Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VI tema

QUOTE(JOLYSKA @ 2008 11 10, 21:56)
Man celiulito padeda atsikratyti taure thumbup.gif Tikrai efektas yra,masaziukus darausi kas vakara.Is pradziu buvo slaunys nusetos melynemis,bet dabar jau viskas gerai,nelieka melyniu,gal igudau darytis masaziukus bigsmile.gif Tikrai rekuomenduociau isbandyti si buda  smile.gif

Girdejau, kad geras dalykas. Ir siaip masarazi padeda ir svorio numetimas
Papildyta:
QUOTE(tvini @ 2008 11 13, 18:45)
Kai buvau nescia visada maudziausi po kontrastingu dusu,neatsirado daugiau nei celiulito,nei striju(dar kremais tepiausi)bet ir dabar nusimaudau po kontrastingu dusu,tik jau retokai,beto kartais,isgertos kavos tirsciu neispilu o susikaupiu koki puse puodelio,ir maudantis istrynu visa kuna tirciais,poto nuplaunu,kazkur girdejau kad kavos tirsciai taip pat padeda naikinti celiulita,nezinau kiek cia tiesos,bet kad tirciais istrintas kunas poto buna be galo svelnus ir nereikia jokiu sveiciamuju pirktiniu kaukiu-tas tiesa,po tokios proceduros oda kip kudikio svelnut svelnutele,ir kremai geriau isigeria thumbup.gif  thumbup.gif

Kazin, ar veida galima kavos tirsciais plauti? g.gif
Atsakyti
Aš kartais veida nusipilinguoju su kavos tirščiais, bet ne su paprastai maltos, o labai smulkiai. Turiu turkiškos kavos, išgeriu puodelį ir tirščius panaudoju švelniam veido pilingiukui smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, uzmaciau sia tema, tad nutariau taip pat pasisakyti, nes as esu taip pat is tu, kurias kamuoja tas nelemtas celiulitas. Kadaise sokau, paskui dirbau fizini darba, daug judejau ir neturejau tokiu problemu, taciau jau keli metai sedziu prie kompo ir tokio kaip judejimo nera tiek kiek reiketu. Todel pastebiu, kad jau vis labiau ir labiau matosi celiulitas. Nei jokie kremai ar brangesni ar pigesni nepadeda. Kazkada bandziau vakuumini masaza, bet aisku mano klaida, kad nelankiau viso reikalingo kurso. Taip pat kalbejau su savo kosmetologe, tai ji man pasake, kad metu akmeni i savo darza, bet dar nera tokio kremo, kuris isnaikintu celiulita ir savo klientems niekad nekisa visu tu kremuku. Sako paprasciausias ir pigiausias budas atsikratyti celiulito yra baseinas ir dviratis. Aisku reiketu ir savo mityba pakoreguoti, bet svarbiausia yra judejimas.
Atsakyti
nu va taip ir galvojau , kad nieko nebus be SPORTO sad.gif
Atsakyti
QUOTE(tvini @ 2008 11 13, 17:45)
beto kartais,isgertos kavos tirsciu neispilu o susikaupiu koki puse puodelio,ir maudantis istrynu visa kuna tirciais,poto nuplaunu,kazkur girdejau kad kavos tirsciai taip pat padeda naikinti celiulita,nezinau kiek cia tiesos,bet kad tirciais istrintas kunas poto buna be galo svelnus ir nereikia jokiu sveiciamuju pirktiniu kaukiu-tas tiesa,po tokios proceduros oda kip kudikio svelnut svelnutele,ir kremai geriau isigeria thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif pati masazuoju celiulitine oda kavos tirsciais thumbup.gif bet dar idedu medaus ir alyvuogiu aliejaus (girdejau kad medetku aliejus gerai) oda pastebimai taisosi, o to tokio istrynimo net ir drekinti nereikia smile.gif aliejus savo padaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taniuta: 06 gruodžio 2008 - 20:02
Pasidalinsiu ir as su Jumis savo patirtimi.Pas mane nera labai jau zymus tas celiulitas,bet stengiuosi,kad daugiau nebutu.
Nusipirkau as regis Loreal krema,kur su masazuokliu kartu.Pirma imasazuoji o paskui krema itrini.Rezultatas yra thumbup.gif tikrai nors ir pas mane mazai to celiulito,bet dabar beveik isvis nera mirksiukas.gif
O ir istikruju darykit pritupimus,judekit.Ir kas saket,kad gazuoti gerimai neturi reiksmes celiulitui labai suklydot.As atsisakius gazuotu gerimu numeciau dar ir svorio.Dabar visada tik vanduo,net ir vakarieniaujant uzsigeriu vandeniu.O dar ir skrandi savo pasaugosit negerdamos gazuotu gerimu.Bulves,bulkutes ir miltiniai patiekalai turi itakos svoriui bet ne celiulitui.O kartais neturedamos ka veikt,pasimasazuokit slaunis.

Isvada- geriausiai ir veiksmingiausiai padeda masazas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2008 12 06, 20:00)
thumbup.gif pati masazuoju celiulitine oda kavos tirsciais  thumbup.gif bet dar idedu medaus ir alyvuogiu aliejaus (girdejau kad medetku aliejus gerai) oda pastebimai taisosi, o to tokio istrynimo net ir drekinti nereikia smile.gif aliejus savo padaro.

dar nebandziau masazuotis kavos tirsciais,bet sitas receptelis sudomino bigsmile.gif reikes pabandyti.dekui 4u.gif
Atsakyti
kavos tirsciai tai ir man padeda, bet as juos naudoju ne del celiulito, o del odos svelnumo. ir ant veido kartais uzsitepu.

o va ka apie celiulita raso pasveik.lt:
Visas siūlomas gydimas gali būti suskirstytas į keturias kategorijas:
1. Celiulitą skatinančių veiksnių pašalinimas:
a. Dieta (riboti riebalų, angliavandenių kiekį, vartoti daugiau ląstelienos turinčių produktų).
b. Gyvenimo būdo pakeitimas (ypač žalingų įpročių atsisakymas).
c. Mankšta, didesnis fizinis aktyvumas.
2. Kosmetinės priemonės ir vaistai:
a. Liekninantys anticeliulitiniai preparatai (sudėtyje turintys ksantino, aminofilino, retinoidų, pieno rūgšties ar augalinių komponentų).
b. Vyniojimas į gydomuosius dumblius.
3. Fizinės priemonės:
a. Masažas.
b. Lazerinė terapija.
4. Intervencinės priemonės:
a. Liposukcija (chirurginis riebalų nusiurbimas).
b. Subcizija (poodinį riebalinį audinį palaikančio tinklelio korekcija).
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 06 08, 12:28)
Sutinku, kad nuo to vaistu nera. Gal tik visokios priemones, kurios stabdo ta procesa  unsure.gif

Vaistas - mažiau ar apskritai negerti kavos, nevartoti alkoholio ir gerti daug natūralaus vandens, be jokių saldiklių ir tik jokiu būdu ne limonadus ar sultis su saldikliais. mirksiukas.gif Rezultatai pirmieji pastebimi po 2 mėnesių.

Papildyta:
QUOTE(JOLYSKA @ 2008 11 10, 20:56)
Man celiulito padeda atsikratyti taure thumbup.gif Tikrai efektas yra,masaziukus darausi kas vakara.Is pradziu buvo slaunys nusetos melynemis,bet dabar jau viskas gerai,nelieka melyniu,gal igudau darytis masaziukus bigsmile.gif Tikrai rekuomenduociau isbandyti si buda  smile.gif

Šį metodą reikėtų taikyti labai atsargiai, nes tai itin pavijinga moterims, turinčioms silpnas kraujagysles, jei jos linkusios kilti į odos paviršių ar yra išsiplėtusių venų, taip masažuojant galima greitai prisišaukti bėdą.
Atsakyti
Buvo cia sakanciu, kad celiulitas ne liga. Pasakykit tai mano draugei, pas kuria slaunu oda kietut kietutele ir vietomis net kartais skyla. Pas mane pacia kazkada buvo, nenaudojau jokiu specialiu ar brangiu kremu. Pirkdavau pati pigiausia krema koki rasdavau ir vakare paprasydavau vyro, kad gerai ismasazuotu kojas. Padejo
Atsakyti
Sveikos,
Gavau dovanu anticeliulitini krema ir anticeliulitinius pleistrus eveline firmos.
Norejai paklausti, gal kuri nors juos bande?
ypac idomi patirtis del tu pleistru smile.gif nes pati niekad ju nebandziau. ar veiksminga, patogu ir t.t.?
Busiu dekinga uz pasidalijima patirtimi wink.gif
Atsakyti
as tai manau celiulitui man kazkiek padeda sportas , bet va ka daryt su strijomis nezinau , o tai tikrai nemielas vaizdas
Atsakyti