Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(varna575 @ 2010 03 08, 18:46)
Mocheros babinose yra Mickevičiaus g. mirksiukas.gif

toje pacioje kur centro pradine mokykla ar kitapus kelio?
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2010 03 08, 19:46)

Mocheros babinose yra Mickevičiaus g. mirksiukas.gif

Įlindau i poklabio sukurį apie mochera babinose ir man visai jos prisireike, tik nesupratau apie koki miesta kalba cia eina? ax.gif
Atsakyti
sveikos wink.gif noriu paklaust ar kam teko megzti is siuluoaze.lt lietuvisku siulu? kaip mezgas, nesiojas?
Atsakyti
QUOTE(naf_naf @ 2010 03 09, 08:35)
Įlindau i poklabio sukurį apie mochera babinose ir man visai jos prisireike, tik nesupratau apie koki miesta kalba cia eina?  ax.gif

apie Siaulius
Atsakyti
QUOTE(makse* @ 2010 03 09, 10:20)
sveikos wink.gif noriu paklaust ar kam teko megzti is siuluoaze.lt lietuvisku siulu? kaip mezgas, nesiojas?

Užmečiau akį - ten turkiški siūlai, daug kuriuos bandžiau, man patinka smile.gif Tik manau, nėra reikalo iš ten pirkti, visur šitie siūlai parduodami biggrin.gif Gaila, kad kainų nerašo, turbūt labai aukštos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 09, 13:40)
Užmečiau akį  - ten turkiški siūlai, daug kuriuos bandžiau, man patinka  smile.gif  Tik manau, nėra reikalo iš ten pirkti, visur šitie siūlai parduodami  biggrin.gif  Gaila, kad kainų nerašo, turbūt labai aukštos  biggrin.gif

na lietuviski ten Teksernos. o kaina ~5lt 100g pusvilne, vilna ir tt. idomu kokia kokybe is praktikos?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 09, 13:40)
Užmečiau akį  - ten turkiški siūlai, daug kuriuos bandžiau, man patinka  smile.gif  Tik manau, nėra reikalo iš ten pirkti, visur šitie siūlai parduodami  biggrin.gif  Gaila, kad kainų nerašo, turbūt labai aukštos  biggrin.gif

Nea, kainos ten gana normalios biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(siaudukes @ 2010 03 08, 19:53)
gal kuri mezgėte iš TEKSRENOS vilnonių siūlų :hmkaip jums kokybė

QUOTE(makse* @ 2010 03 09, 13:55)
na lietuviski ten Teksernos. o kaina ~5lt 100g pusvilne, vilna ir tt. idomu kokia kokybe is praktikos?

Aš mezgiau ir Teksrenos grynos vilnos. Nešvelni, bet ir nekanda, vienžo - gryna vilna biggrin.gif Kokybė normaliai vidutiniška, jei atsižvelgsim į kainą mirksiukas.gif Tiesa, išskalbus atrodo ŽYMIAI geriau nei mezgant. Kadangi mezgiau šalį, tai negaliu pasakyt ar susitraukė, ar padidėjo, nes nematavau prieš skalbimą.
Atsakyti
Aš galvoju, gal šioje temoje būtų galima pasidalinti informacija apie konkrečius siūlus? Nes kai nusivili, tai gaila laiko ir pinigų bei norisi ir kitas perspėti, galėtume pasidalinti nuomonėmis, galima būtų ir temos rpadžioje paskui susirnkus sudėti, kaip manot?

Aš pvz. nusivyliau Oki Perla pusvilne, kurią pirkau toje pačioje Siūlų oazėje. Mezgėsi labai šauniai, baigtas gaminys gerai atrodė, bet kai pradėjo vaikas nešioti doh.gif . Nusiburbuluoja juodai, tai skalbdama nupešioju, nupešioju, kiek galiu, dar nieko pasidaro, į dienos pabaigą - siaubas ir košmaras sad.gif. Neprisiruošiu dienos metu nufotkinti, bet prisiruošiu ir įdėsiu vaizdelį.
Atsakyti
Aha, sities isulai ir mane labai nuvyle. Atrodo sudetis ne oper blogiausia, bet nesiojasi labai prastai
Atsakyti
Restar pasiule tikrai gera ideja. Tik ar atsiras savanoriu tokia informacija sisteminti ir kaskarta atnaujinus sia tema (kai 50psl. uzpildoma), ikelti i pirma puslapi? rolleyes.gif

O butu tikrai gerai - atsidarai ir matai kas kokius siulus giria, kokius peikia.

As pasikartosiu - panasiai nusivyliau Erica siulais. Irgi pusvilne, ir minkstute, svelnute, mezgasi lygiom akim, bet jau burbuluojasi!
Vienai SM mamytei patarus net aparaciuka nusipirkau burbuliukams rinkti.
Tai reik skusti ir skusti norint kad normaliai atrodytu, bet bijau kad tuoj nusibumbuluos visa "mesa" ir vorantinklis is megztuko beliks...
Eroica ir greit man nusibumbulavo, bet ne taip baisiai kaip Erica.
Beje, Eroicos balta spalva maziau bumbuluojasi nei mano naudotos
ryskios spalvos (raudona, zalia...)
Atsakyti
nepatiko:

Vernito vilna, pusvilnė - kietas siūlas, greit nusibumbuliuoja, išsitampo į plotį
Vernito medvilnė, pusiau medvilnė, akrilas, plona pusvilnė - skersuoja, dažnai pasitaiko prastai susukti
Rusiški Troicko (vilna, pusvilnė, bandžiau daug rūšių)- visi greitai susibumbuliuoja
Okiteks Okilana - jau po vienos dienos nešiojimo susibumbuliuoja
Iki parduotuvėse parduodami Smart - bumbuliuojasi, Princess - šiurkštus, nemalonus siūlas, nelygiai mezgasi
Kartopu - akrilas, vilna, pusvilnė greit išsitampo, susibumbuliuoja..
Alize kid mochera - šiurkštūs, bet nusimegza labai gražiai
BBB (akrilas, pusvilnė, vilna) - tiesiog siaubingai išsitampo

patiko:
visi bandyti Yarn art
Linate visi bandyti, ypač Angora, pirkau kokius 10 kartų
Kartopu Firence tiftic
Lama - kaip už savo juokingai mažą kainą tikrai neblogi smile.gif

Atsakyti
Aš irgi nusivyliau vienais siūlais: YarnArt Merino de lux.
Mezgėsi labai šauniai, akys lygios, mezginys švelnus, mielas, o panešiojus nusiburbulavo taip greitai, kad net verkt norisi. Kadangi tai yra dukters mokyklinė uniforma, tai nešiojama kasdien. Po savaitės nešiojimo megztinis atrodė kaip jau iš penktų rankų patekęs. O nurinkus burbuliukus jie netrunka iš naujo susidaryti...
Atsakyti