Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Viksė @ 2010 03 29, 11:00)
Labas rytas,
Gal aš jau kartosiuosi, gal kažkada buvo rašyta, bet paklausiu dar kartelį-kaip nešiojasi rūbeliai, megzti iš YarnArt Summer siūliukų? Ar neišsisedi kapšas ant užpakalio? smile.gif
Nusipirkau, mezgu suknelę vasarai ir kažkaip man kelia abejonę medvilnė...

manau neturėtų nes jie su viskoze
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 03 29, 12:09)
Gal kas atrado alternatyvą Vernito medvilnei? Ieškau panašaus storio siūliukų  4u.gif

NIDA, BANGA, Yarn Art Begonia. Almina jau gal kiek plonesnė
Atsakyti
[quote=meskute231,2010 03 29, 11:15]
Papildyta:

bet viskoziniu siūliuku pagrindinis siūlas tik apsuktas, o ne susukti kartu. Ar dėl to nėra jokio skirtumo?
O gal dar kas nors turite praktikos-iš sitų YarnArt Summer geriau nešiojasi megzti ar nerti rūbeliai?
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2010 03 29, 11:15)
Papildyta:

NIDA, BANGA, Yarn Art Begonia. Almina jau gal kiek plonesnė

O kur galima rasti Nidą ir Bangą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 29, 11:09)
Gal kas atrado alternatyvą Vernito medvilnei? Ieškau panašaus storio siūliukų  4u.gif

O kuo Vernitas blogas blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 29, 12:26)
O kur galima rasti Nidą ir Bangą? smile.gif

bet kurioj IKI. kaune gerose akyse mačiau
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 03 29, 13:24)
O kuo Vernitas blogas  blush2.gif  g.gif

man Vernitas skersuoja. O megzti noriu vien lygiu raštu visą gaminį. Be to, nėra reikiamų spalvų (bent jau ABC parduotuvėj0

QUOTE(meskute231 @ 2010 03 29, 13:42)
bet kurioj IKI. kaune gerose akyse mačiau

pas mus iki nėra unsure.gif Bandysiu kokioj didesnėj pažiūrėti, o jei kas begoniją pirksiu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=dontstop,2010 03 29, 14:12]
man Vernitas skersuoja. O megzti noriu vien lygiu raštu visą gaminį. Be to, nėra reikiamų spalvų (bent jau ABC parduotuvėj0

man tai mezgant vernitu viskas liuks, tik spalvų gamos mažoka verysad.gif
Atsakyti
aš žinau apie tą skersavimą tokią politiką, kad ne visos partijos taip elgiasi. tiesiog būna taip kad užsakovas užsako kokias dvi tonas būtent tokios spalvos ir sukrumo siūlą, o vernitas pagamina kokiu šimteliu kilų daugiau (nu kad jei dalis kokia broko būtų tai vis tiek gautūsi reikiamas kiekis) nu ir gaunasi mažai broko tai išperka LT esančios pardės po keliasdešim kilų. taip kad mezgant virbalais ir skersuoja kai kurie nes yra gaminti mezgimui mašinomis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute231: 29 kovo 2010 - 13:41
Aciu uz paaiskinima 4u.gif o tai jau isigandau, kad blogai nesiojasi doh.gif
As nusipirkau grazia melyna, kaip ir norejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2010 03 29, 14:40)
aš žinau apie tą skersavimą tokią politiką, kad ne visos partijos taip elgiasi. tiesiog būna taip kad užsakovas užsako kokias dvi tonas būtent tokios spalvos ir sukrumo siūlą, o vernitas pagamina kokiu šimteliu kilų daugiau (nu kad jei dalis kokia broko būtų tai vis tiek gautūsi reikiamas kiekis) nu ir gaunasi mažai broko tai išperka LT esančios pardės po keliasdešim kilų. taip kad mezgant virbalais ir skersuoja kai kurie nes yra gaminti mezgimui mašinomis

joooo gali būti neseniai nusipirkau vernito siūlų po 1,10lt be etikečių, bet man papuošimams labai gerai, o mezgu mašina blush2.gif laiko neturiu daug , nors maloniau aišku rankomis megztas darbas
Atsakyti
na aš Vernito siūlus perku jau 7 metus ir man skersuoja visada, išbandžiau medvilnę (pirkau ne mažiau, kaip 10 kartų, va ir dabar iš jos narplioju smile.gif ), pusiau medvilnę/pusiau sintetiką, akrilą, 30 % vilnos, 70 % vilnos - skersavo visi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareja123 @ 2010 03 29, 18:20)
joooo gali būti neseniai nusipirkau vernito siūlų po 1,10lt be etikečių, bet man papuošimams labai gerai, o mezgu mašina blush2.gif  laiko neturiu daug , nors maloniau aišku rankomis megztas darbas

cia kur tokios kainos? g.gif
Atsakyti