Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Rasti tai sunkoka, nes toks užkištas toliau, bet sakė, bus reklama iškabinta. Žodžiu, reikia eiti statmenai pagrindinei gatvei link daugiaaukščių, kairėj pusėj kavinė turi būti, o einant tiesiai, gilyn jis įsikūręs.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 03 20, 13:54)
atenu pas jus klausti, nes pati ieškoti nusikamavau jau... tai štai reikia man elastinio siūlo įmezgimui. šiaip turiu aš jo, labai ploniukas ir  rašo kad skaidrus, nors ištiesų tai baltas. pabandžiau įmezginėti į rudą megztinio rezinka- siaubas kaip baisiai atrodo  unsure.gif  turiu dar spalvoto lenkiško kur lyg gumytė siūlais apsukta būtų, bet kad jie labai stori, storesni net už senoviškus siuvimo siūlus. taigi vel netinka. tada knisau internetą ir radau štai kokius:

http://www.birchhaby...d=009008#expand

is labai ploni, ir slavų galybė, tik bėda, kad jokia interentinė parduotuvė jų nepardavinėja  sad.gif  arba bent jau aš per tris val. kuitimo tokios neradau.

gal jūs kurnors matėt kanors panašaus?...  užsiėmiau vyrui megztinį sukurpti, kadangi siūlus brangius pirkau tai jau norisi viską padaryti kiek sugebėsiu tobuliau, būtų labai apmaudu, kad po kurio laiko išsitampytų jis  doh.gif

I vyriska megztini norit imegzti elastini siula? blink.gif blink.gif O kam?Imkit geresnius siulus ir nesijaudinkit.Rastas su pynemis taip pat apsaugo nuo issitampymo.
Bet pagrindas yra kokybiski siulai.
Elastini siula verta deti gal tik i kokius sijonus,labai aptemtus.
Atsakyti
O aš noriu pasidžiaugti ax.gif Pagaliau gavau savo užsakytus siūlus (bambukas su medvilne) iš Kudel.ru. Fantastiški siūlai, negaliu atsidžiaugti. Tik bijau, kad bus per mažai.
Tai planuoju dar užsisakyti ir noriu paklausti žinovių, kiek reikia siūlių vyriškam megztiniui. Nes mano vyras irgi užsimanė megztuko iš tokių siūlų. Matkeliai po 50 g, metražas 75 m, siūlai stori. Iš trijų matkelių sau nusimezgiau nugarą. Jeigu imčiau vieną kg, turėtų užtekti? Mano vyras ne iš didžiųjų, toks vidutinis ax.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia patarimo. Kokius siūlus geriausia rinktis mezgant šiltus batukus kūdikiams, kad jie gerai nešiotųs ir nesiburbuliuotų?
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2010 03 21, 13:33)
Sveikos, reikia patarimo. Kokius siūlus geriausia rinktis mezgant šiltus batukus kūdikiams, kad jie gerai nešiotųs ir nesiburbuliuotų?

aš mezgiau iš vilnos, pusvilnės ir medvilnės, tai mažiausiai burbuliavosi iš medvilnės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2010 03 21, 11:51)
O aš noriu pasidžiaugti  ax.gif Pagaliau gavau savo užsakytus siūlus (bambukas su medvilne) iš Kudel.ru. Fantastiški siūlai, negaliu atsidžiaugti. Tik bijau, kad bus per mažai.

O kada užsakinėjot, per kiek laiko atėjo? bigsmile.gif Mūsų sausio gale užsakytų dar nėra, jie buvo rusų muitinės grąžinti siuntėjui, nes pasimetė kažkokia deklaracija. Dar kartą išsiųntė, bet rusų pašto puslapy matom, kad nuo vasario 25d. siuntinys "obrabotkoj" Mytiščiuose... Tikiuosi, iki vasaros ateis... Yra truputis ir vasarinių siūlų, bet šiaip tikėjomės dar žiemą gaut. doh.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų padovanoti siūlų mezgimui-nėrimui? tinak ir likučiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2010 03 21, 15:38)
O kada užsakinėjot, per kiek laiko atėjo?  bigsmile.gif  Mūsų sausio gale užsakytų dar nėra, jie buvo rusų muitinės grąžinti siuntėjui, nes pasimetė kažkokia deklaracija. Dar kartą išsiųntė, bet rusų pašto puslapy matom, kad nuo vasario 25d. siuntinys "obrabotkoj" Mytiščiuose... Tikiuosi, iki vasaros ateis... Yra truputis ir vasarinių siūlų, bet šiaip tikėjomės dar žiemą gaut.  doh.gif

Užsakiau vasario 16 d., gavau kovo 20. Aš jau ilgai laukiau, bet jūs.... Jau norėjau skelbti paiešką smile.gif Bet kaip tik vakar gavau.
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 03 21, 16:05)
aš mezgiau iš vilnos, pusvilnės ir medvilnės, tai mažiausiai burbuliavosi iš medvilnės  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif o kokius medvilninius naudojot?
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2010 03 20, 16:07)
Nugi pagaliau Kaune Šilainių turguj siūlų kioskelis atsirado  thumbup.gif  sokiai.gif Nebereikės trenktis į kitą miesto galą biggrin.gif
Iš babinų, vyniojamų įdomių mačiau - tokie spalvoti (pvz., pilka su juoda) ir dar pats siūlas netolygus- vieom su bukliuku, vietom plonesnis. Gražiai megztinukas atrodytų. Vasarai Tulipo yra. Gražus siūlas, tik modelį reik susigalvot.

is babinu vynioja? g.gif idomu..
man kaip visad cekava kaip su kainom?
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2010 03 21, 16:35)
Užsakiau vasario 16 d., gavau kovo 20. Aš jau ilgai laukiau, bet jūs.... Jau norėjau skelbti paiešką smile.gif Bet kaip tik vakar gavau.

Oho, irgi ilgai keliavo... Bet svarbu, pasiekė drinks_cheers.gif , lauksim ir mes tada toliau, reiškia, vilčių yra.
Atsakyti
QUOTE(makse* @ 2010 03 21, 21:21)
is babinu vynioja?  g.gif idomu..
man kaip visad cekava kaip su kainom?

Vynioja, turi svarstykles smile.gif lyg 22 ir 18 lt už 100 gramų. Kelių rūšių yra.
Moheris su šilku nepilni 15, Tulipas po 5,90. O daugiau nelabai atsimenu smile.gif Maxių įvairiausių spalvų turi. Vilnonių, pusvilnonių.
Atsakyti