QUOTE(Sunreja @ 2010 07 27, 22:17)
Na man vien sportas padeda, nors anksciau uoj kaip gincydavaus iki nukritimo, kad nesamone
Bet as ir neisskiriu vien sporto, mano manymu dar reikia ir masazu
O paskui jau ir maista itin ziuretis bei velgi nepamirsti sporto
Vien sportas tikrai nepadeda, esu susidurusi su profesionaliomis sportininkemis, kurios turejo celiulita. Bet va, pradedant masauoti, efektas labai greitai matomas, matyt tos tokios mazos pagalbos ir uztenka.
QUOTE(limpopooo @ 2010 07 28, 08:35)
Man atrodo, kad kiekvienas organizmas individulaus yra. Vienai padeda sportas, kitai masazai. O as manau, kad reikia kompleksiskai ji ''gydyti'' ir sportuoti ir masazuotis, ir kremais pasiteplioti (nepakenks tikrai), gal ir mityba ziureti, dar koki kontrastini dusiuka pasidaryti. Taip elgiantis tikrai turetu kazkas padeti
Taip, kompleksas visada gerai, ir svarbiausia niekada nedaryti visko taip pat, nes tada organizmas pripranta. Reiketu pakaitalioti, pvz.,sportas ir dusas, kita diena masazas ir kremukai, dar kita sportas ir pilingas ir pan.
QUOTE(Mitsouko @ 2010 07 28, 09:58)
Manyčiau, kad profesionalūs sportininkai, treniruoja visas raumenų grupes ir tokiais kiekiais, kad mums, ne sportininkėms, mažai nepasirodytų
Aš pritarčiau nuomonei, kad turi būti naudojama daug priemonių prieš celiulitą: sportas, masažas, mityba, kontrastinis dušas, kremai ir t.t.
Bet jie del to ne maziau kencia nuo celiulito...
QUOTE(limpopooo @ 2010 07 28, 15:48)
Tipo, paprasti tempimo pratimai?
Tempimo pratimai yra irgi sportas ir gana efektyvus. Tai kalanetika, pilatesas ir pan. 1 valanda kalanetikos atstoja 10 valandu aeorobikos, o apkrova sanariams sumazeja gal 10 kartu.
QUOTE(naujokė-- @ 2010 07 28, 17:59)
Taip, aš irgi tuo domėjausi. Tačiau pratimą reikia atlikti ne trumpiau kaip dvi minutes. Nes dvi minutes yra tempiamas raumuo, o po dviejų minučių tempimo išsijudina riebalinis sluoksnis
Patikekite, kalanetikos is pradziu vieno pratimuko nesugebetumete ir minutes padaryti. Siaip daugiau kaip minutes ir nereikia, nes ir taip net igudus, neimanoma viena minute atlaikyti..