Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(dontstop @ 2010 03 29, 20:35)
na aš Vernito siūlus perku jau 7 metus ir man skersuoja visada, išbandžiau medvilnę (pirkau ne mažiau, kaip 10 kartų, va ir dabar iš jos narplioju  smile.gif ), pusiau medvilnę/pusiau sintetiką, akrilą, 30 % vilnos, 70 % vilnos - skersavo visi  doh.gif

nu negazdinkit doh.gif turiu vernito medvilnes su akrilu.jau bijosiu pradet.nors is vernito mezgiau liemene broliuj ir sau suknele nu neskersavo.liemene buvo megzta gerom akim.
Atsakyti
Gal kas turit tokių siūlų ar matėt kur nors

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 29, 10:26)
O kur galima rasti Nidą ir Bangą? smile.gif

O as Vilniuje Gerose akyse maciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 03 29, 20:08)
nu negazdinkit doh.gif turiu vernito medvilnes su akrilu.jau bijosiu pradet.nors is vernito mezgiau liemene broliuj ir sau suknele nu neskersavo.liemene buvo megzta gerom akim.

Kad žinokit, daug kam visai neskersuoja, aš net manau, kad būtent aš kažkaip ne taip mezgu ar pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 30, 09:00)
Kad žinokit, daug kam visai neskersuoja, aš net manau, kad būtent aš kažkaip ne taip mezgu ar pan  smile.gif

as dabar maxi neriu nu man atrodo ir tie skersuoja.arba mano abi rankos kairios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2010 03 29, 11:23)
bet viskoziniu siūliuku pagrindinis siūlas tik apsuktas, o ne susukti kartu. Ar dėl to nėra jokio skirtumo?
O gal dar kas nors turite praktikos-iš sitų YarnArt Summer geriau nešiojasi megzti ar nerti rūbeliai?

Mezgiau ir nėriau iš SUMMER. Man jis mielesnis nertame rūbe, nes megztas nešiojant labiau pasiduoda [tampa bent puse dydžio didesnis}. O siūlas malonus. Dialus kritimas būtent dėl tos pridėtos viskozės. Sukniai nert , manau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 30 kovo 2010 - 07:50
Sveikos, turiu mezgimo siulu likuciu uz savikaina. Kiekiai labai nedideli, bet vaikuciams galima kazka sugalvoti, ar tiesiog spalvas paderinti. Jai ka domintu rasykit i az. Vilnius
http://public.fotki....ulijaMa/siulai/

Atsakyti
Gal žinot ar matėt kur yra pirkti pvz. lininių siūlų babinose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2010 04 06, 12:57)
Gal žinot ar matėt kur yra pirkti pvz. lininių siūlų babinose?  g.gif

Naujoji uosto g. 12, šalia Ferdinando kavinės
Atsakyti
auksaranke.net viskam 15 proc nuolaida. siulams irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas padovanoti turi siuliuku nereikalingu mezgimui-nerimui.
y az
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2010 04 06, 13:09)
auksaranke.net viskam 15 proc nuolaida. siulams irgi  mirksiukas.gif

Balandžio 4-6 dienomis. cool.gif
Atsakyti