Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

user posted image
Sveikinu visus!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2010 02 14, 21:02)
Grazi wub.gif  O kur kamejas perki?? blush2.gif  Anksciau rankdarbiai.com buvo,o db tai ner schmoll.gif

Galima paieškoti tinkamų kamėjų:

perliukas.lt>
lelija.lt>
beadshop.lt>
akmeneliai.com>
sidabronamai..lt
kristalija.lt>
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2010 02 14, 20:37)
Galima paieškoti tinkamų kamėjų:

perliukas.lt>
lelija.lt>
beadshop.lt>
akmeneliai.com>
sidabronamai..lt
kristalija.lt>

ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2010 02 14, 17:49)
Taip gražiai puslapį pradėjot.  wub.gif

Sagė PASIVAIKŠČIOJIMAS

Kamėja, biseris, žadeitas, geltonojo turkio skalda, saugus užsegimas

user posted image

labai gražus pasivaikščiojimas. Aš savo mieste kai perėjau visas parduotuves kur būtų galima nusipirkti kamėjas, tai nei viena neturėjo ir sako nesame buvę gavę, bet po mano apsilankymo ir domėjimosi jomis, kelios pardės žiūriu jau užsivežė kamėjų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Enigm@ @ 2010 02 14, 16:37)
Man ta sage jau patinka wub.gif (beje,as ukrainiete ax.gif )

na štai kiek nedaug tereikia žmonėms mylintiems savo tautą drinks_cheers.gif , smagu ,kad jums patiko. Manau ukrainiečiai yra tauta sauganti savo gilias tradicijas ir vertybes, ko nebepasakyčiau apie mūsų lietuvių tautą.
Laukiam daugiau darbelių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikrai labai gražios sagės. man labai patinka su kamėjom sagės ir pati dar ruošiuosi daryti bet nerandu kamėjų pirkti. esu keletą padariusi sagių bet tai mano pirmosios sages tai nelabai dar ir vykę.

klausykit kaip jus įkeliat nuotraukas i šita tinklapi nes aš dar naujoke ir nemoku dar kaip reikiant čia elgtis. jei nesunku pagelbėkit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donata26: 15 vasario 2010 - 19:05
QUOTE(Donata26 @ 2010 02 15, 21:03)
Tikrai labai gražios sagės. man labai patinka su kamėjom sagės ir pati dar ruošiuosi daryti bet nerandu kamėjų pirkti. esu keletą padariusi sagių bet tai mano pirmosios sages tai nelabai dar ir vykę.

klausykit kaip jus įkeliat nuotraukas i šita tinklapi nes aš dar naujoke ir nemoku dar kaip reikiant čia elgtis. jei nesunku pagelbėkit

parašiau jums žinutę i AŽ
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

čia mano pirmosios sages, kokia jūsų nuomone apie jas

aciu uz patarima kaip ikelti nuotraukas

Papildyta:
QUOTE(Aruna @ 2010 02 14, 16:49)
Taip gražiai puslapį pradėjot.  wub.gif

Sagė PASIVAIKŠČIOJIMAS

Kamėja, biseris, žadeitas, geltonojo turkio skalda, saugus užsegimas

user posted image

abas norejau suzinoti kaip ir ant kokio pagrindo pritvirtinai kameja ir kaip pritvirtinai akmenukus aplinkui. as naujoke siame hobije tai jei nesunku pagelbek. aciu isanksto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donata26: 15 vasario 2010 - 21:16
QUOTE(editalč11 @ 2010 02 15, 15:39)

na štai kiek nedaug tereikia žmonėms mylintiems savo tautą  drinks_cheers.gif , smagu ,kad jums patiko. Manau ukrainiečiai yra tauta sauganti savo gilias tradicijas ir vertybes, ko nebepasakyčiau apie mūsų lietuvių tautą.
Laukiam daugiau darbelių  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Viena tradicija as tikrai saugau-jei geriu degtine tai tik su lasiniais ir svogunu laiskais lotuliukas.gif

QUOTE(Donata26 @ 2010 02 15, 20:15)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

čia mano pirmosios sages, kokia jūsų nuomone apie jas

aciu uz patarima kaip ikelti nuotraukas

Papildyta:

abas norejau suzinoti kaip ir ant kokio pagrindo pritvirtinai kameja ir kaip pritvirtinai akmenukus aplinkui. as naujoke siame hobije tai jei nesunku pagelbek. aciu isanksto

Kaip pirmosios sages visai neblogos.Man 2 ir 3 thumbup.gif
O del sages su kameja,man atrodo kad daroma kaip ir su kabosonu.Paziurekit CIA Viskas aiskiai parasyta ir parodyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Enigm@, editalč11- dėkui

QUOTE(Donata26 @ 2010 02 15, 22:15)

Klijuoju ant paltinės medžiagos. Apsiuvimui nuoroda įdėta, tad galima pagal ją daryti. Nors būdų yra ne vienas. Interneto platybės neišsemiamos , tik reikia pasėdėti ir paieškoti - pas ruses ypač daug medžiagos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2010 02 16, 14:20)
Enigm@, editalč11- dėkui
Klijuoju ant paltinės medžiagos. Apsiuvimui nuoroda įdėta, tad galima pagal ją daryti. Nors būdų yra ne vienas. Interneto platybės neišsemiamos , tik reikia pasėdėti ir paieškoti - pas ruses ypač daug medžiagos biggrin.gif

Gal rusaiciu tinklapio nuoroda galit pasidalint? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2010 02 16, 15:27)
Gal rusaiciu tinklapio nuoroda galit pasidalint? ax.gif

Paziurekit CIA
Atsakyti
user posted image,user posted image,user posted image cia mano pirmosios sages,tik neisejo ryskiau nufotografuoti blush2.gif,labai nepeikit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgjtaaa: 16 vasario 2010 - 19:19