Sveikinu visus!!!
QUOTE(Enigm@ @ 2010 02 14, 21:02)
Grazi O kur kamejas perki?? Anksciau rankdarbiai.com buvo,o db tai ner
Galima paieškoti tinkamų kamėjų:
perliukas.lt>
lelija.lt>
beadshop.lt>
akmeneliai.com>
sidabronamai..lt
kristalija.lt>
QUOTE(dalruka @ 2010 02 14, 20:37)
Galima paieškoti tinkamų kamėjų:
perliukas.lt>
lelija.lt>
beadshop.lt>
akmeneliai.com>
sidabronamai..lt
kristalija.lt>
perliukas.lt>
lelija.lt>
beadshop.lt>
akmeneliai.com>
sidabronamai..lt
kristalija.lt>
ACIU
QUOTE(Aruna @ 2010 02 14, 17:49)
Taip gražiai puslapį pradėjot.
Sagė PASIVAIKŠČIOJIMAS
Kamėja, biseris, žadeitas, geltonojo turkio skalda, saugus užsegimas
Sagė PASIVAIKŠČIOJIMAS
labai gražus pasivaikščiojimas. Aš savo mieste kai perėjau visas parduotuves kur būtų galima nusipirkti kamėjas, tai nei viena neturėjo ir sako nesame buvę gavę, bet po mano apsilankymo ir domėjimosi jomis, kelios pardės žiūriu jau užsivežė kamėjų
Papildyta:
QUOTE(Enigm@ @ 2010 02 14, 16:37)
Man ta sage jau patinka (beje,as ukrainiete )
na štai kiek nedaug tereikia žmonėms mylintiems savo tautą , smagu ,kad jums patiko. Manau ukrainiečiai yra tauta sauganti savo gilias tradicijas ir vertybes, ko nebepasakyčiau apie mūsų lietuvių tautą.
Laukiam daugiau darbelių
Tikrai labai gražios sagės. man labai patinka su kamėjom sagės ir pati dar ruošiuosi daryti bet nerandu kamėjų pirkti. esu keletą padariusi sagių bet tai mano pirmosios sages tai nelabai dar ir vykę.
klausykit kaip jus įkeliat nuotraukas i šita tinklapi nes aš dar naujoke ir nemoku dar kaip reikiant čia elgtis. jei nesunku pagelbėkit
klausykit kaip jus įkeliat nuotraukas i šita tinklapi nes aš dar naujoke ir nemoku dar kaip reikiant čia elgtis. jei nesunku pagelbėkit
QUOTE(Donata26 @ 2010 02 15, 21:03)
Tikrai labai gražios sagės. man labai patinka su kamėjom sagės ir pati dar ruošiuosi daryti bet nerandu kamėjų pirkti. esu keletą padariusi sagių bet tai mano pirmosios sages tai nelabai dar ir vykę.
parašiau jums žinutę i AŽ
čia mano pirmosios sages, kokia jūsų nuomone apie jas
aciu uz patarima kaip ikelti nuotraukas
Papildyta:
QUOTE(Aruna @ 2010 02 14, 16:49)
Taip gražiai puslapį pradėjot.
Sagė PASIVAIKŠČIOJIMAS
Sagė PASIVAIKŠČIOJIMAS
abas norejau suzinoti kaip ir ant kokio pagrindo pritvirtinai kameja ir kaip pritvirtinai akmenukus aplinkui. as naujoke siame hobije tai jei nesunku pagelbek. aciu isanksto
QUOTE(editalč11 @ 2010 02 15, 15:39)
na štai kiek nedaug tereikia žmonėms mylintiems savo tautą , smagu ,kad jums patiko. Manau ukrainiečiai yra tauta sauganti savo gilias tradicijas ir vertybes, ko nebepasakyčiau apie mūsų lietuvių tautą.
Laukiam daugiau darbelių
Viena tradicija as tikrai saugau-jei geriu degtine tai tik su lasiniais ir svogunu laiskais
QUOTE(Donata26 @ 2010 02 15, 20:15)
čia mano pirmosios sages, kokia jūsų nuomone apie jas
aciu uz patarima kaip ikelti nuotraukas
Papildyta:
abas norejau suzinoti kaip ir ant kokio pagrindo pritvirtinai kameja ir kaip pritvirtinai akmenukus aplinkui. as naujoke siame hobije tai jei nesunku pagelbek. aciu isanksto
Kaip pirmosios sages visai neblogos.Man 2 ir 3
O del sages su kameja,man atrodo kad daroma kaip ir su kabosonu.Paziurekit CIA Viskas aiskiai parasyta ir parodyta
Enigm@, editalč11- dėkui
Klijuoju ant paltinės medžiagos. Apsiuvimui nuoroda įdėta, tad galima pagal ją daryti. Nors būdų yra ne vienas. Interneto platybės neišsemiamos , tik reikia pasėdėti ir paieškoti - pas ruses ypač daug medžiagos
QUOTE(Donata26 @ 2010 02 15, 22:15)
Klijuoju ant paltinės medžiagos. Apsiuvimui nuoroda įdėta, tad galima pagal ją daryti. Nors būdų yra ne vienas. Interneto platybės neišsemiamos , tik reikia pasėdėti ir paieškoti - pas ruses ypač daug medžiagos
QUOTE(Aruna @ 2010 02 16, 14:20)
Enigm@, editalč11- dėkui
Gal rusaiciu tinklapio nuoroda galit pasidalint?