Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VI tema

va va mano masaziste ir kartais pries anticeliulitini masaza padaro medaus masaza(be papildomos kainos)
nes sako kad medus visa bruda is odos isima.o tada dirba su anticeliulitinem priemonem.
ir siaip medaus masazas yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sendy @ 2010 08 05, 19:47)
va va mano masaziste ir kartais pries anticeliulitini masaza padaro medaus masaza(be papildomos kainos)
nes sako kad medus visa bruda is odos isima.o tada dirba su anticeliulitinem priemonem.
ir siaip medaus masazas yra  thumbup.gif

Gal galit placiau, kaip daro medaus masaza? blush2.gif
Atsakyti
Su medaus masazu nepatyrusiai geriau paciai sau nebandyti, as buvau sumascius pataupyt pinigelius ir pati sau su medumi problemines vietas patapsnot, tai prisitapsnojau sau ties mazu melyniu, kad baisu i kojas buvo ziureti. doh.gif Pats procesas savaime pastebimu rezultatu kaip ir neduotu, Tapsnojant su medumi issijudina visas brudas, taciau veliau, visos kojos istepamos anticeliulitinemis priemonemis (kiekviena kosmetologe turi savo megiamas), kas ir duoda labiausiai pastebima rezultata. (bendras darbas) cool.gif
Is tiesu tokiu stulbinanciu rezultatu nebuciau pasiekus, jei pries tai nebuciau sportavus ir koregavusi mitybos.
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2010 08 08, 00:04)
Su medaus masazu nepatyrusiai geriau paciai sau nebandyti, as buvau sumascius pataupyt pinigelius ir pati sau su medumi problemines vietas patapsnot, tai prisitapsnojau sau ties mazu melyniu, kad baisu i kojas buvo ziureti. doh.gif  Pats procesas savaime pastebimu rezultatu kaip ir neduotu, Tapsnojant su medumi issijudina visas brudas, taciau veliau, visos kojos istepamos anticeliulitinemis priemonemis (kiekviena kosmetologe turi savo megiamas), kas ir duoda labiausiai pastebima rezultata. (bendras darbas)  cool.gif
Is tiesu tokiu stulbinanciu rezultatu nebuciau pasiekus, jei pries tai nebuciau sportavus ir koregavusi mitybos.

Medaus masazas nera sudetingas, tik darant reiketu suzinoti, kaip tiksliai ji daryti ir isvengsite visu melyniu.. O sitas dalykiukas, tai nera paprastas papleksnojimas, jis vienu kartu ir masazas, ir kraujotakos gerinimas, slaku salinimas ir odos pamaitinimas. Tad po jo priemonemis geriau nepersistengti. Geriau ivyniojimus ir kremus naudoti po pilingo..
Atsakyti
QUOTE(Andressa @ 2010 08 03, 19:25)
Sveikos merginos  4u.gif
Pasidalinsiu su Jumis savo patirtimi smile.gif
Visus metus nesportavau ir vasaros pradzioje pastebejau, kad ant mano koju, sedmenu atsirado celiulito, kuris tapo labai matomas, taip pat ir pilvukas su sonais pradejo akis badyti. Tai gi emiausi keliu priemoniu is karto...

Nu saunuole smile.gif As irgi jau menesis kaip emiausi priemoniu, atrodo, kad padeda. Stebuklu nesitikiu, bet nuolat celiulita ''kankinant'' tikiuosi, kad jis gerokai apnyks smile.gif

QUOTE(Kristute97 @ 2010 08 05, 17:36)
Pries pora metu buvau labai intensyviai uzsiemusi savo kuno tobulinimu.  Bet po brolio vestuviu, apsileidau, pamirsau sporta, vet pradejau slamsti saldumynus ir visa bruda, tai savo graziasias formas vel praradau.  verysad.gif
Ir vis nerandu tos motyvacijos vel susiimti ir kibti i sporta.  verysad.gif

Na tai kas gi cia dabar? Nesinori graziai atrodyt? As tai zinau ta apsileidima, paskui sunku prisiverst kazka daryt. Bet jau kai uzsikabini, tai azartas apima, ir dar kai rezultatai pradedad matytis, tai isvis smile.gif
Atsakyti
turiu šiokį tokį celiulitą ant užpakaliuko, kaip jį reiktų masažuoti? gal kuri turite naudingų patarimų?
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2010 08 11, 06:12)
turiu šiokį tokį celiulitą ant užpakaliuko, kaip jį reiktų masažuoti? gal kuri turite naudingų patarimų?

Pats paprasciausias budas namu salygom tikriausiai nusipirkti toki masazuokli su dantukais/pirstukais ir kasdiena imasazuoti juo kremus/priemones nuo celiulito. As toki daikta, man atrodo, is Oriflame turiu...
Atsakyti
QUOTE(limpopooo @ 2010 08 11, 11:19)
Pats paprasciausias budas namu salygom tikriausiai nusipirkti toki masazuokli su dantukais/pirstukais ir kasdiena imasazuoti juo kremus/priemones nuo celiulito. As toki daikta, man atrodo, is Oriflame turiu...

turiu tokį, tik reikia prisiversti kiekviena vakara juo bružinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2010 08 11, 11:56)
turiu tokį, tik reikia prisiversti kiekviena vakara juo bružinti  g.gif

Tai taip, sunkiausia yra prisiverst...
Atsakyti
QUOTE(limpopooo @ 2010 08 11, 17:15)
Tai taip, sunkiausia yra prisiverst...

jungiuos..... jau senokai uzpuoles sitas reikalas mane ir niekaip nepavyskta isvyti....
o siaip tai sunku su tais grozio reikalais kiekviena diena - reik ir veidui ir rankom ir kojom ir plaukams ir uzpakaliui ir pilvukui ir slaunims ir odai bendrai ir nagams ragams tu minuciu rast.... o kartais vakare neber jegu gi net dantis issivalyt....
Atsakyti
[quote=Deijus,2010 08 12, 17:40]
[quote=lotutee,2010 08 11, 08:12]

Pasidomek ir visos pasidomekit Yantra masaziniu kilimeliu.
[/quote]
Vien kilimeliu rezultatu nepasieksi, kad ir koks jis ten bebutu..
Atsakyti
taip išeina,kad norint neturėti celiulito turi rinktis tarp dviejų dalykų: ar gyventi sau laimingai viską valgant, nesportuojant ar susilaikyti nuo maisto, gėrimų ir pastoviai save prižiūrėti. Bet vis tiek gaunasi,kad bet kuriuo atveju būsime nelaimingos doh.gif
Atsakyti