Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VI tema

QUOTE(Sunreja @ 2010 07 28, 08:28)
O sportininkes gal ne visos uzsiima uzpakalines slaunu raumenu grupes pratimais, nes vien tarkim lakstyti (krepsinis, tenisas) tikrai neuztenka  schmoll.gif

Manyčiau, kad profesionalūs sportininkai, treniruoja visas raumenų grupes ir tokiais kiekiais, kad mums, ne sportininkėms, mažai nepasirodytų biggrin.gif
Aš pritarčiau nuomonei, kad turi būti naudojama daug priemonių prieš celiulitą: sportas, masažas, mityba, kontrastinis dušas, kremai ir t.t.
Atsakyti
Na, bent as tai pritariu, kad reikia visko po truputi duoti: sporto, kremuku, masaziuku ir mitybos priziurejima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siguska: 28 liepos 2010 - 10:29
Nuo celiulito labai padeda tempimo pratimai, vienas masazu guru vienoj paskaitoj pasakojo apie tai. Labiau, nei aerobika.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 07 28, 12:51)
Nuo celiulito labai padeda tempimo pratimai, vienas masazu guru vienoj paskaitoj pasakojo apie tai. Labiau, nei aerobika.

Tipo, paprasti tempimo pratimai?
Atsakyti
QUOTE(limpopooo @ 2010 07 28, 15:48)

taip, tempimo pratimai probleminem zonom.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 07 28, 14:51)

Taip, aš irgi tuo domėjausi. Tačiau pratimą reikia atlikti ne trumpiau kaip dvi minutes. Nes dvi minutes yra tempiamas raumuo, o po dviejų minučių tempimo išsijudina riebalinis sluoksnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2010 07 28, 09:09)
Bet sportininkai ir mitybą labai stipriai prižiūri ir reguliuoja. Taip kad ne vien sportas yra jų gyvenime. Ir ne visos sportininkės tą celiulitą turi. Tiesiog taip jau yra, kad vienoms celiulitas yra tiesiog riebaliukų sankaupos, kurios greitai pasišalina, ėmusis tam tikrų veiksmų. O kitoms tas bjaurybė yra užkoduotas genuose ir daryk, ką tik nori - vis tiek rezultatai bus laaaabai silpni  doh.gif

Tikru sportininku, grieztai mitybas prisiziurinciu as nepazistu,tai nieko negaliu sakyti..Omeny turejau savo sportu/sokiu/aerobiku treneres, kurios visos buvo su celiulitu, nors visos reguliariai sportavo visa gyvenima,a isku jos neprofesionales sporte, tad turbut ir valgo kaip visos eilines moterys, bet jos kaip irodymas gyvas,kad negalima sakyti ,jog vien sportas gali gerint situacija smile.gif
Na bent jau nedaugumai.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 07 28, 19:42)
Tikru sportininku, grieztai mitybas prisiziurinciu as nepazistu,tai nieko negaliu sakyti..Omeny turejau savo sportu/sokiu/aerobiku treneres, kurios visos buvo su celiulitu, nors visos reguliariai sportavo visa gyvenima,a isku jos neprofesionales sporte, tad turbut ir valgo kaip visos eilines moterys, bet jos kaip irodymas gyvas,kad negalima sakyti ,jog vien sportas gali gerint situacija smile.gif
Na bent jau nedaugumai.

Bet taipogi nereikia pamiršti, kad visos šokėjos/trenerės ir panašių profesijų atstovės gyvena labai ir net labai audringą gyvenimą - treniruotės, pasirodymai, vakarėliai, kelionės. O tai - grynų gryniausias streso šaltinis - miego trūkumas, nuolatinis skubėjimas, valgymas nereguliariai ir paskubomis. Organizmą tai net labai traumuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 07 27, 22:17)
Na man vien sportas padeda, nors anksciau uoj kaip gincydavaus iki nukritimo, kad nesamone  doh.gif  Bet as ir neisskiriu vien sporto, mano manymu dar reikia ir masazu  4u.gif  O paskui jau ir maista itin ziuretis bei velgi nepamirsti sporto  mirksiukas.gif

Vien sportas tikrai nepadeda, esu susidurusi su profesionaliomis sportininkemis, kurios turejo celiulita. Bet va, pradedant masauoti, efektas labai greitai matomas, matyt tos tokios mazos pagalbos ir uztenka.
QUOTE(limpopooo @ 2010 07 28, 08:35)
Man atrodo, kad kiekvienas organizmas individulaus yra. Vienai padeda sportas, kitai masazai. O as manau, kad reikia kompleksiskai ji ''gydyti'' ir sportuoti ir masazuotis, ir kremais pasiteplioti (nepakenks tikrai), gal ir mityba ziureti, dar koki kontrastini dusiuka pasidaryti. Taip elgiantis tikrai turetu kazkas padeti  g.gif

Taip, kompleksas visada gerai, ir svarbiausia niekada nedaryti visko taip pat, nes tada organizmas pripranta. Reiketu pakaitalioti, pvz.,sportas ir dusas, kita diena masazas ir kremukai, dar kita sportas ir pilingas ir pan.

QUOTE(Mitsouko @ 2010 07 28, 09:58)
Manyčiau, kad profesionalūs sportininkai, treniruoja visas raumenų grupes ir tokiais kiekiais, kad mums, ne sportininkėms, mažai nepasirodytų  biggrin.gif
Aš pritarčiau nuomonei, kad turi būti naudojama daug priemonių prieš celiulitą: sportas, masažas, mityba, kontrastinis dušas, kremai ir t.t.

Bet jie del to ne maziau kencia nuo celiulito...

QUOTE(limpopooo @ 2010 07 28, 15:48)

Tempimo pratimai yra irgi sportas ir gana efektyvus. Tai kalanetika, pilatesas ir pan. 1 valanda kalanetikos atstoja 10 valandu aeorobikos, o apkrova sanariams sumazeja gal 10 kartu.

QUOTE(naujokė-- @ 2010 07 28, 17:59)
Taip, aš irgi tuo domėjausi. Tačiau pratimą reikia atlikti ne trumpiau kaip dvi minutes. Nes dvi minutes yra tempiamas raumuo, o po dviejų minučių tempimo išsijudina riebalinis sluoksnis smile.gif

Patikekite, kalanetikos is pradziu vieno pratimuko nesugebetumete ir minutes padaryti. Siaip daugiau kaip minutes ir nereikia, nes ir taip net igudus, neimanoma viena minute atlaikyti..
Atsakyti
Sportuoju jau tukstanti metu doh.gif dabar laukiuosi, tai celiulitas mano draugas lotuliukas.gif zinau kad niekur nedingsiu, nes valgau viska is eiles. Bet labai nepergyvenu, nes zinau, kad po gimdymo as jo atsikratysiu 100 procentu- subalansuotas maistas, daug skysciu, sportas sportas ir sportas, butinai saltas dusas ir jokiu jokiu jokiu kremu.. niekas nepadeda ilgam laikui- tik laikinas efektas, tad kam mest pinigus i bala 4u.gif Maistas - yra nr 1 siam procese, nors visos galvoja, kad pasportuos ir atsisveikins su celiulitu.. nifiga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 28 liepos 2010 - 21:21
Meskute5 drinks_cheers.gif

As va po nestuke.gif (6 men.)

Hormonai taip sudirbo moteriskas zonas doh.gif
Figura jau vietoj,bet celiulitas jo majo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 07 28, 21:56)
Patikekite, kalanetikos is pradziu vieno pratimuko nesugebetumete ir minutes padaryti. Siaip daugiau kaip minutes ir nereikia, nes ir taip net igudus, neimanoma viena minute atlaikyti..

Aš nekalbu apie kalanetiką, o apie paprastus tempimo pratimus, kai prieš bet kurią treniruotę. Pats geriausias yra štai toks

tempimas

nes jo metu dirba būtent visos kojų sritys, kurios būna pažeistos celiulito smile.gif
Atsakyti