QUOTE(Mindaugas7 @ 2010 02 20, 10:38)
Iš tiesų, tai jūsų pasakymai NESĄMONĖS buvo visiškas grybas.
Tiesiog kaip sako tautos išmintis - duok durniui kelią. Pabandžiau nutylėti, bet ir vėl susilaukiau užsipuolimo, kas tik įrodo, kad ponulis Evoy nekenčia oponuojančių ir ne aš pradedu, nes puolimas buvo iš Evoy pusės. O svarbiausia, ponuli, kad nė nesugebate trumpai ir aiškiai išdėstyti savo PN vizijos. Nes tai ką jūs neigėte mano pasisakymuose, jūs paneigėte ir Vakariečių pasyvių namų patirtį. Žmonės, būkite atsargūs su tokiais statybininkais, nes jie neigia visuotiniai pripažįstamus dėsnius ir tiesas. Bėkit nuo tokių proto bokštų kaip nuo maro. Neatsigręždami ir kuo toliau.
Kartoju dar kartą - aš neinu piestų prieš pasyvų.
Aš tiesiog manau, kad jis neapsimoka.
Sutinku su viskuo 100 proc...
Tiesiog kaip sako tautos išmintis - duok durniui kelią. Pabandžiau nutylėti, bet ir vėl susilaukiau užsipuolimo, kas tik įrodo, kad ponulis Evoy nekenčia oponuojančių ir ne aš pradedu, nes puolimas buvo iš Evoy pusės. O svarbiausia, ponuli, kad nė nesugebate trumpai ir aiškiai išdėstyti savo PN vizijos. Nes tai ką jūs neigėte mano pasisakymuose, jūs paneigėte ir Vakariečių pasyvių namų patirtį. Žmonės, būkite atsargūs su tokiais statybininkais, nes jie neigia visuotiniai pripažįstamus dėsnius ir tiesas. Bėkit nuo tokių proto bokštų kaip nuo maro. Neatsigręždami ir kuo toliau.
Kartoju dar kartą - aš neinu piestų prieš pasyvų.
Aš tiesiog manau, kad jis neapsimoka.
Sutinku su viskuo 100 proc...
Šio sakinio nepriimu kaip atsakymo į labai konkrečius punktus. Eilinį kartą bandote "iškraipyti uodegą" pagautas rašinėjant бредą, ir toliau tęsti savo "šviečiamąją veiklą"?
Vienas profas- "neišmanėlis", kitas- "kosmonautas", aš- "durnius", o visi profai kartu- "advokatai"! Peržengėte bet kokias padorumo ribas- tikrai neturėtumėte tikėtis, kad nuo šiol liksite be dėmesio.
Pažiūrėkite į viską iš šono. Temoje pasisako pagrinde profai ar/ir turintys patirties savo namo statybose. Nenuginčijamas faktas yra tas, kad Jūs nepriklausote nė vienai iš šių grupių, ir tuo labiau- gyvenime neturėjote jokio kontakto su statybų procesu. Tačiau temoje pirmaujate savo "pamokančių" ir "be galo naudingų" postų skaičiumi! Atkreipkite dėmesį: pirmaujate postų skaičiumi, kuriuose ne klausymai (kas būtų visai logiška su statybomis neturėjusiam jokių reikalų)- o atsakymai ir "receptai"! Jums tai atrodo normalu? Nežinau: juokinga- tik iš pradžių, po kiek laiko kyla įvairiausių klausymų
O ką Jūs žinote apie tai, ką aš neigiu? Juk kaip pats teigiate- jokio ryšio su statybomis neturėjote, kas reiškia, kad tuos dėsnius kuriate tuo pačiu principu, kaip ir vaikas pučia muilo burbulus.
Tik naršote po internetą, ieškodamas "kompramato" prieš Pasyvų namą- ir ignoruodamas visus Jūsų skleidžiamo бредo neatitinkančius pvz. Dėkui, kad pasidalijote Pasyvių namų statybos patirtimi Floridoje- labai naudingas buvo pvz. Primenate studentą, kurį įsodino į valtį, ir paleido Chvangchė upe sudaryti dugno reljefinį žemėlapį: irklas siekia dugną- negilu, irklas nesiekia dugno- gilu. Lygiai tokį patį "žemėlapį nubraižėte" Pasyviam namui. Turėkitės sau- kam jį brukate kitiems?
Na ir manykite toliau- jei skaičiuoti Jums aiškiai per sudėtinga (sprendžiant pagal anksčiau pateiktus Jūsų "pvz.").
Tikra palaima nieko nesigaudančiam statybose- "Sutinku su viskuo 100 proc". Juk nesutikti- reikėtų bent ką tai žinote minėtais klausymais.