Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VI tema

QUOTE(siguska @ 2010 07 16, 14:02)
Svaikutes 4u.gif

As norejau prisideti prie jusu apie celiulita pokalbi.Nes po puse metu naudojimo, kontracepsikos atsirado bjaurybe, jau matosi nezymei plika akim ant slaunu, o ruras tai matos daugiau doh.gif Jau men ir apie dvi savaites begioju,bet ne kas diena 1ar2(buna laisvos).
Bet dar pradejau pritupimus daryti nenaudoju jokio kremo, gal reikia pardeti naudoti?

saunuole 4u.gif Viska reikia isbandyt. Daug diskutuota apie budus sitoj temoj smile.gif
Atsakyti
Zinau, tai ir stengiuosi, nes celiulito nelengva atsikratyti pajutau savo kaily.Bet dar tiki greit 23m, o jau jis draugaja su manimi doh.gif tad labai atidzei jusu aptarimus skaiciau rolleyes.gif Na ziuriu ne viena ir pasalino jy, kad man tiek valios ir stiprybes verysad.gif Bet bandau laikytis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siguska @ 2010 07 16, 17:16)
Zinau, tai ir stengiuosi, nes celiulito nelengva atsikratyti pajutau savo kaily.Bet dar tiki greit 23m, o jau jis draugaja su manimi doh.gif tad labai atidzei jusu aptarimus skaiciau rolleyes.gif Na ziuriu ne viena ir pasalino jy, kad man tiek valios ir stiprybes verysad.gif Bet bandau laikytis thumbup.gif

Kai jis tave tiek uznervins, kad negalesi daugiau apie nieka galvoti ir pastoviai ji pastebesi, tada valios atsiras ir tau mirksiukas.gif Linkiu, kad tai ivyktu kuo greiciau, nes sioje vietoje ir laikas musu sajungininkas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos!

Kadaise supermamoj buvau radusi purvo įvyniojimo su cinamonu receptą, bet jį kažkur pamečiau. Gal kuri iš jūsų žino, kokiomis proporcijomis ten dėti produktus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarazka @ 2010 07 18, 16:15)
Sveikos!

Kadaise supermamoj buvau radusi purvo įvyniojimo su cinamonu receptą, bet jį kažkur pamečiau. Gal kuri iš jūsų žino, kokiomis proporcijomis ten dėti produktus?  smile.gif

jeigu butu su cinamono eteriniu aliejum, tai pagal eterinio aliejaus aprasyma, kuri turetu duot parduodami (jis stiprus ir reikalingi butu tik keli lasai), o jeigu su cinamono miltukais, tai neisivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 07 18, 17:59)
jeigu butu su cinamono eteriniu aliejum, tai pagal eterinio aliejaus aprasyma, kuri turetu duot parduodami (jis stiprus ir reikalingi butu tik keli lasai), o jeigu su cinamono miltukais, tai neisivaizduoju.

Cinamono miltukai nera pacios geriausios ir svariausios sudeties,o dar apdirbimas prideda minusiuku doh.gif kokybisku rasti labai sunku. Geriausia lazdeles tarkuotis pacioms,tada bent zinosite, kad kokybe garantuota, nes kaip sakant, kas sumalta niekada neaisku ir beveik niekada nemala kokybisku produktu..
Atsakyti
nežinau ar aš anksčiau neatkreipdavau į tai dėmesio ar kaip, bet šią vasarą kiek teko pastebėti pliaže, tai laaabai reta kurios kojos tobulai lygios, be duobučių, ypač prieš saulę jos gerai matosi.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 07 19, 21:46)
nežinau ar aš anksčiau neatkreipdavau į tai dėmesio ar kaip, bet  šią vasarą kiek teko pastebėti pliaže, tai laaabai reta kurios kojos tobulai lygios, be duobučių, ypač prieš saulę jos gerai matosi.

Taip, tendencija plisti celiulitui yra, dabar ji turi net mazos mergaites.
Atsakyti
Žiūrint statistiškai- nėr ko stebėtis, jei 80% moterų turi kažkiek celiulito.
O dar žinant, kad žmonija vis labiau tunka...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 19, 22:08)
Žiūrint statistiškai- nėr ko stebėtis, jei 80% moterų turi kažkiek celiulito.
O dar žinant, kad žmonija vis labiau tunka...

Celiulitas nera tik nutukusiuju problema
Atsakyti
Žinoma, kad ne, bet didėjant riebaliniui sluoksniui didėja ir šansas, kad celiulitas bus ryškesnis. Turbūt retos nutukusios moters oda atrodo lygi.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 19, 22:22)
Žinoma, kad ne, bet didėjant riebaliniui sluoksniui didėja ir šansas, kad celiulitas bus ryškesnis. Turbūt retos nutukusios moters oda atrodo lygi.

Net ir stambios gali netureti jokiu celiulito pozymiu. As labaiu linkusi kalte versti hormoniniams sutrikimams ir maistui, i kurio sudeti iena ivairios maistines medziagos, kuriu uzauginimas,apdirbimas, subrandinimas neisivaizduojamas be hormoninio poveikio doh.gif
Atsakyti