QUOTE(dovila @ 2010 05 04, 16:50)
o neieškojot Droge?
aš kažkada droge pirkau, bet daugiau gyvenime nepirksiu, kokią jis man alergiją sukėlė
Droge sios firmos tikrai niekada nemaciau, ir net Eurokose
O si krema perku jau n metu, tad tikrai isidemeciau.
QUOTE(naujokė-- @ 2010 05 04, 18:53)
Lera,
jis atrodo taip, kaip toje nuotraukoje kiek žemiau. Tas žalias
viteks
dovila,
ne, droge nebėra. Nei eurokose, nei maximose. Čia merginos yra kalbėję, kad turguje, bet nerašė tiksliai kur
O ką tokio siaubingo kremas Jums padarė?
susidomejus,
kažkaip nemaloniai Jūsų žinutė nuskambėjo
Lygtai aš būčiau mažas vaikas, kuriam reikia būtent to, o ne ano. Čia ne firmoje esmė, o tame, kad daug kam būtent šis kremas patiko ir padėjo. Vos keli puslapiai atgal ir senose temose vyko nemažos diskusijos apie šį rusišką masažinį kremą. Jo pagrindinė savybė ta, kad jis turi šildomąjį poveikį, kas yra retame kreme. Žinoma, aš galiu pirkti avoninius ar oriflame reklaminius gaminius už kosmines kainas. Bet kodėl nepabandyti priemonės, kuria daug kas yra patenkintas ir kuri kainuoja vos 10 litų?
Si krema naudoju nuo pat jo atsiradymo, kai jis ik pasirode prekyboje, gal pries 4-5metus. Tikrai labai geras, baltarusu gamybos, kaina tik 12Lt. Vilniuje perku rusiskos kosmetikos parduotuvese, kurios buna prie turgeliu. O ir paciam turguje maciau, bet nemegstu pirkti kosmetika gatveje, del laikymo salygu.
Tepu nakciai, ujjj kaip kojites kaista po antklode
Bet po jo odele kokia svelni, ilgiau naudojant lygesne tampa
O rytais naudoju anticeliulitini lenkiska geli su kofeinu, irgi jau n metu, atrinkau sau patinkancias ir nebrangias priemones.