Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(desrele-lt @ 2010 03 19, 12:05)
Kalvariju ar kazkur kitur?  g.gif

pirkau Hales t. 2 aukste, bet manau Kalvariju irgi butu.
BET
sian buvau parde Doklas yra nerimu siulu ispardavimas, labai geru yra siuliuku 100 pr medv, bet tokie minkstuciai, skirtingai nuo Maxi, labai tiktu vaikiskiems drabuziukams , be to VASELIAI metaliniai po 1.50 lt su akcija.
thumbup.gif
pard. Doklas yra Naujamiestyje prie vytenio, Svitrigailos g.
Atsakyti
Klausykit kaip nusivyliau doh.gif Mezgiau dukrai megztuka is Grignasco baby merino vilnos, nu kaip istiso isskalbtas mezginys doh.gif Verkt norisi....Skaiciau, kad jie tysta,bet mezgiau is dvigubo plonesniais virbaliukais, tikrai tankus mezginys gavosi (galvojau net perkietas doh.gif ). O isskalbiau-liko tinkliukas doh.gif
Atsakyti
mamucis, o jau išdžiuvo? Ar dar šlapias?
Pvz, aš kai mezgiau su Oki Perla siūliukais, tai šlapias mezginys irgi labai ištįsta, bet išdžiuvęs grįžta į pradinę padėtį. Tik džiovint reikia patiesus, glaustokai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2010 03 18, 19:35)
Aš Thomas Philipse esu pirku baltus ir tokius sendintus, kaina iki 7 lt. Bet tik tas dvi spalvas mačius ir tai ne visada būna smile.gif

siandien Kaune Thomas Philips maciau balti ir smelio spalvos yra, jei ka domina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2010 03 19, 20:12)
mamucis, o jau išdžiuvo? Ar dar šlapias?
Pvz, aš kai mezgiau su Oki Perla siūliukais, tai šlapias mezginys irgi labai ištįsta, bet išdžiuvęs grįžta į pradinę padėtį. Tik džiovint reikia patiesus, glaustokai smile.gif

Jau liko vos vos dregnas. Dukrai primatavau, tai rankoves biskiuka reiks paraitoti, sueis thumbup.gif Bet kai tik pamerkiau i vandeni, tai issigandau ziauriai, nes toks kaip snarglys pasidare doh.gif

Finale galiu sakyt, kad pasitrauke, bet i pradine forma negrizo verysad.gif Isvada-reikia megzti daikta dydziu-dviem mazesni ir ziauriai ziauriai tanku (dvigubu siulu mezgiau 3,5 virbalais, nors vienguba nurodyta megzti 2,5-3). Dziovinau ant sildomu grindu patiesta ant vystykliuko. Nors va, is Oki perlos be skrupulu iskart dziaunu ant gyvatuko ir no problem cool.gif Aisku, vilna yra vilna, su ja reikia delikaciau ax.gif

Is esmes izvelgiu privaluma-galimai nesiosim meriniuka ir kita ziema thumbup.gif O jau mezginio minkstuuuumas wub.gif Cia man tokios emocijos, nes pirma karta mezgiau is tokiu prabangiu siuliuku rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena,
Gal ką nors galite pasakyti apie Vittoria (60% mercerizuota medvilne, 40% viskozė)
Vilniuje VCUP'e neseniai atsidarė naujas siūlų skyrius 1 a. Šitų siūliukų spalvų pasirinkimas nerealus ir pats siūlas labai patraukliai atrodo. Tik kad nepigŪs-100 g 1400 m 29,90 lt. Labai gundausi nertai vasarinei suknutei. Tik įdomu būtų išgirsti atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2010 03 20, 11:21)
Laba diena,
Gal ką nors galite pasakyti apie Vittoria (60% mercerizuota medvilne, 40% viskozė)
Vilniuje VCUP'e neseniai atsidarė naujas siūlų skyrius 1 a. Šitų siūliukų spalvų pasirinkimas nerealus ir pats siūlas labai patraukliai atrodo. Tik kad nepigŪs-100 g 1400 m 29,90 lt. Labai gundausi nertai vasarinei suknutei. Tik įdomu būtų išgirsti atsiliepimus smile.gif

As pati dar ju nebandziau,bet girdejau atsiliepimu,kad labai tinka suknelems nerti ir masina megzti.
Tik man idomu,kaip cia ta reikiama kieki pasiskaiciuot reiketu g.gif
Atsakyti
atenu pas jus klausti, nes pati ieškoti nusikamavau jau... tai štai reikia man elastinio siūlo įmezgimui. šiaip turiu aš jo, labai ploniukas ir rašo kad skaidrus, nors ištiesų tai baltas. pabandžiau įmezginėti į rudą megztinio rezinka- siaubas kaip baisiai atrodo unsure.gif turiu dar spalvoto lenkiško kur lyg gumytė siūlais apsukta būtų, bet kad jie labai stori, storesni net už senoviškus siuvimo siūlus. taigi vel netinka. tada knisau internetą ir radau štai kokius:

http://www.birchhaby...d=009008#expand

is labai ploni, ir slavų galybė, tik bėda, kad jokia interentinė parduotuvė jų nepardavinėja sad.gif arba bent jau aš per tris val. kuitimo tokios neradau.

gal jūs kurnors matėt kanors panašaus?... užsiėmiau vyrui megztinį sukurpti, kadangi siūlus brangius pirkau tai jau norisi viską padaryti kiek sugebėsiu tobuliau, būtų labai apmaudu, kad po kurio laiko išsitampytų jis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 03 20, 12:57)
As pati dar ju nebandziau,bet girdejau atsiliepimu,kad labai tinka suknelems nerti ir masina megzti.
Tik man idomu,kaip cia ta reikiama kieki pasiskaiciuot reiketu g.gif

Manau, pagal metraža gal. Jei man virbalais megztai suknelei ilgomis rankovėmis (S) reikia ~1200 m. Tai vasarinei vąšeliu nertai gal 1500m užtektų. Vittoria siūliukų, neriant iš 3 siūliukų (2 man per ploni), turbūt 3,5 matkelių reikėtų
Atsakyti
QUOTE(bildukas @ 2010 02 14, 17:53)
user posted image

Noriu megzti šitą suknią. Gal galit kuri nors patarti iš kokių siūlų ją megzt, kad gerai nešiotųsi, neišsitampytų ir nesiburbuliuotų.  4u.gif

as taip pat noreciau tokios bet nerandu schemos gal galit kas atsiusti? beje megsciausi is akrilo su medvilne. mirksiukas.gif tai jei kas turite sia schema busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Nugi pagaliau Kaune Šilainių turguj siūlų kioskelis atsirado thumbup.gif sokiai.gif Nebereikės trenktis į kitą miesto galą biggrin.gif
Iš babinų, vyniojamų įdomių mačiau - tokie spalvoti (pvz., pilka su juoda) ir dar pats siūlas netolygus- vieom su bukliuku, vietom plonesnis. Gražiai megztinukas atrodytų. Vasarai Tulipo yra. Gražus siūlas, tik modelį reik susigalvot.
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2010 03 20, 15:07)
Nugi pagaliau Kaune Šilainių turguj siūlų kioskelis atsirado  thumbup.gif  sokiai.gif Nebereikės trenktis į kitą miesto galą biggrin.gif
Iš babinų, vyniojamų įdomių mačiau - tokie spalvoti (pvz., pilka su juoda) ir dar pats siūlas netolygus- vieom su bukliuku, vietom plonesnis. Gražiai megztinukas atrodytų. Vasarai Tulipo yra. Gražus siūlas, tik modelį reik susigalvot.

Kurioj vietoj? Šiandien buvau, bet neužtikau g.gif
Atsakyti