Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(varna575 @ 2010 03 07, 14:29)
Pigiau vienareikšmiškai. Spalvų pasirinkimas nėra didelis schmoll.gif  Aš neperseniausiai pirkau vilną su kašmyru, tai buvo 8 Lt. 100 g. Kašmyras su šilku apie 17 Lt. blink.gif  Mane tik truputį erzina, kad mezgant sudėjus kelis siūlus, vienas vis taikosi pasilikti neįmegztas lotuliukas.gif

o kodėl kelis dedi, žiauriai plonas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 03 07, 14:42)
o kodėl kelis dedi, žiauriai plonas? g.gif

Taip. Ten juk babinos skirtos mašininiam mezgimui. Kartais net ir 3 sudėtų siūliukų per mažai doh.gif Esu mezgusi ir iš 3, ir iš 4 siūliukų smile.gif Ir tikrai nestori mezginiai gaunasi. Smyrnos siūlas storesnis už babininį kašmyrą blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varna575: 07 kovo 2010 - 14:51
QUOTE(varna575 @ 2010 03 07, 15:40)
Kašmyras yra prabangiausia vilnos rūšis 4u.gif  Nešiojasi gerai, skalbti rankomis smile.gif

Na,pagal kaina tai nezinau,ar tai tikrasis kasmyras g.gif Esu Gerose akyse ciupinejusi kasmyra,tai labai skiriasi nuo Lanoso.Lanoso tiesiog labai maloni gera vilna(man taip pasirode paciupinejus smile.gif ).Ir masina skalbti tikrai ja galima.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 03 07, 14:58)
Na,pagal kaina tai nezinau,ar tai tikrasis kasmyras g.gif Esu Gerose akyse ciupinejusi kasmyra,tai labai skiriasi nuo Lanoso.Lanoso tiesiog labai maloni gera vilna(man taip pasirode paciupinejus smile.gif ).Ir masina skalbti tikrai ja galima.

Aš abstrakčiai apie kašmyrą parašiau mirksiukas.gif Nežinau šių siūlų blush2.gif Man tai kašmyras per brangus, kad megzčiau pleduką, na, bet kiekvienas savaip supranta brangumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2010 03 07, 16:07)
Aš abstrakčiai apie kašmyrą parašiau mirksiukas.gif  Nežinau šių siūlų blush2.gif  Man tai kašmyras per brangus, kad megzčiau pleduką, na, bet kiekvienas savaip supranta brangumą smile.gif

Zinoma,taip ir supratau mirksiukas.gif Turkai megsta kiek pagrazinti tikrove,bent man taip atrodo g.gif Lanoso tikrai nera ypac didele kaina,apie 12lt 100g
Atsakyti

QUOTE(rasa32 @ 2010 03 07, 15:58)

Va tas ir yra, kad aš tikrojo nečiupinėjau, tai ir neįsivaizduoju koks tas tikrasis kašmyras

QUOTE(rasa32 @ 2010 03 07, 16:15)
Zinoma,taip ir supratau mirksiukas.gif Turkai megsta kiek pagrazinti tikrove,bent man taip atrodo g.gif Lanoso tikrai nera ypac didele kaina,apie 12lt 100g

dėl kainos ir suabejojau ar tas tikrasis kašmyras. Bet mezgasi tikrai smagiai, ir toks pledukas malonus gavosi
Atsakyti
o Aušros al.parduotuvėje kiek kainauoja Kid mohera ? ar ji irgi babinose?
Atsakyti
QUOTE(Nite @ 2010 03 06, 15:53)
Šiandien mačiau Vilniuj, Akropolio maximoj  biggrin.gif

Aciux, jau nupirko is ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 03 07, 10:47)
išduok paslaptį kurioj pardoj vynioja bigsmile.gif

kol susiruosiau atsakyti, jau visus klausymus ir atsake.
as kaip tik noreciau ir megzti masina, zinoma ne pati. bennetone vis ratais vaikstau aplink kasmyrinius golfukus, bet kad ir su nuolaida vis viena kaina kandziojasi.
tik nesugalvoju, kokio kiekio reiktu S dydzio golfukui? ar pakaktu kokiu 300gr ar mazoka?

QUOTE(Mantilė @ 2010 03 07, 18:54)
o Aušros al.parduotuvėje kiek kainauoja Kid mohera ? ar ji irgi babinose?

ne, ji iprastose matkeliuose.

dar yra viena parduotuve kur daug siulu babinose, berots dvaro gatveje. reikia nusileisti zemyn i rusi. bet neatkreipiau demesio ar ir ten yra kasmyro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nite @ 2010 03 06, 14:53)
Šiandien mačiau Vilniuj, Akropolio maximoj  biggrin.gif

Rimtai? Džinsinius siūlus??? O kokia sudėtis, gal akis užkliuvo? g.gif

QUOTE(Skarlet @ 2010 03 06, 20:54)
Seniau Gerose akyse buvau maciusi 3 atspalvius  4u.gif

Būtinai reiks užlėkt ten, nors ir buvau užsikepus dvi dėžes siūlų sumažint iki vienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 03 07, 20:11)
kol susiruosiau atsakyti, jau visus klausymus ir atsake.
as kaip tik noreciau ir megzti masina, zinoma ne pati. bennetone vis ratais vaikstau aplink kasmyrinius golfukus, bet kad ir su nuolaida vis viena kaina kandziojasi.
tik nesugalvoju, kokio kiekio reiktu S dydzio golfukui? ar pakaktu kokiu 300gr ar mazoka?
ne, ji iprastose matkeliuose.

dar yra viena parduotuve kur daug siulu babinose, berots dvaro gatveje. reikia nusileisti zemyn i rusi. bet neatkreipiau demesio ar ir ten yra kasmyro  g.gif

Manau, kad net per daug 300 g. Bet geriau mezgančių mašina paklausti 4u.gif
O vietoj tos siūlų parduotuvės Dvaro gatvėj dabar Kubas bigsmile.gif
Mocheros babinose yra Mickevičiaus g. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuri mezgėte iš TEKSRENOS vilnonių siūlų :hmkaip jums kokybė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaudukes: 08 kovo 2010 - 18:53