Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Karakum @ 2010 03 25, 14:36)
Ne, ten ne 234m. Jie tik turi taip pasidare lapelius. Ju ant visu siulu (vilnoniu, pusvilnes, medvilnes) etikeciu nurodomas toks pat metrazas. O net pacios Vernito parduotuves pardavejos sake neziureti i tuos lapelius ir kas ant ju parasyta. Jos net pritrukus siulu nelabai pagal juos atrenka, ko kam reikia, o praso lapelio, kuris buna lipinamas ant 0.5kg pakuotes maiselio. Ju gamykloje net nera aparato, kuris vyniotu siulus pagal metrus. Susuka ale pagal svori, kuris net buna kamuoliukuose skirtingas.

Aš turiu po ranka visą poką smile.gif Tik nesuprantu, kurie skaičiukai žymi metražą blush2.gif Yra toks užrašas: S: 327 Gal tai metražas?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 26, 10:11)
Aš turiu po ranka visą poką  smile.gif  Tik nesuprantu, kurie skaičiukai žymi metražą  blush2.gif  Yra toks užrašas: S: 327 Gal tai metražas?

Kad tikriausiai jie isvis niekur neraso metrazo. As karta pritrukau siulo ir uzlekiau Marijampolej i ju parduotuve su etikete. Pardaveja paziurejo i mane keistai ir sako, o tai tik toki lapeli turite? Sako, nieko negaliu padeti, rinkites pati, jei atsirinksit spalva. Jie ant etiketes net spalvos kodo neraso, o tik ant to lapelio kur ant pakuotes. Todel dabar pirkdama pasiimu is kart su atsarga, nes ir kamuoliuku svoris nevienodas. Jie ziuri, kad tame maiselyje butu 0,5kg ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2010 03 26, 16:37)
Kad tikriausiai jie isvis niekur neraso metrazo.

tai taip išeina, kad metražo niekaip sužinoti neįmanoma? biggrin.gif
Atsakyti
as irgi po ranka turiu vernito 50 medvilnes ir 50 akrilo.ant vienos bumaskes raso 234m,o ant kitos 267...ir svoris skiriasi apie 5 gr nuo kiekvieno pokiuko.jei gerai pasveriau tai 1gr 6m siulu g.gif nu matematikes paskaiciuokit metraza lotuliukas.gif kazkokia nesamone gaunas g.gif gal kas tikslesnes svarstykles turit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUNIGEDA2: 26 kovo 2010 - 17:08
Gal yra tokiu, kurios nuolat seka ir zino , kada buna siulu nuolaidos - akcijos prekybos centruose : "iki " rimi " "norfa", "media" ir .t.t.... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal zinote kaip vadinasi, ir kur galima nusipirkti konkreciai maudymosi kostiumeliams ( bikiniams ) nerti specialiu siulu ?... smile.gif
aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodauoga: 28 kovo 2010 - 11:20
QUOTE(Karakum @ 2010 03 26, 16:37)
Kad tikriausiai jie isvis niekur neraso metrazo. Jie ziuri, kad tame maiselyje butu 0,5kg ir viskas.

Viskas aisku doh.gif Na 6 turetu uztekti megstai suknelei blush2.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos
Labai labai reikalingi siūlai lininiai portugališki Limol grietinėlės spalvos.
Gal kas turit nusipirkusios ir nereikalingi. Man reikia 2 kamuoliukų, o gal kas galėtumėt nupirkti apmokėsiu visas išlaidas su kaupu.
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2010 03 28, 18:12)
Prašau pagalbos
Labai labai reikalingi siūlai lininiai portugališki Limol grietinėlės spalvos.
Gal kas turit nusipirkusios ir nereikalingi. Man reikia 2 kamuoliukų, o gal kas galėtumėt nupirkti apmokėsiu  visas išlaidas su kaupu.

O Midaros parduotuvėje nėra? Juk tu Vilniuke, ar ne? ax.gif
Aš mačius ir turiu dvi spalvas, šviesesnę (gal ją ir pavadinčiau "grietinėlės") ir tamsesnę, tokią labiau "lininę". Man Midaroj sakė, kad jų tik 2 spalvos yra g.gif O ar nėra ant jų numeriuko kiokio? Jei tiktų, galiu parduoti. Gyvenu Kaune ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vincis @ 2010 03 28, 18:17)
O Midaros parduotuvėje nėra? Juk tu Vilniuke, ar ne?  ax.gif
Aš mačius ir turiu dvi spalvas, šviesesnę (gal ją ir pavadinčiau "grietinėlės") ir tamsesnę, tokią labiau "lininę". Man Midaroj sakė, kad jų tik 2 spalvos yra  g.gif  O ar nėra ant jų numeriuko kiokio? Jei tiktų, galiu parduoti. Gyvenu Kaune  ax.gif

Tie patys ir bus nes jų buvo tik dvi spalvos ten rašo Limol 6. Aš gyvenu Klaipėdoje . Labai prašysiu gal atsiūstumėt. Paimsiu visus kiek turit.
Atsakyti
Labas rytas,
Gal aš jau kartosiuosi, gal kažkada buvo rašyta, bet paklausiu dar kartelį-kaip nešiojasi rūbeliai, megzti iš YarnArt Summer siūliukų? Ar neišsisedi kapšas ant užpakalio? smile.gif
Nusipirkau, mezgu suknelę vasarai ir kažkaip man kelia abejonę medvilnė...
Atsakyti
Gal kas atrado alternatyvą Vernito medvilnei? Ieškau panašaus storio siūliukų 4u.gif
Atsakyti