Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(-Radė @ 2010 02 17, 23:54)
laba,
siuluoaze.lt kazkaip neuzmatua kainu  lens.gif kur reik ziuret  g.gif  :

Parasiau jiems laiskuti,tai atsiunte visas kainas.Nelabai taip patogu....O kainos mano akimis praktiskai tokios,kaip ir parduotuvese.
Atsakyti
Prasau pagalbos
user posted image
Atsakyti
noriu nusimegzti va toki drabužiuką
Originalui panaudoti siūlai LINEAPIU Merida 72 proc. medvilnė+28 proc. poliamidas 50gr-125m (balti)
LINEAPIU Tiffany 52proc. medvilnė+25proc. viskozė+23proc. linas
Darbui naudotas 3-3,5 vašelis.

Ką Lietuvoj panašaus galima rasti. Padėkite labai , labai prašau, nes pačiai neteko dar taip ,,giliai į siūlų pasaulį nerti''. O noras tokį rūbą turėti laaabai didelis. Jei pačiai nesigautų, ieškočiau kas nunertų ax.gif

Iš anksto labai dėkoju kas man ryšis padėti
Atsakyti
Sveikutės, na va, pagaliau ir aš užsisakiau siūlus iš rusų (berods Kudel puslapio). Dabar labai lauksiu, įdomu ką gausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 02 18, 15:38)
Parasiau jiems laiskuti,tai atsiunte visas kainas.Nelabai taip patogu....O kainos mano akimis praktiskai tokios,kaip ir parduotuvese.

dėkoju už atsakymą, reiks ir man parašyt, del patogumo tai tikrai nekas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2010 02 18, 23:09)
Sveikutės, na va, pagaliau ir aš užsisakiau siūlus iš rusų (berods Kudel puslapio). Dabar labai lauksiu, įdomu ką gausiu smile.gif

žiūrėjau ir aš tenai siūliukus.Bet atsiskaitymas kažkaip biški sudėtingas g.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiniux @ 2010 02 19, 08:39)
žiūrėjau ir aš tenai siūliukus.Bet atsiskaitymas kažkaip biški sudėtingas g.gif

Kadangi aš pasinaudojau vyro kreditine kortele ax.gif , tai tikrai nieko nėra sudėtingo.
Tik va bėda, per savo žioplumą per mažai siūlų užsisakiau, ne taip pasiskaičiavau. Ir dabar nežinau ką daryti, nes trūksta kelių matkelių.
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2010 02 19, 09:05)
Kadangi aš pasinaudojau vyro kreditine kortele  ax.gif , tai tikrai nieko nėra sudėtingo.
Tik va bėda, per savo žioplumą per mažai siūlų užsisakiau, ne taip pasiskaičiavau. Ir dabar nežinau ką daryti, nes trūksta kelių matkelių.

Kreditinę ir aš turiu,bet Visa elektron tenai netinka g.gif gal ir man pabandyt reiktų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 02 18, 00:29)
reik rasyt laiska ir klaust konkreciai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

As kai uzklausiau kodel kainu ner, sako pas mus ne internetine parduotuve blink.gif , uztat kainu ner..
Atsakyti
QUOTE(delfiniux @ 2010 02 19, 09:27)
Kreditinę ir aš turiu,bet Visa elektron tenai netinka g.gif gal ir man pabandyt reiktų blush2.gif

Visa elektron ne kreditinė schmoll.gif
Atsakyti
Kaip jums patinka siūlai kurie parduodami prekybos centruose, pvz.maximoje, ermitaže ir kituose? unsure.gif
Ar perkate tik spec siūlų parduotuvėse?
Vakar IKI maciau pusvilnę 100 g. apie 7 Lt. Nelabai nusimanau, ar galėčiau pirkti suknelei megzti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2010 02 19, 10:25)
Visa elektron ne kreditinė schmoll.gif

blush2.gif aš vieną galvojau kitą parašiau.Pas mani gi EGO doh.gif
Atsakyti