Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VI tema

manau geriausias būdas kovoje su celiulitu yra fiziniai pratimai ir odos drėkinimas. Gaip bebūtų gaila, bet dviračio šioje srityje tikrai neišrasime doh.gif reiia tik kažkaip prisiversti ir bent porą kartų į savaitę pasportuoti. Tai jau išbandyta thumbup.gif tik labai gaila, kad apleidus sportą viska grįžta atgal verysad.gif
Atsakyti
Kas cia pasaket, kad nuo gazuotu gerimu celiulitas atsiranda? Nu ir nesamone. Jau antri metai kaip geriu tik paprasta vandeni bei zalia arbata, o jis kaip yra taip yra.
Atsakyti
Dėl gazuotų gėrimų ir celiulito ryšio aš taip pat nesutinku. Negeriu ir niekada nemėgdavau. Esu liekna, o celiulitas akis bado doh.gif Pirmieji jo požymiai pasirodė kai pasikeitė gyvenimo būdas ir ėmiau mažiau judėti. Gimdymai viską dar labiau pablogino verysad.gif Esu bandžiusi įvairius kremus, šiek tiek sportavau, maitinuosi sveikai, bet situacija nepagerėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nireglina: 13 rugpjūčio 2008 - 13:11
viskas sueina i ta celiulita, nervai, stresas, netinkama mityba, nuovargis, aplinka..as tai duse besimaudydama turiu specialu masazuokli toki su guzeliais, su juo kaskart patrinu po pora min kiekvienai kojai, laiko tikrai neprailgina ir pastoviai taip darant ir patepant stangrinanciu kremu, pades...aisku negarantuoju, kad isnyks, bet po pusmecio TIKRAI apmazes smile.gif
Atsakyti
Geriausiai celiulitines lasteles gydo masazai. Kiekviena ryta masazuojuosi su masazuokliu ir kai galiu, nueina pas masaziste. Yra specialus masazai celiulitui mazinti. Kojos tikrai geriau atrodo, negu pries tai buvo. Buvo labai gumbuotos. negalejau nekreipti demesio, nes atrode baisiai. O anticeliulitini krema naudoju Oriflame. Visai neblogas.
Atsakyti
As irgi masazuoju, tiesiog sededama vakarais prie tv, masazuoju..su kremu, be jo- svarbu trint smile.gif reiks dar taure masazine isigyt- gal lengviau bus msazuotis. O kaip su ta reklamine taure, ar pirko kas ?
Atsakyti
QUOTE(minihydra @ 2008 08 13, 14:01)
Kas cia pasaket, kad nuo gazuotu gerimu celiulitas atsiranda? Nu ir nesamone. Jau antri metai kaip geriu tik paprasta vandeni bei zalia arbata, o jis kaip yra taip yra.

Cia gal kaip kam, na pas mane tas celiulitas nuo jaunystes buvo, visa mano gimine kaip dviraciai, o as va dabar nuo koki 24 metu kad pradejau storet is 55 i 72 ir nebezinau ka daryt, as kaltinu tik saldzius gerimus ir visokiu sidrus kiss fizz ir t.t nes su draugem pastaruoju metu pradejom jau smagintis jais neblogai ir as manau prie tu visu celiulitu cia tikrai prisidejo. Kad sedeciau vienoj vietoj nepasakyciau du kartus per diena sportuoju ir maista neryju kaip kiaule tikrai, valgau kaip visa gyvenima kad valgydavau.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2008 08 13, 14:10)
Dėl gazuotų gėrimų ir celiulito ryšio aš taip pat nesutinku. Negeriu ir niekada nemėgdavau. Esu liekna, o celiulitas akis bado doh.gif Pirmieji jo požymiai pasirodė kai pasikeitė gyvenimo būdas ir ėmiau mažiau judėti. Gimdymai viską dar labiau pablogino verysad.gif Esu bandžiusi įvairius kremus, šiek tiek sportavau, maitinuosi sveikai, bet situacija nepagerėjo.

Reikejo dar prideti masazus ir rezultatas butu akivaizdus smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, mane taip pat kankina celiulitas. Man jis atsirado tik po gimdymo, kai pradejau sedeti namuose su vaiku, bet ne is karto jis atsirado o tik po metu. doh.gif Esu girdejus is aplinkiniu pazistamu, kad labai geras prietaisas yra "celluless". Ji reklamuoja per tv is top shop. Gal kuri ji bandete? Ar tikrai verta ji isigyti? g.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios, pasidalinsiu ir as savaja patirtimi, pamenu kai buvau 18-niolikos, pastebedavau pas savo bendraamzias ta nelemtaji celiulita, net pas savo drauges, bet kitos merginos tikrai nebuvo pilnos, taciau celiulito pradzia jau tada buvo galima pastebeti, mano kojytes buvo kaip nulietos, nebuvau as kazkokia super sportinike, retkarciais pasportuodavau, sokau kelis metus ir dziaugiausi, kad nors celiulito nebuvo. kiek domejausi, tai labai svarbus faktorius - genai, pazekite i savo mamos ir mociuciu kojas ir jau bus jums pirmasis atsakymas, pav., mano mamai beveik 50, ji pilnoka, taciau kojytes kaip nulietos.
tad tesiu savo istorija, na maniau sau, man genetiskai celiulitas negresia thumbup.gif, bet vienu metu baigus univera, pakeiciau aplinka ir pradejau storeti, i savo rubus neilisdavau ir ka jus manote, pirma karta gyvenime tada pas mane atsirado celiulitas, pamenu pora dienu buvau soke ir tada pradejau sportuoti, gerti vandeni, tepiausi guam (ankciau jo budavo sarmoje, dabar nebera, labai gaila, nes buvo tikrai geras produktas), ir nukrito ir svoris ir taip dingo celiulitas (as ji iveikiau, gal todel kad buvo tik pati pradzia)........nebuvo pas mane to daikto ilgai......

bet va siandien as jo vel pastebiu, na sakykim man jau metai ne tie blush2.gif (man 29 metai), galbut suletejo medziagu apykaita? tiesa kokius metus nenaudojau jokio kremos), tad vel pradejau kova ir savo patyrimo skelbiu:

1. Svarbus faktorius - genai;
2. Isgerti 2 l skysciu; (sako zalia arbata padeda)
3. masazas
4. Kremai
svarbiausiai sportuoti (plaukojimas geriausias celiulito priesas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ir galvojimas ka valgyti, labai padeda maisto derinimas (as pati po gimdymo derinau maista, o va koki pusmeti nebederinu ir jauciu celiulitas baigia uzpulti)

tad merginos, nuo sios minutes pradedu kova
sekmes ir jums!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 08 17, 21:32)
Geriausiai celiulitines lasteles gydo masazai. Kiekviena ryta masazuojuosi su masazuokliu ir kai galiu, nueina pas masaziste. Yra specialus masazai celiulitui mazinti. Kojos tikrai geriau atrodo, negu pries tai buvo. Buvo labai gumbuotos. negalejau nekreipti demesio, nes atrode baisiai. O anticeliulitini krema naudoju Oriflame. Visai neblogas.

Masazai celiulitui naikinti labai tinkama priemone. Reikalingi anticeliulitiniai kremai ar aliejai ir stipriu ranku bei technikos smile.gif Ir dadr reikalingas nuoseklumas, t.y. nuolatinis masazu atlikimas. Man labai patinka SPA SHANTI garsan masazai (galima su abonementu net pigiau 10 proceduru issipirkti) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eliuka @ 2008 09 01, 15:12)
Masazai celiulitui naikinti labai tinkama priemone. Reikalingi anticeliulitiniai kremai ar aliejai ir stipriu ranku bei technikos smile.gif Ir dadr reikalingas nuoseklumas, t.y. nuolatinis masazu atlikimas. Man labai patinka SPA SHANTI garsan masazai (galima su abonementu net pigiau 10 proceduru issipirkti)  thumbup.gif

tikrai sutinku, va viena mano drauge turejo rodos 7 masazo seansus skirtus nuo celiulito, labai efektyvu ir buvau apakusi, kad labai vaizdziai jo sumazejo pas ja, aisku, nebuvo taip kad pranyko viskas, bet super pagerejimas..........
Atsakyti