Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VI tema

QUOTE(feminaart @ 2009 06 04, 18:33)
O man pazistama rekomendavo savo isbandyta arbata (parsiveze is italijos)
Geriu jau apie menesi ir dziaugiuosi rezultatais kaip niekad  clap.gif
Rezultatas buvo matomas jau po keliu dienu  bigsmile.gif
Aisku visiskai neisnyko, bet sumazejo tai tikrai. Keista tik tai, kad zoleles gali padaryti daugiau nei kremai  doh.gif nes pries tai visa arsenala po ranka turedavau kremu. Dabar pasilikau viena (stangrinanti) ir arbatyte gurksnoju, reikia po 1 litra per diena isgerti.
Vat pasidalinau savo mazyte sekmytes istorija  blush2.gif

gal galetum parasyti kas cia per stebuklinga arbata ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2009 06 04, 18:01)
gal galetum parasyti kas cia per stebuklinga arbata  ax.gif

Tiesa sakant net pavadinimo nezinau, nes gavau tiesiog maiselyje. Sake kad i sudeti ieina berzo, kastono, pipirmetes ir dar kazkokie lapai g.gif
Tai zoleliu arbata. Klausimas ar dar visom bus tokia veiksminga arbata blink.gif
Siaip galesiu uzklausti kada pavadinimo, nes dabar ta pazistama ne Lietuvoj. O kas nori ismeginti galeciau nuo saves truputeli perleisti, man dar turetu parvezti, nes jos ilgam uztenka.
Gal cia tik man toks stebuklas atsitiko doh.gif lotuliukas.gif
Ir dar, tas arbatzoles kiek pasakojo naudoja visokie spa, masazu centrai, tikriausiai po masazo duoda gerti, kad veiksmingiau butu. Gal ir pas mus tokiu yra, net nezinau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feminaart: 04 birželio 2009 - 17:46

Turiu ir as sita blogį. Ir ko tik nedariau. Ir sportavau, tepliojausi kremais, rezultatas neypač.
Draugė parekomendavo savo masažistę, ji daro vakuuminį masažą su StarvaC aparatu. Buvau apie jį skaičiusi forumuose, ale vis nesiryzdavau. Vis brangu atrodė. Betkaip sakoma ko nepadarysi dėl grožio ax.gif . Pasiryžau. Atlankaiu visus 10 kartų. Rezultatu tikrai patenkinta. Darė viso kūno masažą. Masažistė labai profesionali, tikrai nesigailiu. Dabar vaikštau kartą per mėnesį vienai procedūrai palaikymui ir dziaugiuosi lygia oda.

Jei norėsit, galiu rekomenduot.
Atsakyti
O bandei Morpho slima? Pirkau Seimos vaistineje - visai neblogai rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gebenė72 @ 2009 06 09, 09:04)
Turiu ir as sita blogį. Ir ko tik nedariau. Ir sportavau, tepliojausi kremais, rezultatas neypač.
Draugė parekomendavo savo masažistę, ji daro vakuuminį masažą su StarvaC aparatu. Buvau apie jį skaičiusi forumuose, ale vis nesiryzdavau. Vis brangu atrodė. Betkaip sakoma ko nepadarysi dėl grožio ax.gif . Pasiryžau. Atlankaiu visus 10 kartų. Rezultatu tikrai patenkinta. Darė viso kūno masažą. Masažistė labai profesionali, tikrai nesigailiu. Dabar vaikštau kartą per mėnesį vienai procedūrai palaikymui ir dziaugiuosi lygia oda.

Jei norėsit, galiu rekomenduot.

O cia kokiam mieste...? Ir kokia kaina...?
Ir dar...gal zinote, kuo vaakuminis ir limfodrenzinis masazi skiriasi...? Kuris efektyvesnis...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leda: 09 birželio 2009 - 11:46
QUOTE(cariel17 @ 2009 06 09, 11:22)
O bandei Morpho slima? Pirkau Seimos vaistineje - visai neblogai rezultatas thumbup.gif

Nea, nebandžiau schmoll.gif

QUOTE(Leda @ 2009 06 09, 13:44)
O cia kokiam mieste...? Ir kokia kaina...?
Ir dar...gal zinote, kuo vaakuminis ir limfodrenzinis masazi skiriasi...? Kuris efektyvesnis...?

Vilniuje, as už vieną pocedūrą mokėjau 90Lt. Pirkau 10 kartų.
Kiek man pasakojo ir kaip as supratau, jie mažai kuo skiriasi, nes esmė jų ta pati-ir tas ir tas išjudina limfą. Dar esu skaičiusi, kad vakuumas efektyvus labiau, nes ir riebalinį audinį išjudina.
Nu sakau, man labai patiko.
Atsakyti
Mergaites, radau reklama naujo kremo "adonia leg tone serum" nuo celiulito,zada rezultata jau po 9 minuciu.Bet kaina 300 Lt. blink.gif Gal kasnors gyrdejo apie toki? O gal kas ir isbande? Sunku patiketi kad galima pakeisti isvaizda jau po 10 minuciu.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tania100 @ 2009 06 22, 14:01)
Mergaites, radau reklama naujo kremo "adonia leg tone serum" nuo celiulito,zada rezultata jau po 9 minuciu.Bet kaina 300 Lt. blink.gif Gal kasnors gyrdejo apie toki? O gal kas ir isbande? Sunku patiketi kad galima pakeisti isvaizda jau po 10 minuciu.... bigsmile.gif

ne manau kad po 9 min. matysi rezultata, cia tik pinigu lupimas, jeigu jis tikrai toks efektingas ir nemazai kainuojantis tai tegu bent pirmam kartui duoda pabandyti uz dyka mirksiukas.gif
Atsakyti
bandziau, bet zinok biski gaila pinigu. kaip ir sakei 9 minutes, bet tiek trunka efektas blink.gif Neblogas yra morpho slim ir kaina priimtina - super isigeria, oda labai minksta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesupratau. Cariel17, bandei adonia krema is topshop?? Papasakok placiau. Tai ka, poveikis trunka tik 9 min??? lotuliukas.gif ar as ko nesupratau:)
Atsakyti
pas mane taip pat labai didelis celiulitas, bet ir antsvori ne maza turiu, todel galvoju pradedant mest svori gal ir jis dingtu... turiu isigijusi Celliules ta vakuumini masazuokli, man jis nelabai patinka, labai skaudziai isisiurbia, kartais net melynes atsiranda vietom, kremuka nivea anticeliulitii tepu, kad butu slidziau, bet perbrauki ir viskas, vel neina su juo kaip per reklama greitai aukstyn zemyn daryt schmoll.gif dar anksciau buvau isigijusi sortus kurie tipo lieknina ir mazina celiulita is top shop, nu ten tai nesamone doh.gif tikra reklamos auka esu blush2.gif
mintis apie ta krmuka taip pat zavi, bet nemanau ar jis suteiks toki rezultata kurio tikimasi g.gif
Atsakyti
Man labai oda aplygina Caviar Hydro Anti Cellulitis + Slimming Cream... jis be parabenu, po jo pasitepimo aoda lygi lygi... aisku nera pas mane kazkokio tragisko celiulito, bet sitas kremas man labai patinka, tik kur pirkt jo tai nezinau, gavau dovanu ir labai taupau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeNuorama`: 21 rugsėjo 2009 - 14:37