Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VI tema

QUOTE(Meskute5 @ 2010 07 28, 20:20)
Sportuoju jau tukstanti metu  doh.gif  dabar laukiuosi, tai celiulitas mano draugas  lotuliukas.gif  zinau kad niekur nedingsiu, nes valgau viska is eiles. Bet labai nepergyvenu, nes zinau, kad po gimdymo as jo atsikratysiu 100 procentu- subalansuotas maistas, daug skysciu, sportas sportas ir sportas, butinai saltas dusas ir jokiu jokiu jokiu kremu.. niekas nepadeda ilgam laikui- tik laikinas efektas, tad kam mest pinigus i bala 4u.gif Maistas - yra nr 1 siam procese, nors visos galvoja, kad pasportuos ir atsisveikins su celiulitu.. nifiga  mirksiukas.gif

Nu zinokit, man sportas tikrai padeda, tik reikia sportuoti reguliariai. Riebaliukai aptirpsta ir sumazeja kazkiek celiulitas. Bet dabar va emiausi ir pilingo, ir kontrastinio duso, ir alieju nuo celiulito teplioju... Labai tikiuosi, kad efektas bus bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Pasidalinsiu su Jumis savo patirtimi smile.gif
Visus metus nesportavau ir vasaros pradzioje pastebejau, kad ant mano koju, sedmenu atsirado celiulito, kuris tapo labai matomas, taip pat ir pilvukas su sonais pradejo akis badyti. Tai gi emiausi keliu priemoniu is karto ir tai tikrai dave rezultata po menesio laiko. Pirmiausia pradejau ziureti ka valgau: atsisakiau keptu bulvyciu, saldumynu, padazu (kuriuos labai megstu), riebaus maisto. Emiau gerti L-Klaritina, maisto papilda, kuris mazina alkio jausma ir padeda deginti riebalus. Kiekviena diena sukau masazuojanti lanka, kas antra diena apie 10 min masazavau kojas, sedmenis, pilvo soniukus su anticeliulitinemis taurelemis, kas antra diena kojas tryniau kavos tirsciais, taip pat su duso stipresne silto- salto srove beveik kiekviena diena masazuodavau celiulitines vietas. Prie viso to i savaite karta einu pabegioti. Celiulitas tikrai sumazejo, liemens sritis taip pat. Reikia kantrybes ir optimizmo kovojant su celiulitu. Tikiuosi, kad pasieksiu savo norimu rezultatu, to linkiu ir Jums wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Andressa @ 2010 08 03, 21:25)
Sveikos merginos  4u.gif
Visus metus nesportavau ir vasaros pradzioje pastebejau, kad ant mano koju, sedmenu atsirado celiulito, kuris tapo labai matomas, taip pat ir pilvukas su sonais pradejo akis badyti. Tai gi emiausi keliu priemoniu is karto ir tai tikrai dave rezultata po menesio laiko. Pirmiausia pradejau ziureti ka valgau: atsisakiau keptu bulvyciu, saldumynu, padazu (kuriuos labai megstu), riebaus maisto. Emiau gerti L-Klaritina, maisto papilda, kuris mazina alkio jausma ir padeda deginti riebalus. Kiekviena diena sukau masazuojanti lanka, kas antra diena apie 10 min masazavau kojas, sedmenis, pilvo soniukus su anticeliulitinemis taurelemis, kas antra diena kojas tryniau kavos tirsciais, taip pat su duso stipresne silto- salto srove beveik kiekviena diena masazuodavau celiulitines vietas. Prie viso to i savaite karta einu pabegioti. Celiulitas tikrai sumazejo, liemens sritis taip pat. Reikia kantrybes ir optimizmo kovojant su celiulitu. Tikiuosi, kad pasieksiu savo norimu rezultatu, to linkiu ir Jums wink.gif

Saunuole, kad beveik kasdien atliekate vis kokias proceduras thumbup.gif

Tik noriu pastebeti, jog L-karnitinas nemazina alkio jausmo schmoll.gif Jis tik degina riebalus 4u.gif Nebent jus vartojat L-karnitina su chromu, kur chromas mazina saldumynu poreiki mirksiukas.gif
Atsakyti
Andressa, saunuole, darai visko po truputi, bet pastoviai, o tas yra svarbiausia. Blogiau, kai pradedama drastiskai kovoti, o po savaites viskas metama, geriau toks variantas kaip tavo, kad per daug sau neikyrint palaipsniskai siekti rezultato. Kitoms mergaitems pasiulyciau pasekti tavo pavyzdziu, tada nereikes ilgu prisiruosinejimu kazka daryti. saunuole, laikykis ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Andressa @ 2010 08 03, 20:25)
Sveikos merginos  4u.gif

As jau sportuoju 1000 metu ir masazuoju daugiau negu puse metu, bet razultatu beveik nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 08 04, 11:02)
As jau sportuoju 1000 metu ir masazuoju daugiau negu puse metu, bet razultatu beveik nera verysad.gif

Keista... g.gif Gal kazka ne taip darot?
Arba isivaizduojat, kad turit celiulita biggrin.gif
Atsakyti

Tai gal oda prie viso to maratono priprato? Pbandyk pakaitalioti priemones. O gal ne pagal taisykles masazavai, gal limfos tekejimas sutriko???
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 08 04, 04:12)
Keista...  g.gif  Gal kazka ne taip darot?
Arba isivaizduojat, kad turit celiulita  biggrin.gif

Man nekeista... ax.gif Ne visiems celiulitas nuo vienodų priežasčių atsiranda, ne visiems tos pačios kovos priemonės ir padeda.
Atsakyti
Sveikos,

As per nestuma buvau priaugus 30kg, bet jie labai greit pradingo, bet atsirado tas nelemtas celiulitas doh.gif man labai padejo vakumo terapijos, jas dariausi kaune prie karo muziejaus esanciame centre. man pakako 5 proceduru, rezuktatu likau nepaprastai patenkinta smile.gif kad neapsileisti kas kelis menesius panaudoju stangrinanti krema ax.gif bet seip dar daug kas priklauso nuo mitybos smile.gif
Atsakyti

Na pas kiekviena moteri skirtingi celiulito tipai ir jo atsiradimo priezastys, tai visko gali but, kad kas padedejo man, gali nepadeti Jums. Bet siulyciau dar pabandyti mityba pareguliuoti, gal padetu smile.gif O siaip paklausk kaip pas mama su tuo celiulitu, nes daug ka genai lemia. Pavyzdziui, mano mamai labai padeda masazai, man taip pat. Tik tiek, kad man gaila tokius pinigus moket uz tai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ewute.rom @ 2010 08 05, 00:39)
Sveikos,

As per nestuma buvau priaugus 30kg, bet jie labai greit pradingo, bet atsirado tas nelemtas celiulitas  doh.gif man labai padejo vakumo terapijos, jas dariausi kaune prie karo muziejaus esanciame centre. man pakako 5 proceduru, rezuktatu likau nepaprastai patenkinta smile.gif kad neapsileisti kas kelis menesius panaudoju stangrinanti krema  ax.gif  bet seip dar daug kas priklauso nuo mitybos  smile.gif

Mano mama taip pat ten daresi kokias 5 vakuumines terapijos proceduras ir rezultatas labai geras - celiulitas tikrai pastebimai sumazejo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andressa: 05 rugpjūčio 2010 - 16:12
o as turejau gana nemaza celiulita.ko tik neisbandziau ....visokius kremukus , pilingus, kovos tirscius, kontrastini dusa ir nepadejo.
tada drauge rekomendavo viena masaziste.
nuejau , ir ka jus manote tikrai padejo. dabar manau kad be masazo tikrai jokie kremai nepades.dabar juokas ima is to kaip meginau jo atsikratyti.
visdelto celiulita reikia gerai ismaigyti,isminkyti.
nes perkant kremus tai bus tik pinigu metymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sendy: 05 rugpjūčio 2010 - 18:21
Pries pora metu buvau labai intensyviai uzsiemusi savo kuno tobulinimu. Sportavau, reguliavau maista, bet celiulitas nei is vietos, kol mano kosmetologe nepasiule man medaus masaza su iviniojimu. Tada dar gerais laikais, vaziavau pas ja ir patikekit manim .... As isejau kaip ant sparnu thumbup.gif
Tas masazas buvo skausmingas, neslepsiu, per ivyniojima (jis skyscius kazkaip istraukia) guledama atsigavau, po proceduros kojos truputi drebejo, bet zinote, kai pamaciau save veidrodyje, toks jausmas, kad ten ne mano kojos. Celiuito beveik kaip nebuta, kojos suplonejusios. wub.gif
Tai buvo viena laimingiausu mano vasaru, kai nesigedinau savo kuno.

Ta procedura reikejo veliau dar kelis kartus kartoti, o paskui, kas kazkiek laiko profilaktiskai. Bet po brolio vestuviu, apsileidau, pamirsau sporta, vet pradejau slamsti saldumynus ir visa bruda, tai savo graziasias formas vel praradau. verysad.gif
Ir vis nerandu tos motyvacijos vel susiimti ir kibti i sporta. verysad.gif
Atsakyti