Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VI tema

QUOTE(Lera @ 2010 05 04, 19:58)
tai vardink tuos daug daug biggrin.gif nu kapi man dabar nežinot turiu žinot  bigsmile.gif

aj tai kur turiu su žalia arbata reiškia gerai ane? o su ananaso ekstraktu kokiu pavadinimu kremas būna?

As jau ir taip daug privardinau, tegul kitos pasistengia, man senutei per sunku tiek daug galva lauzyti biggrin.gif Ginkmedis, pelziede, dumbliai,jodas, ai, daugiau neatsimenu rolleyes.gif
kremas su ananasu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 05 04, 19:09)
As jau ir taip daug privardinau, tegul kitos pasistengia, man senutei per sunku tiek daug galva lauzyti  biggrin.gif Ginkmedis, pelziede, dumbliai,jodas, ai, daugiau neatsimenu  rolleyes.gif
kremas su ananasu wink.gif

sklerozė hihihi.gif aj už tokia kainą aš ir pati sau su ananasų pasidarysiu superini kremą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 05 04, 20:02)
šilainių turgui buvai? ten yra tokia parduotuvytė ten labai labai daug kosmetikos gali ten but... eisiu rytoj tai pažiūrėsiu jei rašiu parašysiu . o šiaip ten pirkau pvz loreal originalu naktini nuo celiulito tai mokėjau tik 35 kitus 55  smile.gif
nereikia varyt ant 10litų , kartais rusai padaro superine sudeti už 10 lt , o kiti tokia pačia bet ima už vardą ir gaunasi triguba kaina smile.gif

Nevarau, bet kazkada pati buvau prisipirkusi pabandymui tu papigiai, tai patikekit, poveikis nei per puse nebuvo kaip profesionaliu. As irgi pagalvojau, kam as cia moku kosminius pinigus, jei galiu papigiai apsieiti?? Bet kazkodel viena karta pabandziusi, padejau tuos kremukus giliai giliai i tamsu kampa mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2010 05 04, 20:11)
sklerozė hihihi.gif aj už tokia kainą aš ir pati sau su ananasų pasidarysiu superini kremą  biggrin.gif

ananasu vonia mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai labiausiai patinka tokie geliniai va db garnier kažkokį turiu , prieš tai turėjau niveya "visogero celiulitas" tai patiko , konsistencija labai tokių patinka..

kas do ananasu vonia? gaila ananasu geriau į vidu vietoj pietų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 04 gegužės 2010 - 19:21
QUOTE(Lera @ 2010 05 04, 20:20)
man tai labiausiai patinka tokie geliniai va db garnier kažkokį turiu , prieš tai turėjau niveya "visogero celiulitas" tai patiko , konsistencija labai tokių patinka..

kas do ananasu vonia? gaila ananasu geriau į vidu vietoj pietų smile.gif

Tai jei pasiryzusi tiek ananasu pirktis, tai voniai uzteks, o suvalgyti nepajegsi tiek, nugraus iki kaulu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 05 04, 20:25)
Tai jei pasiryzusi tiek ananasu pirktis, tai voniai uzteks, o suvalgyti nepajegsi tiek, nugraus iki kaulu  biggrin.gif

Arba galima pirkti miltelius ananasų smile.gif Lygiai kaip ir žaliosios arbatos, varnalėšų, kofeiną ir t.t. Jei yra noro pasidaryti pačiai, tai galima sutaupyti. Bet aš tingiu šioj vietoj... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 04, 20:27)
Arba galima pirkti miltelius ananasų smile.gif Lygiai kaip ir žaliosios arbatos, varnalėšų, kofeiną ir t.t. Jei yra noro pasidaryti pačiai, tai galima sutaupyti. Bet aš tingiu šioj vietoj...  blush2.gif

Reikia gerai zinoti proporcijas, nes priesingu atveju galima labai nukenteti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 05 04, 19:25)
Tai jei pasiryzusi tiek ananasu pirktis, tai voniai uzteks, o suvalgyti nepajegsi tiek, nugraus iki kaulu  biggrin.gif

tinka man toks variantas bigsmile.gif bile tik ką nors nugraužtu , pvz celiulitą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 05 04, 20:29)
Reikia gerai zinoti proporcijas, nes priesingu atveju galima labai nukenteti  unsure.gif

Ne, nu tai proto ribose biggrin.gif Žinoma, kad reikia pasidomėti, kiek ko dedama - receptų tikrai yra internete. Čia šiaip parašiau, nekreipkit dėmesio - čia domėtis reikia, norint tuo užsiimti. Aš ir tai tingiu, miltukus tik veido kaukėms naudoju, nes greitai susimakaluoja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 04, 19:16)
efektas geras tikrai, daug zmoniu, kurie naudojo ji sake. Ir as ruosiuosi pradet. Tik reikia visa kursa  praeit. Kursas mazdaug 15 proceduru. Ir brangu tada iseina.

As nusipirkau 150 ml dezute to gelio. Kainavo 57 lt. Manau 10-ciai proceduru uzteks. Nes jis labai skalsus. + aisku plevele kainuos.
Salonuose tai girdejau , kad brangu. Nuo 80 lt vienas kartas.
Bandysiu pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2010 05 04, 20:57)
As nusipirkau 150 ml dezute to gelio. Kainavo 57 lt.  Manau 10-ciai proceduru uzteks. Nes jis labai skalsus. + aisku plevele kainuos.
Salonuose tai girdejau , kad brangu. Nuo 80 lt vienas kartas.
Bandysiu pati ax.gif

150 ml dezutes man uztenka 5 kartams. Vynioju visas kojas ir uzpakaliuka.Nuo ploto priklauso kelioms proceduroms uzteks
O del kosmetikos kainu, manau, kad kiekvienas zino, kiek pinigeliu gali isleist, tai ir renkasi tai, ka gali ipirkt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 04 gegužės 2010 - 20:17
QUOTE(dovila @ 2010 05 04, 16:50)
o neieškojot Droge?  smile.gif aš kažkada droge pirkau, bet daugiau gyvenime nepirksiu, kokią jis man alergiją sukėlė  doh.gif

Droge sios firmos tikrai niekada nemaciau, ir net Eurokose schmoll.gif O si krema perku jau n metu, tad tikrai isidemeciau.
QUOTE(naujokė-- @ 2010 05 04, 18:53)
Lera,
jis atrodo taip, kaip toje nuotraukoje kiek žemiau. Tas žalias

viteks

dovila,
ne, droge nebėra. Nei eurokose, nei maximose. Čia merginos yra kalbėję, kad turguje, bet nerašė tiksliai kur  smile.gif O ką tokio siaubingo kremas Jums padarė?

susidomejus,
kažkaip nemaloniai Jūsų žinutė nuskambėjo  lotuliukas.gif  Lygtai aš būčiau mažas vaikas, kuriam reikia būtent to, o ne ano. Čia ne firmoje esmė, o tame, kad daug kam būtent šis kremas patiko ir padėjo. Vos keli puslapiai atgal ir senose temose vyko nemažos diskusijos apie šį rusišką masažinį kremą. Jo pagrindinė savybė ta, kad jis turi šildomąjį poveikį, kas yra retame kreme. Žinoma, aš galiu pirkti avoninius ar oriflame reklaminius gaminius už kosmines kainas. Bet kodėl nepabandyti priemonės, kuria daug kas yra patenkintas ir kuri kainuoja vos 10 litų?  thumbup.gif

Si krema naudoju nuo pat jo atsiradymo, kai jis ik pasirode prekyboje, gal pries 4-5metus. Tikrai labai geras, baltarusu gamybos, kaina tik 12Lt. Vilniuje perku rusiskos kosmetikos parduotuvese, kurios buna prie turgeliu. O ir paciam turguje maciau, bet nemegstu pirkti kosmetika gatveje, del laikymo salygu.
Tepu nakciai, ujjj kaip kojites kaista po antklode biggrin.gif Bet po jo odele kokia svelni, ilgiau naudojant lygesne tampa wub.gif O rytais naudoju anticeliulitini lenkiska geli su kofeinu, irgi jau n metu, atrinkau sau patinkancias ir nebrangias priemones.
Atsakyti