Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys-2

QUOTE(gluosnis @ 2010 03 11, 23:07)
atsikratyti jo nereikia, reikia tiesiog paleisti.

Jei atrodysiu kvailai, taip man ir reikia biggrin.gif , bet negaliu suprasti esmes to PALEISTI?
Man taip atrodo, kad reikia isivaizduot ta jausma-emocija...-dar kazka kaip materialu objekta, atverti jam duris ir pasakyt EIK...
Ar TEISINGAI g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 12 kovo 2010 - 14:41
QUOTE(Ikulia @ 2010 03 12, 14:41)
Jei atrodysiu kvailai, taip man ir reikia  biggrin.gif , bet negaliu suprasti esmes to PALEISTI?
Man taip atrodo, kad reikia isivaizduot ta jausma-emocija...-dar kazka kaip materialu objekta, atverti jam duris ir pasakyt EIK...
Ar TEISINGAI g.gif

As irgi nesuprantu..bet darau kaip iseina. Isivaizduoju nematomas duris savo kune ir tiesiog leidziu tai energijai iseiti smile.gif
Atsakyti
labukas visoms noriu pasiklausti patarimo lb pradejau dometis savo vidumi nes lb noriu pasikeisti ir tapti gera nes esu lb stipri isterike jei man kas ka pasako is artimuju arba man aiskina ka ir kaip daryti kiap gyventi kaip aukleti vaika irt.t as tuoi pat pradedu rekti isterikuoti atsikalbineti priestarauti (tai daro mano mama ir mociute mamos mama)kol gyvenau pas mociute is proto ejau buvo labai blogai,teko iseit tiksliau ji isvare pradzioi nejau bet paskui pagalvojau kad visiems butu geriau isejau,isejus nuomavomes su vyru ir mergyte 1,5metuku buta tad pardzioi lyg ir gerai buvo bet prasidejo depresija ir kuo toliau tuo blogiau,vyro sesuo ikalbejo nueit pas gyd prirase antidepresantu pradzioi nuotaika lyg ir atsirado gyvent noras taip sakant,bet kuo tolyn daresi blogiau geriau vaistus gal kokius 3menesius kol nepadariau avarijos bet ten tik juokas masinu pasibuciavimas bet tada as atsipeikejau trenkiau vaistus ir pradejau dometis savimi ieskot informacijos kaip[ sau padeti nes labai noriu tapti ramia,ir kazkaip pradejo mano gyvenime zmones kurie suteike man info pradzioi perskaiciau knyga secret paziurejau filma,pradejau galvot analizuot,po to lazarevo knyga karmos diagnostika,viena pazystama pasiule nueiti pas ezoterika mindauga savicka nuejau bet neaptarinesiu,turiu daug visokiu ligu sunkiai susilaukiau dukrytes 4 nesivystantys nestumai,turiu stuburo problemu nuo 18metu,skrandis lb dazni apsinuodijimai maistu,bronhitai,dabar jau pripazino astma,su kaire koja krypsta lb stipriai ir raisciai silpni,daznos anginos budavo anksciau dabr jau ne,kaip manote nuo ko visa tai as jau nebezinau ka galvoti nes kai pradejau gilinti skuo toliau visai sveikata paslijo lenda kuo toliau tuo daugiau patarkit ka daryt aciu visoms kas atsakysit galit parasyt ir i emeila raimondas3@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura-jur: 12 kovo 2010 - 23:50
QUOTE(gluosnis @ 2010 03 11, 23:07)
atsikratyti jo nereikia, reikia tiesiog paleisti.

aciu ,qluosni, 4u.gif bet man irgi idomu, kad reiskia "paleisti"
nes pvz, kad as ir stengiuosi buti ne isdidi, nesipuikuoti, bet tas jausmas savaime ateina, uzplusta ir nieko negaliu padaryt. ir tik tada, kai jis uzplusta, as galiu sau kartoti, kad negalima taip , kad nereikia to jausti ir pan. bet kaip jo isvengti as neisivaizduoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nabajok @ 2010 03 12, 12:16)
Atsiprasau uz nelietuviska srifta, bet kompas tik po taisymo, dar nesustyguotas, o man cia ziniu truksta.
O darbar gelbekit mergaites, nes jau pavargau nuo to puliavimo. Metu suvestine: sinusitas 2 kartus, grybelis 2 kartus, pienlige, nesivystantis, votys. Tai rezkit del ko cia. Ir svarbiausia: ka daryti? Iki tol beveik neserganti motera buvau. Pries 3,5 metu lengvai isnesiojau ir pagimdziau nuostabiausia dukryte. Saldu ant sirdies darosi ta laika prisiminus, o dabar... apie koki nestuma galiu svajoti, kai is ligu neissikapstau...

sinusitas reiskia, ka bandete paslepti savo nuoskaudas, izeidimus.
grybelis ateina pvz. po antibiotiku, jei zmogus nepripazista, ka susirgo del savo klaidu. jei pripazista, zmogaus kunas pats isveda viska, ka uzmuse antibiotikai.
dar grybelis ateina del gedos jausmo (gedos jausmas irgi sekmingai viska uzmusa, net jausmus, tai mirties energija).
odos grybelinis susirgimas- geda del teisybes.
gleivines grybelinis susirgimas- geda del melo.
pienlige - noras buti svariai, skaisciai, baltai, geda myletis su "purvinu" vyru.
votys - pazeminimas.
nesivystantis is jusu puses tiesiog sunkus laikotarpis, daug problemu, nesuprastu jausmu, is vaikelio puses - nenorejo dar labiau apsunkinti jums gyvenima, pasitrauke, nusprende palaukti geresniu laiku. jusu vaikas protingas ir su gera karma, butu bloga, reiketu jam sunkaus gyvenimo, daug isbanymu - ateitu butent tokiu sudetingu metu.
apie sinusita truputi:
Слизь из носа - это злоба из-за обиды. Человек, который старается быть хорошим и делать доброе, оскорбляется, если кто-то находит недостаток в его действиях. Кто расхаживает с обиженным видом, чтобы заметил обидчик, у того обида проявляется внешне в обилии носовой слизи. Но кто из гордости скрывает свою обиду, поскольку хочет считать себя лучше обидчика либо хочет, чтобы так считали другие, у того носовая слизь уходит в верхнечелюстные пазухи и вызывает их воспаление.

Когда обида и желание ее скрыть переходят всякие границы человеческой логики, то возникает воспаление лобной пазухи, указывающее на то, что человеческая глупость подвергает опасности разум. У детей не развиты околоносовые пазухи. Если ребенка не понимают, если не выслушивают его тревог, если ребенку постоянно приходится глотать слезы печали, то у него возникают аденоиды. Их можно устранить, но они образуются вновь.

4u.gif

QUOTE(Ikulia @ 2010 03 12, 15:41)

Ar TEISINGAI g.gif

taip, visas energijas galima paleisti isivaizuojant, kad atidarai joms duris is priekio ir is nugaros.
galima su energija bendrauti, kalbetis kaip su samoningu zmogumi.
tik neapykanta reikia paleisti vertikaliai, i virsu, kaip pvz. atsiskleidzia lotoso ziedas rolleyes.gif
pvz.
Я всегда говорю, освобождайте проблему до первоначального стресса. Наши первоначальные стрессы – это простой страх, простое чувство вины, простая злоба и простой стыд. Учитывайте, что этот простой стресс – живая энергия – находится в нас, потому что мы взяли его внутрь и не выпустили, когда он пришел. Он знает про вас абсолютно все. Вы, может быть, не понимаете в нем ничего. Но одно вы должны знать точно: вы человек, просто человек, и вам нужно поступить с ним по-человечески, то есть освободить стресс.

Сосредоточьтесь на этом стрессе. Обращайтесь к нему как к себе подобному. Вы признаете, что он понимает вас лучше, чем вы его. Откройте свою душу как камеру тюрьмы. Откройте переднюю дверь камеры. И скажите ему: «Ты свободен. Прости. Я не умела раньше тебя освободить. Прости. Теперь ты свободен». Когда вы это скажете спокойно, из любви, т. е. из себя, потому что вы человек, то есть дух, то есть любовь, и освободите его, тогда он обязательно начинает выходить. Обязательно. Даже если вы сразу не сумеете его представить себе.

Вы чувствуете, как что-то начинает в душе вашей немножко двигаться и как будто выходить. Как странно. Но начинает. В этот момент нужно обязательно обратиться к себе и простить себе, что не умели освободить себя раньше. От неумения мы пришли сюда, пришли учиться. Когда вы признаетесь, что не умели, действительно не умели, тогда стресс воспринимает это, понимает вас. И тогда обращаемся к другу: «Милый друг тело. Прости, что я не умела раньше тебе помочь. Я даже не предполагала, что ты нуждаешься в моей помощи, что я могу тебе помочь. Только теперь я начинаю тебя понимать». После этих слов проблема начинает выходить. Главное, не делать из освобождения цель.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laura-jur @ 2010 03 13, 00:46)
labukas visoms noriu pasiklausti patarimo lb pradejau dometis savo vidumi nes lb noriu pasikeisti ir tapti gera nes esu lb stipri isterike ...

pradziai jums reikia pabandyti suprasti, kad jus ir esate gera ir tokia kokia jus norite buti. jus ne isterike, tiesiog jumise ta isterija nuo daugybes ivairiu jausmu ir emociju. bet tai, kas jumise - nera ta tikroji jus. gerio ir blogio mes visi turime vienodai.
pradziai nieko nekeiskite, tik stebekite save is salies kai kas nors jus isprovokuoja. ziurekite ir galvokite tuo metu, kad tas pyktis/baime/nusivylimas ar kt. - tai ne jus, o tas, ka laikote savyje. kai suprasite, galesite tai paleisti.
bandykit, nes niekas kitas uz jus tai nepadarys.
Atsakyti
Gluosni, kaip Tau pavyksta rasti visą šitą informaciją? Šaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laura-jur @ 2010 03 12, 23:46)
labukas visoms noriu pasiklausti patarimo lb pradejau dometis savo vidumi nes lb noriu pasikeisti ir tapti gera nes esu lb stipri isterike jei man kas ka pasako is artimuju arba man aiskina ka ir kaip daryti kiap gyventi kaip aukleti vaika irt.t as tuoi pat pradedu rekti isterikuoti atsikalbineti priestarauti (tai daro mano mama ir mociute mamos mama)kol gyvenau pas mociute is proto ejau buvo labai blogai,teko iseit tiksliau ji isvare pradzioi nejau bet paskui pagalvojau kad visiems butu geriau isejau,isejus nuomavomes su vyru ir mergyte 1,5metuku buta tad pardzioi lyg ir gerai buvo bet prasidejo depresija ir kuo toliau tuo blogiau,vyro sesuo ikalbejo nueit pas gyd prirase antidepresantu pradzioi nuotaika lyg ir atsirado gyvent noras taip sakant,bet kuo tolyn daresi blogiau geriau vaistus gal kokius 3menesius kol nepadariau avarijos bet ten tik juokas masinu pasibuciavimas bet tada as atsipeikejau trenkiau vaistus ir pradejau dometis savimi ieskot informacijos kaip[ sau padeti nes labai noriu tapti ramia,ir kazkaip pradejo mano gyvenime zmones kurie  suteike man info pradzioi perskaiciau knyga secret paziurejau filma,pradejau galvot analizuot,po to lazarevo knyga karmos diagnostika,viena pazystama pasiule nueiti pas ezoterika mindauga savicka nuejau bet neaptarinesiu,turiu daug visokiu ligu sunkiai susilaukiau dukrytes 4 nesivystantys nestumai,turiu stuburo problemu nuo 18metu,skrandis lb dazni apsinuodijimai maistu,bronhitai,dabar jau pripazino astma,su kaire koja krypsta lb stipriai ir raisciai silpni,daznos anginos budavo anksciau dabr jau ne,kaip manote nuo ko visa tai as jau nebezinau ka galvoti nes kai pradejau gilinti skuo toliau visai sveikata paslijo lenda kuo toliau tuo daugiau  patarkit ka daryt aciu visoms kas atsakysit galit parasyt ir i emeila raimondas3@gmail.com

As dar patarciau paskaityti Joseph Murphy "Kaip pasitelkus pasamones galias igyti sveikatos ir gyvybingumo" . Pati baigineju skaityti sia knyga, seniai zinojau, kad musu pasamone galinga , matyt, reikejo is naujo, tai prisiminti ir imtis veiksmu, o ne tik ,kad zinoti apie tai....
Gaila, kad sios temukes pirmame puslapiuke kai kurios knygos rusu kalba, sunkai sekasi man skaityt blush2.gif na is kitos puses prisiminsim rusu kalbos zinias ...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 12, 12:25)
Sunku ką ir patarti, žmogaus nepažįstant...Aišku tik tiek, kad tavo gyvenime kažkas labai pūliuoja, kažkas labai erzina, kad blogai jautiesi...Apsidairyk aplinkui save...

Kaip pirstu i aki. Yra to puliavimo-erzinimo-blogo jautimosi. Tik manau, kad begti nuo to negaliu. Gana, kad puse gimines moteru: mamos-dukros, sesuo su seserim amzinam kare. Noreciau kazkaip kitaip isspresti tai kas vyksta, tik nezinau kaip ir ar tai mano jegom.

QUOTE(gluosnis @ 2010 03 13, 12:10)
sinusitas reiskia, ka bandete paslepti savo nuoskaudas, izeidimus.
grybelis ateina pvz. po antibiotiku, jei zmogus nepripazista, ka susirgo del savo klaidu. jei pripazista, zmogaus kunas pats isveda viska, ka uzmuse antibiotikai.
dar grybelis ateina del gedos jausmo (gedos jausmas irgi sekmingai viska uzmusa, net jausmus, tai mirties energija).
odos grybelinis susirgimas- geda del teisybes.
gleivines grybelinis susirgimas- geda del melo.
pienlige - noras buti svariai, skaisciai, baltai, geda myletis su "purvinu" vyru.
votys - pazeminimas.
nesivystantis is jusu puses tiesiog sunkus laikotarpis, daug problemu, nesuprastu jausmu, is vaikelio puses - nenorejo dar labiau apsunkinti jums gyvenima, pasitrauke, nusprende palaukti geresniu laiku. jusu vaikas protingas ir su gera karma, butu bloga, reiketu jam sunkaus gyvenimo, daug isbanymu - ateitu butent tokiu sudetingu metu.
apie sinusita truputi:

O tai tau. Man, tiesa pasakius, neatrodo, kad tas mano gyvenimas toks sunkus, o santykiai su vyru vienas is dvieju dalyku, kuris mane guodzia ir ramina.
Bet pamastyti yra apie ka. Didelis aciu abiem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nabajok: 13 kovo 2010 - 14:07
QUOTE(jurgitukas* @ 2010 03 13, 12:48)
Gaila, kad sios temukes pirmame puslapiuke  kai kurios knygos rusu kalba, sunkai sekasi man skaityt  blush2.gif na is  kitos puses prisiminsim rusu kalbos zinias ...

Beveik visos knygos, nurodytos pirmam puslapyje, yra ir lietuviu kalba mirksiukas.gif Kai kurias galima rasti knygynuose, kitu, seniau isleistu, galima paieskot internete. Yra, kam nereikalingos ir parduoda. Kas iesko, tas randa mirksiukas.gif
Ta pacia tema yra V.Sinelnikovo knygos. Jos isleistos ir lietuviu kalba. Yra ir kitu autoriu.... Kiekvienas renkasi pagal save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 03 13, 12:30)
pradziai jums reikia pabandyti suprasti, kad jus ir esate gera ir tokia kokia jus norite buti. jus ne isterike, tiesiog jumise ta isterija nuo daugybes ivairiu jausmu ir emociju. bet tai, kas jumise - nera ta tikroji jus. gerio ir blogio mes visi turime vienodai.
pradziai nieko nekeiskite, tik stebekite save is salies kai kas nors jus isprovokuoja. ziurekite ir galvokite tuo metu, kad tas pyktis/baime/nusivylimas ar kt. - tai ne jus, o tas, ka laikote savyje. kai suprasite, galesite tai paleisti.
bandykit, nes niekas kitas uz jus tai nepadarys.

aciu labai uz info nes tikrai esu pasimetus nes su sveikata kuo toliau tuo blogiau nebezinau ka daryti
Papildyta:
QUOTE(jurgitukas* @ 2010 03 13, 13:48)
As dar patarciau paskaityti Joseph Murphy "Kaip pasitelkus pasamones galias igyti sveikatos ir gyvybingumo" . Pati baigineju skaityti sia knyga, seniai zinojau, kad musu pasamone galinga , matyt, reikejo is naujo, tai prisiminti ir imtis veiksmu, o ne tik ,kad zinoti apie tai....
Gaila, kad sios temukes pirmame puslapiuke  kai kurios knygos rusu kalba, sunkai sekasi man skaityt  blush2.gif na is  kitos puses prisiminsim rusu kalbos zinias ...

labai aciu
Atsakyti
Ar galetumete patarti, kaip atsikratyti ikyriu minciu... jau nervai nelaiko. visaip bandau isgrusti is galvos, bet vis lenda.o ypac kai atsisedu mokytis, skaityt kazka.

bandau mintimis jas isvaryt, istrint...isivaizduoju,kad atidarau duris ir ismetu lauk ir pan. viena diena kaip ir geriau jau, o kita vel grizta...
gal zinot kokiu veiksmingesniu budu, uzkalbet kaip nors ar kazka pan..nezinau net unsure.gif
Atsakyti