Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VI tema

QUOTE(LEPUNDZIUKAS @ 2008 06 07, 14:39)
kaip gydotes,ar sportuojat ar kokius kremus naudojat?

nieko nedarom ir i galva neimam thumbup.gif
na bent jau as. maziau galvos kvarsinimo visokiais niekais - laimingesne ir as, ir mano seima biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ne kremukai - pleistrukai, o sportas sportas sportas! smile.gif Patirtis kalba, pradejau begioti ir celiulitas dingo , aisku reik ziureti nors truputi ka valgai.Labai padeda ir plaukiojimas kartu su pirtele, ir sveikatai gerai ir isvaizdoj atsiliepia .
Atsakyti
As darausi molio ir dumbliu ivyniojimus. Nors dar tik 4 kartus dariausi, jauciu, kad oda stangreja, kelnes laisveja thumbup.gif
Atsakyti
O aš tokia liekna, bet celiulitą turiu irgi ... verysad.gif
Ir ypač vasarą taip matosi.. Ant kojų kai einu lyg drebučiai dreba.. Taip nefainai..
Laimei, kad draugas į galvą neima ir mane ramina, kad dėl tokių menkniekių nepanikuočiau wub.gif Mano mama turi nemažą celiulitą, nežiūrint į tai,kad visąlaik dirbo aktyvų darbą. Turbūt iš jos paveldėjau tą polinkį..
Atsakyti
as sportuoju, esu kuda, valgau neriebiai, bet turiu celiulita. tiesa nedideli. kai pradejau vel sportuot, oda pastangrejo, bet vis tiek kai suspaudi oda matosi, ypac ant uzpakaliuko. darau pylinga karta per savaite ir kasdien tepu lorel perfectslim, bet nepranyksta
Atsakyti
zodziu smile.gif pradejau nakciai klijuotis tuos dovanu gautus pleistrus. pirma nakti kokias dvi valandas varciausi ir negalejau uzmigti, nes taip slaunis salde, kad drebulys purtyti pradejo biggrin.gif
o ryte tepu tuo dovanu gautu kremu - irgi saldo baisiau uz leda... bet kol nuvaziuoju iki darbo - atitirpstu smile.gif
kol kas - pojuciai extremalus, o rezultato akivaizdaus dar nesimato - naudoju jau savaite.
parasysiu po kokiu 2-3 sav. koks poveikis wink.gif
kol kas tiek, iki wink.gif
Atsakyti
QUOTE(audronasak @ 2009 01 12, 11:01)
zodziu smile.gif pradejau nakciai klijuotis tuos dovanu gautus pleistrus. pirma nakti kokias dvi valandas varciausi ir negalejau uzmigti, nes taip slaunis salde, kad drebulys purtyti pradejo biggrin.gif
o ryte tepu tuo dovanu gautu kremu - irgi saldo baisiau uz leda... bet kol nuvaziuoju iki darbo - atitirpstu smile.gif
kol kas - pojuciai extremalus, o rezultato akivaizdaus dar nesimato - naudoju jau savaite.
parasysiu po kokiu 2-3 sav. koks poveikis wink.gif
kol kas tiek, iki wink.gif

Cia ne man schmoll.gif susalciau negyvai biggrin.gif kas toks bjaurus tave tokiom dovanom apdovanojo ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2009 01 12, 18:13)
Cia ne man  schmoll.gif  susalciau negyvai  biggrin.gif  kas toks bjaurus tave tokiom dovanom apdovanojo ?  biggrin.gif

tai kad as pati tokiu dovanu uzsiprasiau smile.gif

dabar siek tiek apie poveiki - nakciai klijuoju tuos pleistrus, prie saldomojo efekto jau pripratau, o ir pleistrai baiginejasi... rytais - tepu kremuka tos pacios firmos. nezinau, ar cia tik man taip atrodo - bet lyg ir standeja jau oda. zinoma, dar mazai laiko praejo... bet lyg ir gereja situacija thumbup.gif

po kiek laiko parasysiu dar - tada gal jau akivaizdesnis rezultatas bus wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, na ir as pradejau kova su celiulitu ax.gif , o gal kas girdejot apie masaza su saukstu nuo celiulito, zinau kad nieko nekainuoja ir padeda smile.gif tik neatsimenu kaip ten viskas atliekama g.gif . Jei kas girdejot tai gal pasidalinsit. Aciu
Atsakyti
As irgi turiu celiulita sad.gif , ko tik nedariau niekas nepadeda kremu tai gal jau kokiu 20 isbandziau tik sportas ko gero pades sustangrinti sedmenis ir celiulita panaikinti bet neturiu valios daug sportuoti.
Atsakyti
Tepliojantis vien tik kremais,nepasieksite norimo rezultato.
Svarbiausia:mityba,sportas ,masazai+kremai,ar ivyniojimai
Atsakyti
O man pazistama rekomendavo savo isbandyta arbata (parsiveze is italijos)
Geriu jau apie menesi ir dziaugiuosi rezultatais kaip niekad clap.gif
Rezultatas buvo matomas jau po keliu dienu bigsmile.gif
Aisku visiskai neisnyko, bet sumazejo tai tikrai. Keista tik tai, kad zoleles gali padaryti daugiau nei kremai doh.gif nes pries tai visa arsenala po ranka turedavau kremu. Dabar pasilikau viena (stangrinanti) ir arbatyte gurksnoju, reikia po 1 litra per diena isgerti.
Vat pasidalinau savo mazyte sekmytes istorija blush2.gif
Atsakyti