Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VI tema

Gal kas turite Celluless vakumini masažuokli, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(giedrianka @ 2010 09 08, 00:41)
kriuka, dėkui už tokius patarimus, labai paskaidrinai man nuotaika  4u.gif o va kaip su kavos gėrimu? aš jau be jos negaliu... stengiuos dažniau gert arbatą, bet kava man 10 kart skaniau  doh.gif

Dziugu, kad pakeliau nuotaika smile.gif Kava yra superinis diuretikas, bet ir neblogas kenkejas tongue.gif
Atsakyti
Su nauja temute 4u.gif Tik dabar prisiminiau, kad ta jau baiginejosi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrianka @ 2010 09 08, 00:41)
kriuka, dėkui už tokius patarimus, labai paskaidrinai man nuotaika  4u.gif o va kaip su kavos gėrimu? aš jau be jos negaliu... stengiuos dažniau gert arbatą, bet kava man 10 kart skaniau  doh.gif

Tai ir gerk, sakoma, kad vienas puodelis kavos per para, pagerina kraujotaka, veikia kaip prevencine priemone nuo kraujotakos, sirdies ligu. O jei kalbant apie arbata, tai zalioji arbata kofeino turi gal 10 katu daugiau nei kava blush2.gif
Atsakyti

i 
Prieš kuriant temą įsitikinkite, kad senoji jau baigės.
Atsakyti
nu merginos jjungiuosi ir as prie tu celiulitiniu,nusipirkau snd kaitinancio cello gel extra gelio antra savaita darausi masazus kas antr diena ir paziuresiu kaip man seksis kovot su tuo bjaurybe cele
Atsakyti
Kažin kaip dažnai galima teptis cello gelį g.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2010 09 17, 20:51)
Kažin kaip dažnai galima teptis cello gelį g.gif

ziurint, koki cellogeli turite. jie skirtingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 09 17, 20:59)
ziurint, koki cellogeli turite. jie skirtingi smile.gif

Strong
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2010 09 17, 22:26)

sita galima naudot 2k/sav jeigu pagal visas taisykles.
Atsakyti
QUOTE(giedrianka @ 2010 09 06, 21:57)
Niekada nesiskundžiau tokia bėda, kaip celiulitas, o va dabar, kai mečiau sportus ir aktyvesnį gyvenimo būda, tai kojas pradėjo "gražinti" celiulitas... :

O tai ne geriau vėl pradėti sportuoti?
Atsakyti
[quote=Lyanna,2010 09 20, 09:43]

Sveiki,zinau labai giara krema nuo celiulito.Mano kosmetologe rekomendavo,ir as labai patenkinta.Firmos Karin Herzog.Pabandik. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 09 09, 21:32)
Su nauja temute  4u.gif  Tik dabar prisiminiau, kad ta jau baiginejosi  doh.gif
Papildyta:

Tai ir gerk, sakoma, kad vienas puodelis kavos per para, pagerina kraujotaka, veikia kaip prevencine priemone nuo kraujotakos, sirdies ligu. O jei kalbant apie arbata, tai zalioji arbata kofeino turi gal 10 katu daugiau nei kava  blush2.gif

oho, nežinojau smile.gif matyt aš visai nieko nenusimanau kas sveika gražioms kojoms, o kas maitina celiulitą ax.gif
Atsakyti