panos, o kaip su tais masazuokliais (mediniais dantukais ir t.t.) masazuotis? sukamaisiais judesiais (tarkim nuo kelio iki uzpakalio)? ar tiesiais judesiais braukti?
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 22, 22:45)
panos, o kaip su tais masazuokliais (mediniais dantukais ir t.t.) masazuotis? sukamaisiais judesiais (tarkim nuo kelio iki uzpakalio)? ar tiesiais judesiais braukti?
is apacios i virsu taip skaiciau instrukcijoj
Papildyta:
sedziu issimasazavus ir isivyniojus i plevele, oi oi kaip kaista leskos
QUOTE(aggree @ 2010 03 22, 21:47)
is apacios i virsu taip skaiciau instrukcijoj
Papildyta:
Papildyta:
as rytoj zadu isigyti masazuokli ir plevele o po plevele kas nors yra istepta? ar tiesiog pleveleje esi?
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 22, 23:12)
as rytoj zadu isigyti masazuokli ir plevele o po plevele kas nors yra istepta? ar tiesiog pleveleje esi?
tepuosi toki kremuka, VITEKS vadinas, rusiskas, ir kaina nedidele, moku po 10 litu, buna turgui, maciau Eurokos.
cia daugiau aptarinejome
O as siulyciau mamytes, zinoma jei galite leisti sau, nusipirkt wellbox aparaciuka, tikras stebuklas
QUOTE(Sengana @ 2010 03 24, 09:45)
O as siulyciau mamytes, zinoma jei galite leisti sau, nusipirkt wellbox aparaciuka, tikras stebuklas
Sengana, tu pati isbandziusi si aparata? turi? papasakok placiau, kaip tau padejo, be to idomu kur ji isisgyjai ir kiek mokejai?
be to butu malonu jei ir profesionales, kurios dirba su masazais pasisakytu nuomone apie si preparata
Aparatas paprasto veikimo principo, paprasto valdymo.
www.wellbox.com galite vizualiai paaziuret kaip jis atrodo. veikimo pricipas vakuumo.
Kaina nera nereali, bet perkant is uzsienio gaunasi pigiau nei Lietuvoj. Sakykim be parsiuntimo i Lietuva, kaina apie 1000 euru.
www.wellbox.com galite vizualiai paaziuret kaip jis atrodo. veikimo pricipas vakuumo.
Kaina nera nereali, bet perkant is uzsienio gaunasi pigiau nei Lietuvoj. Sakykim be parsiuntimo i Lietuva, kaina apie 1000 euru.
QUOTE(Sengana @ 2010 03 28, 16:27)
Aparatas paprasto veikimo principo, paprasto valdymo.
o kuo tada skiriasi nuo paprasto vakuuminio masazo taure uz 20 lt?
Sveikutes,
Man geriausia veikia solidea anticeliulitines kelnes, na aisku, masazai gerai, bet neprivaiksciosi, brangiai gaunasi nuolat.. Nesioju nuolat ir po namus, ir darbe, o vakare, kai nusiimu, oda kaip nutirpusi tokiais dryzeliais visa O su masazuokliais kazkaip nera laiko zaistis, ir taip seimyna pyksta, kad vonioj puse gyvenimo prasedziu
Man geriausia veikia solidea anticeliulitines kelnes, na aisku, masazai gerai, bet neprivaiksciosi, brangiai gaunasi nuolat.. Nesioju nuolat ir po namus, ir darbe, o vakare, kai nusiimu, oda kaip nutirpusi tokiais dryzeliais visa O su masazuokliais kazkaip nera laiko zaistis, ir taip seimyna pyksta, kad vonioj puse gyvenimo prasedziu
QUOTE(Brilliant @ 2010 03 20, 19:57)
Merginos, o kur skaitosi vidinė šlaunų pusė, kur masažuoti negalima vakuuminemis taurėmis? Pasimasažavau užpakaliuką vakar ir važiavau taurėmis užpakaline šlaunų dalimi, ten ne vidinė pusė? Bijau, kad neprisidirbčiau
as jau 2 menesiai masazuoju vakuuminemis tauremis. kiekviena vakara 10min, jau metai kaip masazujuosi su kitu masazuokliu, tepu kremais, niekas nepadeda. koks buvo celiulitas toks ir yra
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 13, 00:25)
aš tai abejočiau ar suspaudus išryškėjusios duobutės tai nėra celiulitas. Būtent šlaunį suspaudus jos išryškėja, o suspaudus ranką, pilvą juk jų nėra
Va va... Ir man kažkaip keistai čia Aš noriu, kad ir suspaudus nieko panašaus nebūtų Man atrodo, kad prieš kelis metus tikrai mažiau šitų požymių buvo, nors realiai niekas gyvenime per tuos metus nepasikeitė (nei gimdžiau, nei svoris keitėsi, sportuoju taip pat, o valgau/geriu dar ir sveikiau net ). Nesinori tikėti, kad tiesiog metams bėgant padėtis tik blogės...
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 30, 22:23)
Va va... Ir man kažkaip keistai čia Aš noriu, kad ir suspaudus nieko panašaus nebūtų Man atrodo, kad prieš kelis metus tikrai mažiau šitų požymių buvo, nors realiai niekas gyvenime per tuos metus nepasikeitė (nei gimdžiau, nei svoris keitėsi, sportuoju taip pat, o valgau/geriu dar ir sveikiau net ). Nesinori tikėti, kad tiesiog metams bėgant padėtis tik blogės...
Celiulito atsiradimui ar padaugejimui nebutinai reikia tokiu drastisku dalyku , kaip gimdymas ar svorio pokyciai. Jus gi nezinote, ka valgote, cia visai normalu, kad padaugeja, nes vien i maista atkreipkite demesi, kiek visokiu E ir pan. maisto produktuose paskutiniu metu. O pries kelis metus ir hormoniniu preparatu auginant vistas, kiaules ir kita vaikstancia mesyte netiek daug naudojo, danu kiaules dar nebuvo paleistos i musu rinka, darzoves ne tokios sintetines buvo ir t.t. Galima kalbeti puse dienos. O toks maistas, vienas pagrindiniu celiulito maitinimosi ir is to sekancio augimo, saltiniu
Papildyta:
QUOTE(aihaola @ 2010 03 31, 10:19)
sportas padeda susidoroti. o stebukingais kremais netikiu
Sportas ne panaceja, net ir profesionaliu sportu uzsiimancios merginos, turincios gana liekna istreniruota kuna, skundziasi celiulitu
Papildyta:
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 22, 23:12)
Po plevele lieka aliejukas, kuriuo masaziniesi su taure (geriausia naudoti anticeliulitini arba naturalu alieju papildyta greipfruto, kt.citrusiniu, cinamono, rozmarino eter.aliejais) arba anticeliulitiniais kremais, ar dumbliais.