Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys-2

QUOTE(Gemini @ 2010 03 02, 12:12)
paklausiu gal  kvailai    mirksiukas.gif Tarkim, afirmacijų ar pan. būdais žmogus padeda pats sau. Kas toliau? Pas Viilmą rašo, kad iš žinančio tikimasi kur kas daugiau ir liga gali sugrįžti dar stipresnė, nei buvo.  Kokia pasveikimo "kaina"? Ar tiesiog sveikata priimama, kaip norma ir "atpildo" nelaukiama?  g.gif Ar paprastas žmogus, mėgindamas sau padėti pagal literatūrą, besiknisdamas savo pasąmonėje neprisidarys daugiau bėdos nei naudos?
Dabar bandau susipažinti su Sytino knygom, gal turit kokių atsiliepimų? (Сытин Г.Н.)

Parašysiu, kaip aš manau. Jeigu žmogaus tikslas yra sveikata, jis išties gali sau pakenkti. Bet jeigu jo tikslas- priartėti prie Dievo sveikstant, tada jis išties pasveiks...Labai svarbu pasirinkti tinkamą tikslą. Juk ne be reikalo sakoma- galvokite, ko prašote...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 02, 12:15)
Parašysiu, kaip aš manau. Jeigu žmogaus tikslas yra sveikata, jis išties gali sau pakenkti. Bet jeigu jo tikslas- priartėti prie Dievo sveikstant, tada jis išties pasveiks...Labai svarbu pasirinkti tinkamą tikslą. Juk ne be reikalo sakoma- galvokite, ko prašote...

Ačiū 4u.gif g.gif Reiškia daugmaž teisingai supratau Viilmos pasakymus, tik kaip tą tikslą teisingai suformuluoti doh.gif
Šįryt klausiausi to mano minėti Sytino "afirmacijų" (turbūt, rusiškai - настрои), skaičiau, kad daro stebuklus. Bet vyksta vidinis konfliktas: gal nusipelniau to, ką gavau ir tai reikia priimti, o ne stengtis ištaisyti, arba taisyti ne taip. Turbūt visų pirmą reikia sau atleisti savo klaidas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2010 03 02, 12:24)
Ačiū  4u.gif g.gif Reiškia daugmaž teisingai supratau Viilmos pasakymus, tik kaip tą tikslą teisingai suformuluoti  doh.gif
Šįryt klausiausi to mano minėti Sytino "afirmacijų" (turbūt, rusiškai - настрои), skaičiau, kad daro stebuklus. Bet vyksta vidinis konfliktas: gal nusipelniau to, ką gavau ir tai reikia priimti, o ne stengtis ištaisyti, arba taisyti ne taip. Turbūt visų pirmą reikia sau atleisti savo klaidas?  4u.gif

Mano patirtis rodo, kad visgi rimtesnių ir rimtų ligų priežastys dažniausiai yra karminės. Taigi tenka rimtai pasikapstyti po praėjusius gyvenimus ir tas šaknis rasti. O kai jau radai, gali užsiimti atgaila...
Sakysit- ne visi gali taip giliai kapstytis. Jei jau aš galiu, tai ir kiti gali. Čia mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 02, 12:27)
Mano patirtis rodo, kad visgi rimtesnių ir rimtų ligų priežastys dažniausiai yra karminės. Taigi tenka rimtai pasikapstyti po praėjusius gyvenimus ir tas šaknis rasti. O kai jau radai, gali užsiimti atgaila...
Sakysit- ne visi gali taip giliai kapstytis. Jei jau aš galiu, tai ir kiti gali. Čia mano nuomonė.

Ačiū 4u.gif Čia jau man per aukštas pilotažas, bent kol kas verysad.gif . Kol kas bandymai pagal Sinelnikovą įlįsti į savo pasąmonę baigėsi naktiniais košmarais, arba kažkur ne ten "nugrybavau| doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2010 03 02, 12:33)
Ačiū  4u.gif Čia jau man per aukštas pilotažas, bent kol kas  verysad.gif . Kol kas bandymai pagal Sinelnikovą įlįsti į savo pasąmonę baigėsi naktiniais košmarais, arba kažkur ne ten "nugrybavau|  doh.gif

Na, aš esu pakankamai drąsi, bet pati viena panašiais eksperimentais neužsiimu...Man labai padėjo regresijos seminarai (buvau dviejuose), kuriuos vedė Rita Banienė. Po to jau galėjau tai daryti savarankiškai ir gana sėkmingai.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 02, 12:57)
Na, aš esu pakankamai drąsi, bet pati viena panašiais eksperimentais neužsiimu...Man labai padėjo regresijos seminarai (buvau dviejuose), kuriuos vedė Rita Banienė. Po to jau galėjau tai daryti savarankiškai ir gana sėkmingai.

Dėkui, Vaižgante. Regresijai dar nesijaučiu subrendus, bet radau jos seminarų sąraše tai, kas šiai dienai būtų įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2010 03 02, 13:11)
Dėkui, Vaižgante. Regresijai dar nesijaučiu subrendus, bet radau jos seminarų sąraše tai, kas šiai dienai būtų įdomu  4u.gif

Na, regresijai išties reikia subręsti...Tiek, kad mūsų sąmonė slopina neigiamus išgyvenimus...Pirmus kartus mačiau tik tai, kas gražu...
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2010 03 01, 10:53)
Gal galit parašyti plaučių uždegimo priežastis?

*бронхит возникает, когда в семье уныние, тревога, усталость от жизни;

*воспаление легких возникает, когда в семье ссоры и крик либо осуждающее молчание;

*астма возникает, когда в семье подавленные чувства любви, подавленный плач, ребенок испытывает перед жизнью страх и не хочет больше жить.

QUOTE(Gemini @ 2010 03 02, 13:12)
paklausiu gal  kvailai    mirksiukas.gif Tarkim, afirmacijų ar pan. būdais žmogus padeda pats sau. Kas toliau? Pas Viilmą rašo, kad iš žinančio tikimasi kur kas daugiau ir liga gali sugrįžti dar stipresnė, nei buvo.  Kokia pasveikimo "kaina"? Ar tiesiog sveikata priimama, kaip norma ir "atpildo" nelaukiama?  g.gif Ar paprastas žmogus, mėgindamas sau padėti pagal literatūrą, besiknisdamas savo pasąmonėje neprisidarys daugiau bėdos nei naudos?
Dabar bandau susipažinti su Sytino knygom, gal turit kokių atsiliepimų? (Сытин Г.Н.)

as ne visai supratau klausima blush2.gif jus manote, kad kada nors galesite buti visiskai sveika? as siame gyvenime dar apie tai nesvajoju doh.gif kai tik ka nors atkapstau, tai vel kazka randu ir taip be pabaigos. mano kunas diskomfortu, skausmeliais ir pan. visada parodo kur ir i ka nukreipti demesi.
be to mes negyvename visiskai atsiskyre, o gyvenant tarp zmoniu tik abloliutus egoistas gali buti visiskai sveikas.
as pati einu link sielos ramybes. man gerai, kai mano siela rami.
tarp kitko egoisto siela tikrai nerami, nors fizishkai jis gali buti visiskai sveikas.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 03 02, 19:26)
as ne visai supratau klausima  blush2.gif  jus manote, kad kada nors galesite buti visiskai sveika? as siame gyvenime dar apie tai nesvajoju  doh.gif  kai tik ka nors atkapstau, tai vel kazka randu ir taip be pabaigos. mano kunas diskomfortu, skausmeliais ir pan. visada parodo kur ir i ka nukreipti demesi.
be to mes negyvename visiskai atsiskyre, o gyvenant tarp zmoniu tik abloliutus egoistas gali buti visiskai sveikas.
as pati einu link sielos ramybes. man gerai, kai mano siela rami.
tarp kitko egoisto siela tikrai nerami, nors fizishkai jis gali buti visiskai sveikas.

Ne, aš šneku, kad jei užlopau vieną esminį skaudulį, ar neišlįs jų 2 ar net 10, arba šiaip ką nors brangaus prarasti gali. Visiškai sveikų turbūt nebūna dabar. Link sielos ramybės kelio ieškau ir aš, bet jį taip sunku rasti, nes gyvename ne izoliacijoj, o ir joje turbūt dar sunkiau būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 02 kovo 2010 - 19:32
QUOTE(Gemini @ 2010 03 02, 20:31)
Ne, aš šneku, kad jei užlopau vieną esminį skaudulį, ar neišlįs jų 2 ar net 10. Visiškai sveikų turbūt nebūna dabar. Link sielos ramybės kelio ieškau ir aš, bet jį taip sunku rasti, nes gyvename ne izoliacijoj, o ir joje turbūt dar sunkiau būtų.

tam, kad isgydyti viena skauduli, reikia suprasti ka darei blogai, ka tavo kunas tau norejo parodyti ir ko pamokyti, reikes visa tai suprasti ir istaisyti, pamilti savo liga, kuna, save, nors buvai neteisus ir visiems susijusiems su situacija atleisti, kuo nuosirdziau darysi, tuo greitesnis ir geresnis bus rezultatas.
jei is tiesu supratai ko taves moke, tu ir siame ir kitame gyvenime tokios pat esmines klaidos nebedarysi, tu jau zinosi, mazo to pakeisi PATS savo ir savo vaiku genetine informacija. tokia pati liga gales gristi tik tuo atveju, jei samoningai, viska zinodamas, nezinau del kokiu priezasciu, padarysi ta pacia klaida.
pvz. del tos zaizdeles gimdos kaklelyje, jei ji igimta - reiskia jusu mama turejo problemu su moteriskumu jau iki jusu gimimo, o jus pati dar praeitame gyvenime, kitaip nepasirinktumet sau tokios mamos, nes jums reikejo butent tokios mamos, nes jusu ir mamos pamokos vienodos. nors problema is praeito gyvenimo, istaisyti ja galite dabar. jei is tikruju istaisysite ji neturetu grizti.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 03 02, 19:57)
pvz. del tos zaizdeles gimdos kaklelyje, jei ji igimta - reiskia jusu mama turejo problemu su moteriskumu jau iki jusu gimimo, o jus pati dar praeitame gyvenime, kitaip nepasirinktumet sau tokios mamos, nes jums reikejo butent tokios mamos, nes jusu ir mamos pamokos vienodos. nors problema is praeito gyvenimo, istaisyti ja galite dabar. jei is tikruju istaisysite ji neturetu grizti.

Balionėlis 4u.gif
Atsakyti
Na as tada prie to pacio dar paklausiu - jei mano mama daresi daug abortu (niekada neturejo problemu del pastojimo, P.S ji jau yra mirusi) o stai as turejau laaaabai dideliu problemu del vaisingumo, galima sakyti tebeturiu tik dabar jau nera visa tai taip opu, nes vaikeli jau turiu ax.gif Klausimas butu,ar mes su mama taip pat turim ismokti ta pacia pamoka, jei taip, tada ka butent tureciau is to suprasti? Kokia ta pamoka? g.gif
Atsakyti