Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VI tema

QUOTE(Inga654 @ 2010 06 17, 08:03)
Oi, kiek siam pasauly yra tu stebuklingu priemoniu ir patvirtintu universitetu ir nepatvirtintu lotuliukas.gif . Jei uztektu tik su jusu reklamuojamu kremu pasitepliot ir celiulitas isnyktu, tai nebutu nei vienos turincios sia problema.

Taigi kiek tu priemoniu , tikrai marios , ir visi daugmaz veiksmingi , O zmones mokslininkai nustate kad jis efektyngesnis uz betkokia sukurta priemone 30%. as nereklamuoju o REKOMENDUOJU doh.gif . o kad padetu reikia pereiti 8 savaiciu kursa . Preparatas gali iveikti 1 stadijos celiulita ir akivaizdziai sumazinti 2 ir 3 stadijos celiulitus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iljaa @ 2010 06 17, 11:38)
Taigi kiek tu priemoniu , tikrai marios ,  ir visi daugmaz veiksmingi , O zmones mokslininkai nustate kad jis efektyngesnis uz betkokia sukurta priemone 30%. as nereklamuoju o REKOMENDUOJU doh.gif . o kad padetu reikia pereiti 8 savaiciu kursa .  Preparatas gali iveikti 1  stadijos celiulita ir akivaizdziai sumazinti 2 ir 3 stadijos celiulitus.  4u.gif

O tai tie žmonės mokslininkai kur tą stebuklą ir jo poveikį aprašė - disertacija kokia yra ar kas panašaus? O įsigyti jį kaip galima, pas medikus, kosmetologus ar tik tinklinio marketingo būdu galima (per platintojus)?

O jus pati iveiket celiulita vien sita priemone, kad ja taip rekomenduojat? Gal turit kokias nuotraukas pries ir po?
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 06 17, 12:10)
O tai tie žmonės mokslininkai kur tą stebuklą ir jo poveikį aprašė - disertacija kokia yra ar kas panašaus? O įsigyti jį kaip galima, pas medikus, kosmetologus ar tik tinklinio marketingo būdu galima (per platintojus)?

O jus pati iveiket celiulita vien sita priemone, kad ja taip rekomenduojat? Gal turit kokias nuotraukas pries ir po?

as manau, kad prekiauja. Kitose temose yra sito zmogaus zinuciu apie italiskas kosmetikas irgi.
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 06 17, 08:42)
Cia turbut tik uz save kalbat. Man tai labai skanu

Taip,be abejo uz save. Man irgi patinka arbata,bet negaleciau sakyt,kad ji man skaniau uz saldaini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iljaa @ 2010 06 17, 04:38)
Taigi kiek tu priemoniu , tikrai marios ,  ir visi daugmaz veiksmingi , O zmones mokslininkai nustate kad jis efektyngesnis uz betkokia sukurta priemone 30%. as nereklamuoju o REKOMENDUOJU doh.gif . o kad padetu reikia pereiti 8 savaiciu kursa .  Preparatas gali iveikti 1  stadijos celiulita ir akivaizdziai sumazinti 2 ir 3 stadijos celiulitus.  4u.gif

Nana, prašom plačiau apie tuos žmones mokslininkus bigsmile.gif Kas buvo tyrimo užsakovas? Kokie buvo tyrimo metodai, kas vertino produkto efektyvumą ir kokiuose moksliniuose leidiniuose publikuoti tyrimo rezultatai?

Mat, kokia aš atsilikus, žmonės jau seniai moksliškai patvirtintais kremais celiulitą naikinasi, o aš visa dar su juo vaikštau, apsileidėlė doh.gif
Atsakyti
kad pavijos universitetas nieko nera girdejes apie ji cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 06 18, 20:20)

uzklauset ten?
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 06 18, 13:20)

Nenuostabu... Pasitaiko, kad visokie neaiškūs tyrimų rezultatai pagrindžiami mokslininkų išvadomis, panaudojamos jų pavardės, o tie mokslininkai būna net negirdėję apie jokius tyrimus... Arba naudojami tokie institucijų pavadinimai, kurie net neegzistuoja...

Arba atliekant efektyvumo "tyrimus" taikomie tokie metodai: paimamas stebuklingasis kremas, užtepamas ant odos ir yra lyginama, kaip atrodo patepta oda... ir niekuo nepatepa oda biggrin.gif Ir paprasto kepimo aliejaus užtepus ant sausos odos rezultatas bus akivaizdus- oda atrodys lygesnė ir švelnesė, celiulitas apmažėjo biggrin.gif Reiškias, kepimo aliejus irgi stebuklingas, supilstom į mažus gražius buteliukus ir pardavinėjam po 30 lt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 18 birželio 2010 - 19:39
Turiu ir as ta beda.kaip pagimdziau pirma vaikuti,nuo streso man veliau jis sumazejo,bet pries 8 men pagimdziau vel ir vel padidejo gal kas galit padet?kas kokiuskremukus esat naudojusios ir padejo jums bei kiek kainavo.vyras pamasazuoja slaunis bet baisiai skauda tai ilgai neistveriu,bei kamiliaru lizdas nemaza.
Atsakyti
As esu isbandziusi vsokiu kremuku, tepaliuku, bet nepadeda nieks.
Aisku jaucias kad kiek stangresne oda jais patepus, bet stebuklingo poveikio niekas neduoda, reikia derinti sporta aktyvu su kontrastingais dusais, sveika mityba be kavu, gerimu su burbuliukais, cigareciu, alkoholio ir t.t, tada irkremukai gal pades.

Naudojusi esu situos:

http://www.garnier.f...rdbodytonic.jpg

http://beautycosmeti.....ic rol-on.jpg

Dabar naudoju sita Loreal, kol kas patinka labiausiai, nors ir Garnier neblogi:

http://1.bp.blogspot...00/PB160001.JPG
Atsakyti
O man butu idomu,ar yra bent viena moteris,kuri gali pasakyti-taip,as issigydziau celiulita?Jeigu tokiu yra,pasidalinkite savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Svaikutes 4u.gif

As norejau prisideti prie jusu apie celiulita pokalbi.Nes po puse metu naudojimo, kontracepsikos atsirado bjaurybe, jau matosi nezymei plika akim ant slaunu, o ruras tai matos daugiau doh.gif Jau men ir apie dvi savaites begioju,bet ne kas diena 1ar2(buna laisvos).
Bet dar pradejau pritupimus daryti nenaudoju jokio kremo, gal reikia pardeti naudoti?
Atsakyti