Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys-2

QUOTE(pempe1 @ 2010 02 16, 16:09)
Labutis O kokia nuomone apie stai si straipsni
[url=http://www.ve.lt/?rub=1065924821&data=2005-10-

wow, sita moteris dirba aukletoja mano dukros darzelyje. pamenu teko ir man jos komentara isgirsti del vaiko, nors nezinojau, kad yra ezoterike. kazkaip paveike tada mane tas jos pasakymas, masciau atsimenu visa vakara. o cia pasirodo, kad su priezastim. idomu kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2010 03 02, 12:12)
Pas Viilmą rašo, kad iš žinančio tikimasi kur kas daugiau ir liga gali sugrįžti dar stipresnė, nei buvo.  Kokia pasveikimo "kaina"? Ar tiesiog sveikata priimama, kaip norma ir "atpildo" nelaukiama?  g.gif Ar paprastas žmogus, mėgindamas sau padėti pagal literatūrą, besiknisdamas savo pasąmonėje neprisidarys daugiau bėdos nei naudos?

is tiesu kaip idomu kai dabar paanalizuoju. tais metais, kai ypatingai susidomejau ligom ir ju dvasinem priezastim, veiksmu ir atoveiksmiu, prasidejo ligu maratonas. niekada gyvenime tiek nesirgau ir tokiu ivairiu "asortimentu". pasirodo samoningumas, zinojimas ipareigoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 03 kovo 2010 - 10:36
QUOTE(perfekta @ 2010 03 03, 08:12)
Na as tada prie to pacio dar paklausiu - jei mano mama daresi daug abortu (niekada neturejo problemu del pastojimo, P.S ji jau yra mirusi) o stai as turejau laaaabai dideliu problemu del vaisingumo, galima sakyti tebeturiu tik dabar jau nera visa tai taip opu, nes vaikeli jau turiu ax.gif Klausimas butu,ar mes su mama taip pat turim ismokti ta pacia pamoka, jei taip, tada ka butent tureciau is to suprasti? Kokia ta pamoka? g.gif

Kiek žinau, aborto pasekmes jaučia kiekvienas po to gimęs vaikas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 03 03, 10:12)
Klausimas butu,ar mes su mama taip pat turim ismokti ta pacia pamoka, jei taip, tada ka butent tureciau is to suprasti? Kokia ta pamoka? g.gif

Ir jūs galvojat, kad kas nors gali iš šalies tai pasakyti? Ir jūs patikėtumėt tuo, ką kažkas pasakys bigsmile.gif Pas ką yra toks klausimas? Pas jus pačią? Tai kur gali būti atsakymas? Ten pat.
Baigti save kaltinti, manau, būtų pirmas žingsnis smile.gif Antras- baigti kaltinti ką nors iš viso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 03 03, 09:12)
Na as tada prie to pacio dar paklausiu - jei mano mama daresi daug abortu (niekada neturejo problemu del pastojimo, P.S ji jau yra mirusi) o stai as turejau laaaabai dideliu problemu del vaisingumo, galima sakyti tebeturiu tik dabar jau nera visa tai taip opu, nes vaikeli jau turiu ax.gif Klausimas butu,ar mes su mama taip pat turim ismokti ta pacia pamoka, jei taip, tada ka butent tureciau is to suprasti? Kokia ta pamoka? g.gif

be remu gerai parase smile.gif
apie abortus Viima nemazai rase, galit paieskoti knygose.
kas del pamoku, tai mes visi ateiname tam, kad istaisytumem blogasias tevu puses. ateiname pasimokyti is ju blogio ir ji istaisyti. tam reikia mama suprasti - kodel ji taip dare, kodel turejo tiek pastojimu, nors vaiku nenorejo. suprasti butent tam, kad nekaltinti jos ir nesugalvoti bausmes sau. kad del savo problemu su pastojimu nereiketu kaltinti mamos ir reikia butinai atleisti mamai.
pvz. Viilma rase, kad viena is priezasciu problemu su nenorimais nestumais - labai didelis moteru noras patikti vyrams.
dar rase viena pvz. kai moteris turejo 40 ar daugiau abortu...ta moteri jau vaikysteje tiek gedino, tiek daug sake, kokia ji bloga, kad ja tie abortai nei kiek nejaudino ir su gimda pas ja buvo viskas tvarkoj, nebuvo ligu... ji gyveno per nuzudima, nes moteris patiria orgazma tik tada kai pastoja, ir jai reikejo tu orgazmu, kad gyventi doh.gif kad jau jaustis gyva.
dar prisimenu rase, kad jei mamos gyvenimas labai sunkus, o vaiku auginimas jai atrodo nepakeliamai sunkus vargas, ji savo dukrai nelinki tokio gyvenimo ir nesamoningai linki gyvenimo be vargo - t.y. be vaiku doh.gif o mamu palinkejimai ir labai stiprus norai visada issipildo... jos dukra aisku tures problemu su pastojimu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 03 kovo 2010 - 13:33
QUOTE(be rėmų @ 2010 03 03, 15:00)
Ir jūs galvojat, kad kas nors gali iš šalies tai pasakyti? Ir jūs patikėtumėt tuo, ką kažkas pasakys bigsmile.gif Pas ką yra toks klausimas? Pas jus pačią? Tai kur gali būti atsakymas? Ten pat.
Baigti save kaltinti, manau, būtų pirmas žingsnis smile.gif Antras- baigti kaltinti ką nors iš viso smile.gif

Manau kad gali bigsmile.gif kitaip cia nerasyciau, bet dekui ir uz toki atsakyma ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2010 03 03, 15:27)
be remu gerai parase smile.gif
apie abortus Viima nemazai rase, galit paieskoti knygose.
kas del pamoku, tai mes visi ateiname tam, kad istaisytumem blogasias tevu puses. ateiname pasimokyti is ju blogio ir ji istaisyti. tam reikia mama suprasti - kodel ji taip dare, kodel turejo tiek pastojimu, nors vaiku nenorejo. suprasti butent tam, kad nekaltinti jos ir nesugalvoti bausmes sau. kad del savo problemu su pastojimu nereiketu kaltinti mamos ir reikia butinai atleisti mamai.
pvz. Viilma rase, kad viena is priezasciu problemu su nenorimais nestumais - labai didelis moteru noras patikti vyrams.
dar rase viena pvz. kai moteris turejo 40 ar daugiau abortu...ta moteri jau vaikysteje tiek gedino, tiek daug sake, kokia ji bloga, kad ja tie abortai  nei kiek nejaudino ir su gimda pas ja buvo viskas tvarkoj, nebuvo ligu... ji gyveno per nuzudima, nes moteris patiria orgazma tik tada kai pastoja, ir jai reikejo tu orgazmu, kad gyventi  doh.gif kad jau jaustis gyva.

Aciu 4u.gif galvojau kad mamai atleidau...na, buvau tuo isitikinus, o dabar skaiciau jusu zodzius ir viduje sukilo abejone verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 03, 13:25)
Kiek žinau, aborto pasekmes jaučia kiekvienas po to gimęs vaikas... ax.gif

Na, kiek zinau gimiau iki abortu ax.gif
Atsakyti
o dek ko kyla spuogai ant krutines ir nugaros? paaugle nesu jau toli grazu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bitter-sweet @ 2010 03 03, 21:34)
o dek ko kyla spuogai ant krutines ir nugaros? paaugle nesu jau toli grazu  blush2.gif

apie spuogus CIA buvo 4u.gif
trumpai del spuogu ant krutines- zmogus jaucia pazeminima del savo meiles, kai jo meiles nepriima ar nevertina.

Papildyta:
QUOTE(perfekta @ 2010 03 03, 14:34)
Aciu 4u.gif  galvojau kad mamai atleidau...na, buvau tuo isitikinus, o dabar skaiciau jusu zodzius ir viduje sukilo abejone verysad.gif

mes is tikruju atleidziame tada, jei ne neprisimename, kad tai buvo su mumis. kai kas nors primena, prisimename sunkiai ir mums atrodo, kad tai buvo net kitame gyvenime smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 03 kovo 2010 - 22:39
Gluosni, man labai beria pagurklį, kaklą...ar tai ir susiję su slepiamom nuoskaudom, ir meilės ir supratimo trūkumu ar nepatyrimu?....
Beria ir krūtinę, tikrai, mano meilės neįvertina...jaučiuosi momentais nereikalinga ir nemylima...nevertinama nei kaip žmogus nei kaip moteris ir tai labai skaudina verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute28: 03 kovo 2010 - 23:00
QUOTE(Medute28 @ 2010 03 03, 23:59)
Gluosni, man labai beria pagurklį, kaklą...ar tai ir susiję su slepiamom nuoskaudom, ir meilės ir supratimo trūkumu ar nepatyrimu?....
Beria ir krūtinę, tikrai, mano meilės neįvertina...jaučiuosi momentais nereikalinga ir nemylima...nevertinama nei kaip žmogus nei kaip moteris ir tai labai skaudina  verysad.gif

galva, kaklas, peciai, rankos ir pirmi 3 pirstai - baimes "manes nemyli" sritis.
kaklas simbolizuoja pati moteri ( moteris kaklas, vyras galva) ir atsako uz bendravima. pagurklyje kaupiasi musu neissakytos, nepanaudotos svarbios zinios.
kaklas pati ploniausia, pati jautriausia kuno vieta. pats kunas parodo, kad bendrauti reikia atsargiai, galvoti kam ir ka sakai, kad nepridaryti problemu.
jei zmogus pats pradeda galvoti, kad jis tikrai nevertas kitu meiles, jo veidas, kaklas ir krutine tampa suglebe, susmuke ( дряблые) unsure.gif
Atsakyti
bet ar tas galvojimas nera paties zmogaus problema? juk laimes reikia ieskoti savo viduje, ieskantys jos isoreje niekad neras. lygiai tas pats su meile - jei zmogus save nemyles, jo nemyles ir kiti. kaip manai gluosni, jei zmogus istaisys savo laikysena ir kontroliuos ja, ar jo mintys del meiles pasikeis?
Atsakyti
Bet tas mintis apie nemeilę iš kito žmogaus būtent ir lemia išoriniai veiksniai. Juk neprisigalvosi, jei taip nėra. Jei visada gauni dėmesio, tu rūpi ir apie tave galvojama, tikrai nebus minčių, kad tavęs nemyli... O kai tavęs nemyli, save mylėti darosi sudėtinga sad.gif
Atsakyti