tilžės turgaus.... žiemą siūlų buvo pasirinkimas tikrai didelis ir prekiavo daugiau nei 5 vietose. Buvau šeštadienį, išvaikščiojau visą ir siūlus radau tik paskutinėj eilėj. blink.gif Klausiau, kame reikalas, kodė taip mažai prekeivių, tai pardavėja "apšvietė", kad ne sezonas, niekas nemezga, dabar "daržai, pliažai ir t.t." blink.gif
Tai va, dabar neverta belstis į turgų dėl siūlų. schmoll.gif
Man patinka parduotuvė senajam turguj "siūlai/sėklos", geros kainos ir pasiūla neprasta. happy.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 04 07, 09:46)
o kur eglės turguj siulais prekiauja?

Eglės turguj prekiauja gale turgaus, ten kur palapinės stovi ( eit nuo žuvinės pusės pro tą įėjimą), tik nebūna berods pirmadieniais ir sekmadieniais. Pasirinkimas nelabai didelis palyginus su Tilžės turgum, bet ten jų ta pati "firma", tai reikalui esant galima paprašyti, kad atvežtų kitai dienai ar reikiamos spalvos, ar kitų siūlų ( jei turi "sandėly" ). O pasižiūrėt kai kuriuos siūliukus galit ČIA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2010 04 07, 11:18)
Eglės turguj prekiauja gale turgaus, ten kur palapinės stovi ( eit nuo žuvinės pusės pro tą įėjimą), tik nebūna berods pirmadieniais ir sekmadieniais. Pasirinkimas nelabai didelis palyginus su Tilžės turgum, bet ten jų ta pati "firma", tai reikalui esant galima paprašyti, kad atvežtų kitai dienai ar reikiamos spalvos, ar kitų siūlų ( jei turi "sandėly" ). O pasižiūrėt kai kuriuos siūliukus galit ČIA smile.gif

gyvenu šalia eglės turgaus ir niekada vaikščiodama p[o turgų nemačiau ten siūlų ot žliba esu doh.gif visą laiką trenkdavausi iki tilžės turgaus
Atsakyti
Kad neperseniausiai jie ten pradėjo prekiaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mari1111 @ 2010 04 07, 11:01)
o kur Kaune nusipirkti siulu ritese (babinose)

ABC siuluose ir Silainiu turgelyje naujoj vietoj
Atsakyti
QUOTE(vincis @ 2010 04 07, 08:00)
O kurioje Vilniaus g. vietoje?

priesais AVILI 4u.gif ,tokia moteriska baltai paredyta lange stovi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(makse* @ 2010 04 07, 11:36)
ABC siuluose ir Silainiu turgelyje naujoj vietoj

Dar CASA LANOJ prie Hypermaximos( ten pirkau lininius)
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2010 04 06, 12:05)
Naujoji uosto g. 12, šalia Ferdinando kavinės

Tai vat buvau nuėjus į tą "šaunią" parduotuvę, pirmąkart atėjau be 15 min. pirmą val. - uždaryta, kabo lapelis kad pietų pertrauka 13-14, nu, pamaniau sau, pardavėja anksčiau nusimuilino, antrąkart atėjau po piet, pralaukiau... apie 20 min. - kaip uždaryta taip uždaryta. Pamindžikavau aš ir daugiau žmogelių ir išsiskirstėm. blink.gif Taip ir likau nesupratus - dirba išvis ta parduotuvė ar ne. schmoll.gif Per langą matėsi kad siūlų ir neplautų puodukų prikrauta, bet...

Tai pakartosiu klausimą - kur pirkt lininių siūlų babinose. Nebūtinai Klp. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2010 04 07, 14:54)
Tai vat buvau nuėjus į tą "šaunią" parduotuvę, pirmąkart atėjau be 15 min. pirmą val. - uždaryta, kabo lapelis kad pietų pertrauka 13-14, nu, pamaniau sau, pardavėja anksčiau nusimuilino, antrąkart atėjau po piet, pralaukiau... apie 20 min. - kaip uždaryta taip uždaryta. Pamindžikavau aš ir daugiau žmogelių ir išsiskirstėm. blink.gif Taip ir likau nesupratus - dirba išvis ta parduotuvė ar ne. schmoll.gif  Per langą matėsi kad siūlų ir neplautų puodukų prikrauta, bet...

Tai pakartosiu klausimą - kur pirkt lininių siūlų babinose. Nebūtinai Klp.  g.gif

Dar esu mačiusi lininių siūlų babinose "Lino namai" Tiltų g. 11
Atsakyti
Šiaip esu buvus toj parduotuvėj, tai tikrai nemažai to lino buvo. O veža jį iš Plungės, tai manau ir ten toj jų firminėj parduotuvėj turėtų būti. O "Lino namuose" Tiltų g. nežiūrėjot - pagal mane ir ten turėtų būti g.gif
Atsakyti
lino babinose dar Zemaitijos (prie Rietavo) turguj visada budavo, tarp rubu eiles pradzioj prekiaudavo, tik gal skurdokas pasirinkimas, veza is Gargzdu, sake ten turi parduotuve, bet daugiau pardavejos ir neissiklausinejau 4u.gif o Plungej kur tokiu babinose lino yra? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurin22: 07 balandžio 2010 - 14:13
Štai ČIA galite pažiūrėti „fotoreportažą“ iš parduotuves (Naujoji uosto g. 12, šalia Ferdinando kavinės)
Atsakyti
O Plungėj bent jau anksčiau buvo audinių ir siūlų parduotuvė, dabar nežinau ar yra, bet radau adresą ir telefoną Birutės g. 43, LT-90112, PLUNGĖ (448) 73036
Atsakyti