Sveikos,
pradejau slaunis masazuotis masazuokliu, pati rankomis pamaigydavau ir t.t. Po geru 3 savaiciu pasimate rezultatai, oda pagrazejo, tad dar truputi pasimasazavau ir uzmigau ant lauru...
Ir va ka pastebejau - per ta laika, kol buvau apsileidus, visi nelygumai grizo ir dar labiau pablobejo situacija. Is nelygumu (na bangeliu tokiu) atsirado gumuliukai ir didesnes bangeles, pries pradedant masazuotis celiulito pakastu vietu neskaudejo, o dabar suemus skauda...
Cia visada taip buna po masazu? Ar as kazka gal labai blogai dariau?
P.S. Svorio nei priaugau, nei numeciau (svoris vis svyruoja +/- 1kg), apvali taip pat nesu...
Gal kas turetu atsakyma???
QUOTE(Amellie @ 2010 06 15, 14:19)
o kokius pratimus patartumet, jeigu negaliu daryt jokiu pritupimu, itupstu (turiu problemu su keliu sanariais)
Cia gal labiau sporto temai klausimas tinkamas, bet parasysiu kokius as darau pratimus
kai man kelius suskausta, darau sito pratimo tketurias variacijas
1. kilnioju sulenkta koja aukstyn-zemyn
2. sulenkta koja istiesiu i toli (gaunas toks kaip spyris i uz nugaros esancia ''siena'')
3. sulenkta koja keliu i sona, pakelus spiriu i toli vel sulenkiu ir nuleidziu
4. viena koja istiesiu ir kilnoju istiesta aukstyn-zemyn
Nezinau ar cia aiskiai surasiau, bet labai man patinka sitie pratimai ir keliai neapsikrauna
QUOTE(Inga654 @ 2010 06 15, 14:46)
aciu labai uz patarimus kazka panasaus darydavau sporto klube, tiks su svarmenimis ant koju. kazin ar be svarmenu taip pat efektyvu.
o siaip mane neviltis ima. to ir ano negalima valgyt nes ten vieni E, konservantai ir glutamatai, kitko, nes pradeda pilt spuogai, vel kazko, nes riebalai ir augina svori. trecio valgyt negaliu, nes tai mazina vaistu isisavinima. o ka daryt kai dievinu saldumynus ir pro juos negaliu praeit parduotuvej, ka daryt, kad negaliu ribot maisto, nes tada tik mintys tik apie valgi sukasi? ka daryt jei nekenciu sporto, o kai kuriu pratimu net negaliu daryt del skausmo. o graziai atrodyt vis tiek norisi...
QUOTE(Amellie @ 2010 06 15, 22:59)
aciu labai uz patarimus kazka panasaus darydavau sporto klube, tiks su svarmenimis ant koju. kazin ar be svarmenu taip pat efektyvu.
o siaip mane neviltis ima. to ir ano negalima valgyt nes ten vieni E, konservantai ir glutamatai, kitko, nes pradeda pilt spuogai, vel kazko, nes riebalai ir augina svori. trecio valgyt negaliu, nes tai mazina vaistu isisavinima. o ka daryt kai dievinu saldumynus ir pro juos negaliu praeit parduotuvej, ka daryt, kad negaliu ribot maisto, nes tada tik mintys tik apie valgi sukasi? ka daryt jei nekenciu sporto, o kai kuriu pratimu net negaliu daryt del skausmo. o graziai atrodyt vis tiek norisi...
laikykis Gydytojo L.Chazano dietos
as va laikausi ir kuo puikiausiai grazeju
QUOTE(Amellie @ 2010 06 15, 21:59)
Oi, efektyvu, ''kerta'' per uzpakaliuka ir slaunis. Tikrai nebutini svoriai
QUOTE(Brunetė @ 2010 06 15, 22:21)
Nu ir patarimas. Patart tokia sudetinga daug pastangu reikalaujancia dieta normalios figuros moteriai. O ten ka saldainiu galima? Musu uzklausove sake,kad be ju negali ir klause,kadaryt,tai kas ciaperpasiulymas?Zinoma, jei esi stora ir neber kur trauktis,nieko neblieka t ir laikais dantis sukdandus kol ipranti, bet jei esi normalaus kuno taip save ribot ir visko,ka megsti atsisakyt nepakeliamai sunku.
Amelie, as patarciau neatsisakyt, o mazint kiekius kiek imanoma, retinti progas ir pan. Apeik parduotuvei tuos skyrius
Kazkur skaiciau, kad saldumynu valgytojai taip ramina savo stresus. Gal kokia zoleliu arbata nuo nervuku padetu ir tu saldainiu nesinoretu
Jokiu būdu negalima visiškai atsisakyti saldumynų, jei labai jų norisi...aš visiškai jokio saldumyno 2 mėnesius į burną neėmiau (nors man dietintis nereikia, bet šiaip nusprendžiau, kad nebevalgysiu ). Tai po tų dviejų mėnesių, nebegalvojau daugiau apie nieką, tik apie šokoladą ...aišku po to, mėnesį šokoladą kirtau, kad net ausys lapnojo, jaučiu kokį 10 kilų suvalgiau . Daugiau nebesiimu tokių drastiškų priemonių.
Jei nori saldumynų, tai reiškia jų reikia, kitaip ir nervus susigadint galima, bet reikėtų kažkaip sugebėt sau pasakyti, kad va ''suvalgysiu 3 saldainius ir šiandien užteks''
Papildyta:
Irgi labai geras būdas, jei labai nori saldainio, geriau puse litro zalios arbatos isgert vietoj jo, joks saldumynas i skrandi nebetilps
Jei nori saldumynų, tai reiškia jų reikia, kitaip ir nervus susigadint galima, bet reikėtų kažkaip sugebėt sau pasakyti, kad va ''suvalgysiu 3 saldainius ir šiandien užteks''
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 16, 14:42)
Kazkur skaiciau, kad saldumynu valgytojai taip ramina savo stresus. Gal kokia zoleliu arbata nuo nervuku padetu ir tu saldainiu nesinoretu
Irgi labai geras būdas, jei labai nori saldainio, geriau puse litro zalios arbatos isgert vietoj jo, joks saldumynas i skrandi nebetilps
QUOTE(fursetas @ 2010 06 15, 12:15)
LABUKAS GAL KAS SIUNCIATES IS UZSIENIO GEOMAR PRODUKCIJA ? NES KIEK ZINAU TENAIS PIGIAU NEI PAS MUMI
o kiek lietuvoje kainuoja? geomar gamina italijoje, as joje gyvenu. kremas nuo celiulito nekainuoja nei 9euru, man atrodo 7.70E. o kiek lietuvoje?
Papildyta:
QUOTE(Amellie @ 2010 06 15, 20:59)
yra labai geras pasakymas. ARBA VALGAI KA NORI, ARBA ATRODAI KAIP NORI- TAIGI RINKIS
As seniai nevalgau visokio brudo, o kartais norisi. gerai, kad saldumynai visai netraukia.valgyk nekaloringus ledus, jogurtus.
QUOTE(ZBITKA @ 2010 06 16, 23:37)
o kiek lietuvoje kainuoja? geomar gamina italijoje, as joje gyvenu. kremas nuo celiulito nekainuoja nei 9euru, man atrodo 7.70E. o kiek lietuvoje?
Papildyta:
yra labai geras pasakymas. ARBA VALGAI KA NORI, ARBA ATRODAI KAIP NORI- TAIGI RINKIS
As seniai nevalgau visokio brudo, o kartais norisi. gerai, kad saldumynai visai netraukia.valgyk nekaloringus ledus, jogurtus.
Papildyta:
Labas rytas, va norejau pasiduometi , ar radai laiko pavijos universitete pasiduometi del crackle technologijos ?
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2010 06 14, 07:22)
Tokio efekto galima pasiekti ir paprasciausio anticeliulitinio ar liposazinio masazo deka Nereikia nei universitetu
Taigi , tas universitetas, patvirtino tesiog kad priemone 30 % efiktyvesne uz betkoki produkta sukurta siai dienai , o kiek tie lipasaziniai masazai kainuoja ?
QUOTE(iljaa @ 2010 06 17, 08:48)
Labas rytas, va norejau pasiduometi , ar radai laiko pavijos universitete pasiduometi del crackle technologijos ?
Papildyta:
Taigi , tas universitetas, patvirtino tesiog kad priemone 30 % efiktyvesne uz betkoki produkta sukurta siai dienai , o kiek tie lipasaziniai masazai kainuoja ?
Papildyta:
Oi, kiek siam pasauly yra tu stebuklingu priemoniu ir patvirtintu universitetu ir nepatvirtintu . Jei uztektu tik su jusu reklamuojamu kremu pasitepliot ir celiulitas isnyktu, tai nebutu nei vienos turincios sia problema.
QUOTE(Inga654 @ 2010 06 17, 09:03)
Oi, kiek siam pasauly yra tu stebuklingu priemoniu ir patvirtintu universitetu ir nepatvirtintu . Jei uztektu tik su jusu reklamuojamu kremu pasitepliot ir celiulitas isnyktu, tai nebutu nei vienos turincios sia problema.
butent, celiulito atsikratymas yra ilgas ir ivairiapusis darbas su savimi
Papildyta:
QUOTE(letonija @ 2010 06 16, 22:51)
Taigi neskanu
gera zalia arbata tikrai skanu