QUOTE(Mღntvile @ 2010 04 25, 11:27)
Oho . Rimtai cia tokie pokyciai? Sveikiniami didziausi celiulito atsikratymo proga
As tai irgi norejau nusifotkinti pries ir po, tik kad pas mane tokio didelio nebuvo, tai niekaip nejo jo pries nufotografuoti
QUOTE(Mღntvile @ 2010 04 25, 10:27)
sveikinu super kaip pavyko pasiekt tokiu puikiu rezultatu?
QUOTE(Inga654 @ 2010 04 25, 13:04)
Oho . Rimtai cia tokie pokyciai? Sveikiniami didziausi celiulito atsikratymo proga
As tai irgi norejau nusifotkinti pries ir po, tik kad pas mane tokio didelio nebuvo, tai niekaip nejo jo pries nufotografuoti
aciu
faina, kad nedidelis pas Tave, svarbu neuzleisti
QUOTE(Lera @ 2010 04 25, 15:09)
sveikinu super kaip pavyko pasiekt tokiu puikiu rezultatu?
aciu
pirma vieta- mityba, antra- pratimai su hanteliais (po 8 kg) ir begiojimas. Mityba seku jau nuo preitu metu liepos (daugiau baltymu, kiek galima maziau angliavandeniu, isskyrus darzoves), pratimai su hanteliais (45 min) ir begiojimas (4-5 km) kiekviena diena nuo siu metu kovo rezultato reikia islaukti, negreitai viskas vyksta, todel noriu visoms palinketi kantrybes, o suklupus nepasiduoti ir eiti toliau
QUOTE(Mღntvile @ 2010 04 25, 14:55)
aciu
aciu
pirma vieta- mityba, antra- pratimai su hanteliais (po 8 kg) ir begiojimas. Mityba seku jau nuo preitu metu liepos (daugiau baltymu, kiek galima maziau angliavandeniu, isskyrus darzoves), pratimai su hanteliais (45 min) ir begiojimas (4-5 km) kiekviena diena nuo siu metu kovo rezultato reikia islaukti, negreitai viskas vyksta, todel noriu visoms palinketi kantrybes, o suklupus nepasiduoti ir eiti toliau
aciu
šaunuole puikus pavyzdis , aš tokiu pat per du menesius pasiekiau sumažinus porcijas per puse ,nevalgant vakarienes , ir kiekviena diena darant po valanda laiko vaakumini masažą , nepilni du mėnesiai minus 4kg ..ž]
QUOTE(Lera @ 2010 04 25, 23:17)
šaunuole puikus pavyzdis , aš tokiu pat per du menesius pasiekiau sumažinus porcijas per puse ,nevalgant vakarienes , ir kiekviena diena darant po valanda laiko vaakumini masažą , nepilni du mėnesiai minus 4kg ..ž]
Lera, o masaza daraisi pati ir su kokiom priemonem?
QUOTE(maža mazgė @ 2010 04 26, 13:55)
Lera, o masaza daraisi pati ir su kokiom priemonem?
pati pati mes bendraujam ČIA prašau skaityt ir dometis
QUOTE(Lera @ 2010 04 25, 23:17)
faina, kad pavyko susitvarkyt as pati pries metus jau buvau beprarandanti vilti... ant tiek tas brudas buvo mane daedes...
[quote=Mღntvile,2010 04 25, 16:55]
Gal galite pakomentuoti placiau? Aciu
1. mityba.kiek kaloriju suvartojate per diena?ko atsisakete?gal galite parasyti savo dienos/savaites meniu?
2.pratimai su hanteliais. kas per pratimai? kaip daznai daromi?
3. begiojimas kasdien. ar tai gerai?vistiek turetu buti pertrauka, kad raumenys galetu pailseti?
o kosmetiniu priemoniu jokiu nenaudojate?
Temos neseku, tad atsiprasau, jei jau buvote rasiusi apie tai
Gal galite pakomentuoti placiau? Aciu
1. mityba.kiek kaloriju suvartojate per diena?ko atsisakete?gal galite parasyti savo dienos/savaites meniu?
2.pratimai su hanteliais. kas per pratimai? kaip daznai daromi?
3. begiojimas kasdien. ar tai gerai?vistiek turetu buti pertrauka, kad raumenys galetu pailseti?
o kosmetiniu priemoniu jokiu nenaudojate?
Temos neseku, tad atsiprasau, jei jau buvote rasiusi apie tai
Sportuoju jau kelis menesius, ir pastebiu, kad celiulitas tik dar labiau isryskeja del ko taip gali buti?
QUOTE(Lena.lt @ 2010 04 29, 11:20)
Sportuoju jau kelis menesius, ir pastebiu, kad celiulitas tik dar labiau isryskeja del ko taip gali buti?
O Jums svoris nekrenta? nes pvz man, jei tik kiek nors svorio nukrenta, tai atrodo kojos pasidaro visai suglebę ir celiulitas paryškėja. Beto, pati esu kas vakarą trynusis kavos tirsčiais ir taip kiekvieną dieną po 10-15 min.(kojas), tai po kokio mėnesio šiek tiek palygino odą, bet kosmetologė sakė atseit kiekvieną dieną tirsčias trinti negerai.
QUOTE(Eivilita @ 2010 04 29, 10:31)
O Jums svoris nekrenta? nes pvz man, jei tik kiek nors svorio nukrenta, tai atrodo kojos pasidaro visai suglebę ir celiulitas paryškėja. Beto, pati esu kas vakarą trynusis kavos tirsčiais ir taip kiekvieną dieną po 10-15 min.(kojas), tai po kokio mėnesio šiek tiek palygino odą, bet kosmetologė sakė atseit kiekvieną dieną tirsčias trinti negerai.
Ne, svoris nenukrito, ir nenoriu kad kristu, net priaugau gal 3kg, nes kai pradejau sportuoti, labai pagerejo apetitas
Galvojau, gal del to, kad nenaudoju jokiu anticeliulitiniu kremu, tik kas antra diena naudoju paprasta pieneli