Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Mamyte_Saule @ 2010 03 21, 21:33)
ačiū  4u.gif o kokius medvilninius naudojot?

Šilti batukai iš medvilnės neišeis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2010 03 21, 21:33)
ačiū  4u.gif o kokius medvilninius naudojot?

Yanart mirksiukas.gif tik nepamenu kokie, bet 100 % medvilnė, minkštučiai tokie gavos, mezgiau iš dvigubo siūlo
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 03 21, 16:05)
aš mezgiau iš vilnos, pusvilnės ir medvilnės, tai mažiausiai burbuliavosi iš medvilnės  mirksiukas.gif

QUOTE(dontstop @ 2010 03 22, 13:15)
Šilti batukai iš medvilnės neišeis  ax.gif

as mezgiau is 100% vilnos kudikiams (superwasch) ir is 100% medvilnes. Tai medvilne po pirmo plovimo susigumuliavo ir atrode kad jau senokai nesioti sad.gif o is vilnos batukai jau ir po siai dienai kaip nauji....
p.s. labai priklauso kokia vilna pasirenki As uz matkeli mokejau apie 10 Lt
Atsakyti
1) mezgiau is lietuviskos ,,vernito,, pusvilnes suktos brangesnes sukuotines tai golfas- nerealus,nesivelia,gerai nesiojasi,skalbiasi puikiai(o skalbiu su skalbimo masina).
2) BBB kid mohera thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
3)oki okilana pusvilne-mezgu savo sunums tik is jos dabar,numegzta kepure sunus 12 m.isplove rankom ir aisku gerai patryne(mat grizes is lauko labai ,,graziai,, atrode),tai kai pamaciau tai galvojau viskas amen kepurytei bus,bet imeciau i skalbenke ir persukau su vilnos programele ir pervol skystu skalbikliu ir ka???o gi atsistate viskas kaip buve-nei nusipukavimo,nei isitampimo neliko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif siulai,mazai mergytei i darzeli sarafaniukas megztas tai trecius metus nesioja tai va tiek biggrin.gif
p.s.: angora2- smagus megzti,mazas pukelis,gerai nesiojasi.
pretty(70%moherio 100gr.-500m.)- grazu,tik velniskai pukas eina verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amber_piece: 23 kovo 2010 - 09:26
labai ačiū už info, labai pagelbėjot 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, prasau Jusu pagalbos 4u.gif Pasidalinkit patirtim, kokiais siulais megzti (plonesniais) pavasariui, suknyte? Kurie nebutu is brangiausiu, ir graziai atrodytu:) Busiu labai dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrute23: 23 kovo 2010 - 12:46
QUOTE(Viksė @ 2010 03 20, 14:54)
Manau, pagal metraža gal. Jei man virbalais megztai suknelei ilgomis rankovėmis (S) reikia ~1200 m. Tai vasarinei vąšeliu nertai gal 1500m užtektų. Vittoria siūliukų, neriant iš 3 siūliukų (2 man per ploni), turbūt 3,5 matkelių reikėtų

Oi sis siuliukas mano megiamas. Neriau keleta palaidiniu ir dvi suknutes, rubeliu krikstynoms. M dydzio platejanciai suknutei trumpom rankovytem is 2 siuliuku dvi gijas suneriu ir trecia pradedu. Tik reikia daryti truputi trumpesni gamini, nes po skalbimo jis truputi patista. Neriau suknute iki keliu, o apsirengus gavosi kokie 5-6 cm zemiau keliu... Cia turbut del to, kad viskoze yra sunki ir eina zemyn... Dar man kas patinka, kad nerinukas priglunda prie kuno, niekas niekur nestiro, net jei ir placiau padaryta arba pameti koki kilograma nuo sonu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2010 03 23, 15:28)
Oi sis siuliukas mano megiamas. Neriau keleta palaidiniu ir dvi suknutes, rubeliu krikstynoms. M dydzio platejanciai suknutei trumpom rankovytem is 2 siuliuku dvi gijas suneriu ir trecia pradedu. Tik reikia daryti truputi trumpesni gamini, nes po skalbimo jis truputi patista. Neriau suknute iki keliu, o apsirengus gavosi  kokie 5-6 cm zemiau keliu... Cia turbut del to, kad viskoze yra sunki ir eina zemyn... Dar man kas patinka, kad nerinukas priglunda prie kuno, niekas niekur nestiro, net jei ir placiau padaryta arba pameti koki kilograma nuo sonu thumbup.gif

O as kankinuosi su jais. Neriu iš 3 siūlų, nes 2-mano kantrybei netinkami. Neriasi sunkiai, siūliukai skiriasi, kliūna, slysta. Nors patirtis nerime didele, bet sitas nerinys džiaugsmo neteikia. Džiaugiuosi, kad pradžiai pirkau tik vieną giją. Turbūt paaukosiu ją...
Atsakyti
QUOTE(Indrute23 @ 2010 03 23, 13:29)
Sveikutes, prasau Jusu pagalbos 4u.gif  Pasidalinkit patirtim, kokiais siulais megzti (plonesniais) pavasariui, suknyte? Kurie nebutu is brangiausiu, ir graziai atrodytu:) Busiu labai dekinga uz info 4u.gif

Gal Vernito medvilne? daug kam patinka. tik pvz pas mus gaila neitin didelis spalvu pasirinkimas..
Atsakyti
QUOTE(Indrute23 @ 2010 03 23, 12:29)
Sveikutes, prasau Jusu pagalbos 4u.gif  Pasidalinkit patirtim, kokiais siulais megzti (plonesniais) pavasariui, suknyte? Kurie nebutu is brangiausiu, ir graziai atrodytu:) Busiu labai dekinga uz info 4u.gif

Aš siūlyčiau Begoniją ar Alminą (analogiškas siūlas). Medvilnė 100 proc., bet iš savęs tokio vos žvilganti lyg su viskoze būtų smile.gif
Atsakyti
Mergaites, ar tinkami vernito siuliukai (50% medvilnes ir 50% akrilano) suknelei ar bliuskutei? ir kaip geriau: megzti ar nerti? turiu 4 matkelius ir nezinau, kur det g.gif
Atsakyti
zinokit as niekur internete nerandu vernito medvilnes verysad.gif Gal Jus galite nuoroda imesti kur galeciau ju isigyti? Gal as nematau blush2.gif
Atsakyti