Sakau valgyt reikia viska bet saikingai,as taip nederinu kaip kiti jai mesa tai tik su darzove ir nieko daugiau,ui neeeeeeee as ir su ryziais ir makaraikem ir bulves karts nuo karto y trasa eina.Lietuviai mes iprate sociai
Sekmes merginos grazinantis vertos mes to
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 03 02, 23:02)
As tai tuos tirscius kavos dedu ant kempines,pries tai papylus duso zele,nes kitaip man nepatinka kazkaip netaip valosi o dar skaiciau,kad merginos su rankom trina vajeeeeeeeeeee man delnu gaila butu.
taip aš trinu tik rankomis, bet naudoju plikytus tirščius ir dar ipylu aliekuo sumaišau ir man super duper tada ir rankos tikrai nelieka juodos
sveikutes,prisijungsiu ir as su jumis padiskutuoti sia tema pastebejau ir as pas save nedideli celiulita ant uzpakaliuko ir slaunu siektiek bet nusipirkau faberlic firmos du kremus su masazuokliu ir efektas jau matosi,aisku darau tai labai saziningai keikviena diena.is pradziu oda nusveiciau su kavos tirsciais.Vienas kremas yra nakciai sildantis,o kitas ryte saldantis,juo istepi vietas kur celiulitas ir masazuoji su masazuokliu.kiekviena diena sportuoju su elipsiniu treniruokliu,ir efektas tikrai jau yra na zinoma,dar siaip negeriu jokiu gazuotu gerimu,geriu tik zaliaja arbata,bet vat niekaip negaliu atsisakyti zalingo iprocio rukyti,o tai dar siek tiek stabdo celiulito pasitraukima o celiulitas manau atsirado dar ir nuo kontaceptiniu tableciu,nes jas geriau 6metus
QUOTE(desertine @ 2010 03 12, 19:47)
sveikutes,prisijungsiu ir as su jumis padiskutuoti sia tema pastebejau ir as pas save nedideli celiulita ant uzpakaliuko ir slaunu siektiek bet nusipirkau faberlic firmos du kremus su masazuokliu ir efektas jau matosi,aisku darau tai labai saziningai keikviena diena.is pradziu oda nusveiciau su kavos tirsciais.Vienas kremas yra nakciai sildantis,o kitas ryte saldantis,juo istepi vietas kur celiulitas ir masazuoji su masazuokliu.kiekviena diena sportuoju su elipsiniu treniruokliu,ir efektas tikrai jau yra na zinoma,dar siaip negeriu jokiu gazuotu gerimu,geriu tik zaliaja arbata,bet vat niekaip negaliu atsisakyti zalingo iprocio rukyti,o tai dar siek tiek stabdo celiulito pasitraukima o celiulitas manau atsirado dar ir nuo kontaceptiniu tableciu,nes jas geriau 6metus
Sveika, Jei kovosi, tai ir sunaikinsi tu ji . O del rukymo ir hormonu, tai tu teisi. Rukymas ne tik celiulitui, bet ir odai labai kenkia. O veido ypac..
sunaikint tai po truputuka kaip nors sunaikinsim,bet kiek pastangu ir laiko sis dalykas reikalauja taip kaip sakoma rukanti zmogu is veido pazinsi,nors kartais buna isimciu,rukanti daug jauniau atrodo nei nerukanti
QUOTE(desertine @ 2010 03 14, 09:48)
sunaikint tai po truputuka kaip nors sunaikinsim,bet kiek pastangu ir laiko sis dalykas reikalauja taip kaip sakoma rukanti zmogu is veido pazinsi,nors kartais buna isimciu,rukanti daug jauniau atrodo nei nerukanti
gal ta rukanti savimi rupinasi daugiau, negu nerukanti. Buna visko
kazkada seniai temosio buvau radus atsiliepimu apie toki dygliuota masazuokli, jis toks kaip su adatelemis. norejau paklausti ar yra cia tokiu kurios butu toki masazuokli isbande ir kokie atsiliepimai lyginant su paprastais masazuokliais?
Bandziau as masazuokli, tik labiau jis tiko mano vaikuo uz masina
O dabar isigijau wellbox'a ir masazuojuosi pati lyg kokiam salone:)
Masazas manau geriausiai naikina apelsino zievele ir kartu pakelia oda ja sustangrindamas
Masazas manau geriausiai naikina apelsino zievele ir kartu pakelia oda ja sustangrindamas
QUOTE(Sengana @ 2010 03 15, 12:56)
Bandziau as masazuokli, tik labiau jis tiko mano vaikuo uz masina
kas cia per aparatas?
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 15, 17:41)
kas cia per aparatas?
vat toks va daiktas
''Wellbox lipomasažinė mašina padedanti kovoti su odos senėjimu ir celiulitu''
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 15, 18:04)
vat toks va daiktas
o koks veikimo principas? Vakuumas, maigymas, vibracija ar kt?
+2010 02 17, 15:29-->
Sveika, as taip pat turiu toki masazuokli, bet as tepu Rasos anticeliulitini krema ir imasazuoju tuo masazuokliu kol kremas isigeria i oda, galiu pasakyti, kad pastoviai tai darant rezultato gali pasiekti... na bet aisku, labai prideda ir kontrastinis dusas
QUOTE(Lina @ 2010 02 17, 15:29)
Kokie patarimai butu,kaip gerai atlikti ta masaza? Vakar paprastai vonioje kelias minutes sukamaisias judesiais masazavau oda su siuo masazuokliu ir duzo zeles gausiai,bandysiu tai kartoti kas antra diena....ziuresim kas bus
Sveika, as taip pat turiu toki masazuokli, bet as tepu Rasos anticeliulitini krema ir imasazuoju tuo masazuokliu kol kremas isigeria i oda, galiu pasakyti, kad pastoviai tai darant rezultato gali pasiekti... na bet aisku, labai prideda ir kontrastinis dusas