Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(niuma @ 2010 03 15, 14:45)
Draugei nėriau suknutę iš Summerio, į vestuves ėjo (ta oranžinė, bangelėm), superiškas siūlas smile.gif Tik dabar imčiau Begoniją. Ji - medvilnė, bet žvilganti ir plonesnė. Labai gražus siūlas. Irgi Yarnart gamintojas.

Sakai, Begonia plonesnis? g.gif Man jis toks kietas atrodo,kad vis nesiryztu bandyt ax.gif Kazkaip baisu,kad negraziai kris...

Viskozes yra tokie Java Online,brangesni,apie 16lt 100g iseina.Vis pasiziuriu i juos,labai grazus siulas,tik neaisku,kaip mezginys atrodo,nesiojasi g.gif
Atsakyti
user posted image

Gal kas nors turit užsimetusių tokių siūliukų? Pirkti pernai norfoj, Opal, 15 proc. moheros, 85 akrilas.
Tik spalva pilka.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 03 15, 14:00)
Sakai, Begonia plonesnis? g.gif Man jis toks kietas atrodo,kad vis nesiryztu bandyt ax.gif Kazkaip baisu,kad negraziai kris...

Viskozes yra tokie Java Online,brangesni,apie 16lt 100g iseina.Vis pasiziuriu i juos,labai grazus siulas,tik neaisku,kaip mezginys atrodo,nesiojasi g.gif

Bielra visas savo suknutes iš Java Online mezga. Labai giria tą siūliuką, bet man per brangu ax.gif Nors sakė, superinė kokybė.

Begonija stipriau susuktas, nei Summeris, nors metražas gaunasi mažesnis, bet jis plonesnis. Kas nėrė iš pažįstamų irgi neatsidžiaugia siūlo kritimu smile.gif
Atsakyti
mano viena kliente "svaigsta" (nu gal ir nesvaigsta...) stai toki mezgtuka is medvilnes, medvilnes-viskozes megzti. Bet nori juodo arba tamsiai rudo, tai ir nezinau is kokio siulo dabar geriau ji megzt...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2010 03 15, 19:10)
mano viena kliente "svaigsta" (nu gal ir nesvaigsta...) stai toki mezgtuka is medvilnes, medvilnes-viskozes megzti.  Bet nori juodo arba tamsiai rudo, tai ir nezinau is kokio siulo dabar geriau ji megzt...
user posted image

na manyciau "vernito" medvilne 50proc su akrilu 50 proc. labai tiktu - graziai kristu, gerai nesiotusi ir spalva nenusiplautu mirksiukas.gif
Atsakyti
Patikslinu ieškau tokių
user posted image

Gal kas nors turit užsimetusių? Pirkti pernai norfoj, Opal, 15 proc. moheros, 85 akrilas. Spalva pilka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rinesa: 15 kovo 2010 - 23:44
QUOTE(Diinna @ 2010 03 15, 21:56)
na manyciau "vernito" medvilne 50proc su akrilu 50 proc. labai tiktu - graziai kristu, gerai nesiotusi ir spalva nenusiplautu  mirksiukas.gif

as irgi apie toki varianta galvojau, bet kliente is principo nusistaciusi pries akrilana... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2010 03 15, 15:18)
Bielra visas savo suknutes iš Java Online mezga. Labai giria tą siūliuką, bet man per brangu  ax.gif  Nors sakė, superinė kokybė.

O šių siūliukų kur galima nusipirkti? Kaži Verpalų parduotuvėje rasčiau?
Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2010 03 16, 08:27)
as irgi apie toki varianta galvojau, bet kliente is principo nusistaciusi pries akrilana...  doh.gif

Aš ir renkuosi natūralius siūlus... vengiu bet kokios sintetikos cool.gif
Atsakyti
na as is praktiniu sumetimu medvilne renkuosi su siek tiek sintetikos, nes tada maziau glamzosi, ne taip tamposi, maziau nusiskalbia, graziau krenta.
Atsakyti
Vasarinei suknelei megzti virbalais ką geriau rinktis - medvilnę ar liną? g.gif
Jei liną, 1, 2 gijų? Kuo skiriasi? g.gif
Atsakyti
O kokia jusu nuomone apie Teksrenos siulus, 80proc. vilna ir 20proc. akrilanas. Metrazas matkelyje neblogas - 350 m ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2010 03 15, 16:18)
Begonija stipriau susuktas, nei Summeris, nors metražas gaunasi mažesnis, bet jis plonesnis. Kas nėrė iš pažįstamų irgi neatsidžiaugia siūlo kritimu smile.gif

Siandien nusipirkau Begonijos pabandymui-labai patiko thumbup.gif Suknelems tikrai puikus.
QUOTE(Ligvita @ 2010 03 15, 20:10)
mano viena kliente "svaigsta" (nu gal ir nesvaigsta...) stai toki mezgtuka is medvilnes, medvilnes-viskozes megzti.  Bet nori juodo arba tamsiai rudo, tai ir nezinau is kokio siulo dabar geriau ji megzt...
user posted image

O is Summer nenori?Yra tokie pilkos spalvos.Dar siandien maciau naujus turkiskus siulus po 100g kamuoliukais,susukti kaip Summer.
Pavadinimas Alicia lygtai g.gif ,kazkaip panasiai,tokie truputi su blizgia faktura.Buvo pamegztas pavyzdukas,tai pagalvojau,kad vasariniam megztinukui butu grazu.
Atsakyti