Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(makse* @ 2010 03 06, 22:25)
kurioj tiksliau vietoj? kaip kainos?

Man atrodo, tame traukinuke, gal prie kokio 5-6 skyriaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 03 06, 19:39)
Siauliuose, vienoje parduotuveleje jis parduodamas ritemis ivairios sudeties. Bet nebutina visa rite pirkti. Nuvynioja tiek kiek reikia. 100gr kaina priklausomai nuo sudeties svyruoja nuo 15lt uz 100gr iki 17lt. Brangiausias kasmyras su silku. 100metruose, jei gerai pamenu, apie 230m.

išduok paslaptį kurioj pardoj vynioja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 03 06, 21:33)
Siandien Kauno urmo bazej radau parduotuvele,kur prekiauja rusiskais siulais.
Troickio(ar kaip jie ten vadinasi smile.gif ) siulai jau matyti,bet krito i aki merino 100%vilna .Buvo po 100g ir po 50g.
Gal kas au mezge?idomu,kaip nesiojasi g.gif kaina tokia visai  padori.

Vat as irgi apie kokybe norejau suzinoti, kaip nesiojasi. Pati pirkau ta plonaja merino vilna po 50g ir mezgiau riesines. Megzti tai labai smagiai mezgasi, tik va siek tiek neramu, kaip po skalbimo bus g.gif nes ne sau mezgiau...
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2010 03 07, 10:00)
Man atrodo, tame traukinuke, gal prie kokio 5-6 skyriaus  g.gif

Taip.O kainuoja 100gr storesnes -11lt,o po 50gr -6ar 7lt g.gif ,plonyte po 50gr irgi ar 6,ar 7lt.
Kaip 100%nerino vilnai,tai gera kaina,Ir atspalviu yra visokiu graziu,pasteliniu.
Atsakyti
QUOTE(Nite @ 2010 03 06, 15:53)
Šiandien mačiau Vilniuj, Akropolio maximoj  biggrin.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 03 07, 10:47)
išduok paslaptį kurioj pardoj vynioja bigsmile.gif

Vynioja Aušros al. parduotuvėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2010 03 07, 13:59)
Vynioja Aušros al. parduotuvėj  mirksiukas.gif

Nu geras smile.gif gan dažnai ten perku, bet net babinų nemačiau lotuliukas.gif Turbūt ten gale, toj nišoj pardos-kažkaip visad tik priekyje žiūrėdavau, tai moherą, tai maxius, tai summerius ir iki ten net nedaėjau doh.gif Toks jausmas kad parda kilometrinė, nors ten "kišeniukas" lotuliukas.gif
Ačiū, dabar žinosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 03 07, 14:16)
Nu geras smile.gif gan dažnai ten perku, bet net babinų nemačiau lotuliukas.gif Turbūt ten gale, toj nišoj pardos-kažkaip visad tik priekyje žiūrėdavau, tai moherą, tai maxius, tai summerius ir iki ten net nedaėjau doh.gif Toks jausmas kad parda kilometrinė, nors ten "kišeniukas" lotuliukas.gif
Ačiū, dabar žinosiu 4u.gif

Tai gi, kad nišoj mirksiukas.gif O aš ten tik tuos vyniojamus ir teperku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2010 03 07, 14:21)
Tai gi, kad nišoj mirksiukas.gif  O aš ten tik tuos vyniojamus ir teperku tongue.gif

Nu geras. O kaip su spalvom daug jų? bigsmile.gif ir kiek kaina 100gr kašmyro pvz arba su šilku moherio. jaučiu pigiau gaunas nei pirkt matkiukuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 03 07, 14:22)
Nu geras. O kaip su spalvom daug jų? bigsmile.gif ir kiek kaina 100gr kašmyro pvz arba su šilku moherio. jaučiu pigiau gaunas nei pirkt matkiukuose g.gif

Pigiau vienareikšmiškai. Spalvų pasirinkimas nėra didelis schmoll.gif Aš neperseniausiai pirkau vilną su kašmyru, tai buvo 8 Lt. 100 g. Kašmyras su šilku apie 17 Lt. blink.gif Mane tik truputį erzina, kad mezgant sudėjus kelis siūlus, vienas vis taikosi pasilikti neįmegztas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varna575: 07 kovo 2010 - 14:29
Mergaitės ar kam teko susidurti su šiais siūlais? Numezgiau sūneliui pleduką, mezgėsi smagiai, nors storas nesigavo bet atrodo toks šiltutis, rašo kad 100proc. vilna kašmyro. Man įdomu kaip jis nešiosis, dar nei karto neskalbiau.

http://www.lanoso.co.....CIAL CASHMIRA
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2010 03 07, 14:33)
Mergaitės ar kam teko susidurti su šiais siūlais? Numezgiau sūneliui pleduką, mezgėsi smagiai, nors storas nesigavo bet atrodo toks šiltutis, rašo kad 100proc. vilna kašmyro. Man įdomu kaip jis nešiosis, dar nei karto neskalbiau.

http://www.lanoso.co.....CIAL CASHMIRA

Kašmyras yra prabangiausia vilnos rūšis 4u.gif Nešiojasi gerai, skalbti rankomis smile.gif
Atsakyti