Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(madmuazele @ 2010 03 16, 08:42)
O šių siūliukų kur galima nusipirkti? Kaži Verpalų parduotuvėje rasčiau?
Papildyta:
Aš ir renkuosi natūralius siūlus... vengiu bet kokios sintetikos cool.gif

Jų CasaLanoj yra. Kur daugiau, tai nežinau.

Aš imu iki 50 proc sintetikos siūluose. Dėl nešiojimo ir skalbimo patvarumo.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 03 17, 00:22)

O is Summer nenori?Yra tokie pilkos spalvos.Dar siandien maciau naujus turkiskus siulus po 100g kamuoliukais,susukti kaip Summer.
Pavadinimas Alicia lygtai g.gif ,kazkaip panasiai,tokie truputi su blizgia faktura.Buvo pamegztas pavyzdukas,tai pagalvojau,kad vasariniam megztinukui butu grazu.

Nezinau kaip Summer'is nesiojasi. Bet matyt teks is ju megzt, nes pasirinkimas pas mus mazokas tokios sudeties siuliuku
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2010 03 16, 23:31)
Jų CasaLanoj yra. Kur daugiau, tai nežinau.

Aš imu iki 50 proc sintetikos siūluose. Dėl nešiojimo ir skalbimo patvarumo.

Ačiū 4u.gif Aš radau internetinėje parduotuvėję-bet norėčiau gyvai spalvytes pamatyti g.gif Teks į Casa Laną nuvažiuoti g.gif

O man nemalonu sintetinius siūlus jausti ant kūno rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri Vilniuj matet kur yra Marabu siuliuku pirkt?
Jie italu gamybos, medvilne su viskoze..
Atsakyti
user posted image

Sveikos, merginos, nupirkau va tokiu siulu (66% vilnos, 26% poliamido, 7% kasmiro, 1% poliesterio), numezgiau vyrui grazu megstini, isploviau ir...jis issitempe kaip zarna schmoll.gif Isardziau ir nusprendziau numegsti toki pat megstini tik idejus medvilnini siula smile.gif
Noreciau paklausti patyrusiu mezgeju, nors pati mezgu daug metu suluose nieko nenusimanau smile.gif kokie siulai geriau tinka siltam megstiniui (vilnos turi buti daugiau?), kokios yra akrilo, poliamido savybes ir ar mezgate is ju smile.gif
Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gal kas uzmatet kur Kaune Maxi nerimo siuliuku akciju... Arba gal kas perkat kur pigiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kodelciuke @ 2010 03 17, 17:53)
Sveikos, merginos, nupirkau va tokiu siulu (66% vilnos, 26% poliamido, 7% kasmiro, 1% poliesterio), numezgiau vyrui grazu megstini, isploviau ir...jis issitempe kaip zarna  schmoll.gif Isardziau ir nusprendziau numegsti toki pat megstini tik idejus medvilnini siula smile.gif
Noreciau paklausti patyrusiu mezgeju, nors pati mezgu daug metu suluose nieko nenusimanau smile.gif kokie siulai geriau tinka siltam megstiniui (vilnos turi buti daugiau?), kokios yra akrilo, poliamido savybes ir ar mezgate is ju smile.gif
Aciu smile.gif

mezgant pynėm kažkiek sulaikomas mezginys, netysta, o jei įdėt kitą siūlą, nebus per storas g.gif
Atsakyti
"Parnešu" pletkus iš darbo: sako, kad Kaune Vilniaus g. kažkur atidaryta nauja siūlų parduotuvė, kuri rusiškais siūliukais neblogos kokybės prekiauja.
Savininkė -- anksčiau buvusi "gerų akių" pardavėja (jei "pletkai" teisingi -- ta, kuri labai neblogai konsultuodavo).
Gal kuri jau tyrinėjot, kur ta parduotuvė ir kas ten iš tiesų yra? Iš smalsumo iki penktadienio "numirsiu", o anksčiau patikrint laiko nelabai turiu.
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2010 03 17, 21:50)
"Parnešu" pletkus iš darbo: sako, kad Kaune Vilniaus g. kažkur atidaryta nauja siūlų parduotuvė, kuri rusiškais siūliukais neblogos kokybės prekiauja.
Savininkė -- anksčiau buvusi "gerų akių" pardavėja (jei "pletkai" teisingi -- ta, kuri labai neblogai konsultuodavo).
Gal kuri jau tyrinėjot, kur ta parduotuvė ir kas ten iš tiesų yra? Iš smalsumo iki penktadienio "numirsiu", o anksčiau patikrint laiko nelabai turiu.

As jau ten buvau bigsmile.gif biggrin.gif Tikrai daug rusisku siulu,tiesa,kainos bazej mazesnes siek tiek.Tik bazej ne visu rusiu yra.Yra tokiu idomiu:mohera+vilna ir kt.

Kiti siulai ,mano akimis,labai brangus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 03 17, 12:07)
mezgant pynėm kažkiek sulaikomas mezginys, netysta, o jei įdėt kitą siūlą, nebus per storas  g.gif

Tame ir beda, kad rastas buvo su pynem smile.gif o siuliuka desiu paprasta, su kuriuo suna siuvimo masinom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 03 18, 02:08)
As jau ten buvau bigsmile.gif  biggrin.gif Tikrai daug rusisku siulu,tiesa,kainos bazej mazesnes siek tiek.Tik bazej ne visu rusiu yra.Yra tokiu idomiu:mohera+vilna ir kt.

Kiti siulai ,mano akimis,labai brangus rolleyes.gif

Gal gali pasakyt kur, kokioj bazej yra siuliuku pigiau,jei nesunku dar parasyk kokiu ten yra.Net nzn kur ieskot YarnArt summer,gal ten butu?
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2010 03 18, 18:29)
Gal gali pasakyt kur, kokioj bazej yra siuliuku pigiau,jei nesunku dar parasyk kokiu ten yra.Net nzn kur ieskot YarnArt summer,gal ten butu?

Situ rusisku visokiu rusiu yra ''traukinuke'' atskira parduotuvele.Tikrai kainos mazesnes.Merino vilna net po 2lt pigiau nuo matkiuko.
O kitu siulu yra daug kur-raudonam pasaze,po to sandely,sujungtam su pasazu ir t.t.
Dar daug Summer yra prie 25mecio turgaus zaliam name esancioje parduotuveje.
Atsakyti