Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VI tema

Isgerus kava neismeskite tirsciu,o tiesiai y vonia ryte ir itrynkite leskutes,poto nusiprauskite,bus oda kaip silkine,kaip vaiko,o celiulitas mazes palengva,nes kofeinas padeda tam procesui.Padeda nes bandau ant saves,o ir celiulita taip susitvarke Asta Pilypaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 11 01, 23:32)
Merginos, celiulitas yra medziagu apytakos sutrikima ir uzsitersima rodantis pozymis. Daznai jis buna del nejudraus gyvenimo budo, neteisingos mitybos (kai patys siukslinam savo organizma), visokiu vaistu, stresu. Viso sito isvengti neimanoma, bet pasistengti galima. Yra daug butu tam celiulitui varyt lauk, bet pagrindinis gal butu tiesiog sveikiau gyventi  4u.gif

Tu teisi, bet tik 50 procentu smile.gif , nes pamirsai, kad tai yra moteru botagas, kodel? todel, kad moteriski hormonai turi tam itaka deja.. vyrai neturi celiulito del savo vyrisku "ypatybiu" smile.gif
Pasistengti imanoma, kad siaip graziau atrodytumem ech... smile.gif Beje net sportininkes turi doh.gif

kazkuri siule kava, o kaip kofeinas veikia? gal cia tiesiog kaip masazas, as kazkada pora kartu bandziau blush2.gif o dabar maciau pirkti lorealio kremuka su masaziniais tekinukais maximoje akcija, vietoj 60, apie 20lt, kremukais tai ne per labiausiai tikiu, bet masazuoklis, gal nieko, gal kas isigijo? ar verta
Atsakyti
Kavoje esantis kofeinas isiskverbia i oda, ja tonizuoja ir skaido riebalines lasteles, pagyvina kraujotaka probleminese vietose (ir ne tik), taip skatindamas susidariusio riebalinio sluoksnio mazejima. Pati kava (mechaninis trinimas) nuima mirusias odos lasteles.Pigiau nei kremai ir naturalu bei efektyvu tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 03 01, 12:50)
Tas tai tikrai ne tiesa, kad sukudus dings ir celiulitas. Su celiulitu reikia padirbeti atskirai

Svoris ne visad buna celiulito priezastis,pas viena panele buna celiulito per akis,nors ir labai kudute,o kita apvaliu formu ir celiulito 0 lens.gif Zinoma gal,tam tikrais atvejais ir padeda numesti keli kilogramai,bet tikrai ne visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 03 01, 21:34)
Isgerus kava neismeskite tirsciu,o tiesiai y vonia ryte ir itrynkite leskutes,poto nusiprauskite,bus oda kaip silkine,kaip vaiko,o celiulitas mazes palengva,nes kofeinas padeda tam procesui.Padeda nes bandau ant saves,o ir celiulita taip susitvarke Asta Pilypaite 4u.gif

kavos tirščius naudoju jau tikrai ne metai gal apie tris ax.gif aš dar įsilašinu aliejuko. dėl celiulito galiu pasakyti gal kažkiek jis ir padeda , bet jei dar pasportuočiau (o taip nedarau blush2.gif ) tai gal jis ir visiškai pradingtų, vien kavos tirščiai nepadeda schmoll.gif bet šiaip tie kavos tirščiai tikrai geras dalykas ir kaip pilingas ir profilaktiškai nuo celiulito ir pati odytė super duper švelni lieka, ir mano oda yra igavusi rusva švelnų atspalvį :-)
Atsakyti
Cia turbut daugiau mityba itakoja ta celiulita.Va susitvarkius pagal galimybes ta mityba ir dar kavos tirsciai ant virsaus tai bus super duper derinukas.
Atsakyti
nekenčiu derinti mitybos, nepatinka nebent tik kakžkiek galiu riboti ir mažinti porcijas ;-)
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2010 03 02, 13:51)
kavos tirščius naudoju jau tikrai ne metai gal apie tris 

oho saunuoles rolleyes.gif reikes ir man saziningai pradeti, nes tai tikrai nieko nekainuoja biggrin.gif siaip idomus dalykas, kazkada bendradarbe "priverte" mus isbandyti kavos tirscius ant ranku, tai kavos tirsciai niu toki kaip riebaliuka uzdeda, odele buvo lyg svelenesne

Aciu Ausra1976 uz paaskinimus rolleyes.gif

Siaip mitybos derinti as ir negaliu ir negalesiu, galiu tik maista mazinti

O del sporto, tai nezinau, sportuoti vienareiksmiskai gerai, taciau yra teke kalbetis ne su viena mergina, kad kartais tas sportas toj vietoj, kaip tik padidina apimty blush2.gif

dar girdejau kolege daresi kakokius "karstus" masazus, pries tai gerai duse ikaitini liaskutes, po to masazas, neva l.efektyvu? g.gif
Atsakyti
nu koks gali buti maisto derinimas, kai siandien nesusilaikiau ir suvalgiau visa dezute rafaelos doh.gif , o vakare verksiu ziuredama i veidrodi del celiulito blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 03 02, 19:47)
nu koks gali buti maisto derinimas, kai siandien nesusilaikiau ir suvalgiau visa dezute rafaelos  doh.gif , o vakare verksiu ziuredama i veidrodi del celiulito  blush2.gif

Na bulkutes ir visi kt. saldumynai turetu sudaryti labai maza raciono dali.. cia jau ne derinimas, o tiesiog pasilaikymas sveikesnes mitybos piramides. Jei tai tik karta i "pusmeti" tikrai nereikia del to grauztis g.gif

aukselisr ar tu pavalgei pries tai normalius pietus, pusrycius?? jei nepavalgei ir suslavei, tai ne kiek nesistebiu, senai tokiu iprociu atsikraciau normaliai valgydama, o seniau budavo man irgi budavo pav. 2-3 didieji manijos sokoladai suvalgyti is kart, dabar tokiu daiktu neikisi, retai valgau ir saldaniai man minimaliai egzistuoja per sventes, niu neskanu rolleyes.gif
Atsakyti
As tai tuos tirscius kavos dedu ant kempines,pries tai papylus duso zele,nes kitaip man nepatinka kazkaip netaip valosi mastau.gif o dar skaiciau,kad merginos su rankom trina blink.gif vajeeeeeeeeeee man delnu gaila butu.

na as jau ipratau paderint,riebalu labai mazai vartoju,gazuotu jau senai nebegeriu.O seip baliuki ar bariuki neatsisakau skaniau pavalgyt,o namie sazine neleidzia est hihihi.gif saldumynu nemegstu va cia tai pliusas man,nes jau tokiu groziu sm prisiziuriu,bet va nevilioja
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 03 02, 23:02)
As tai tuos tirscius kavos dedu ant kempines,pries tai papylus duso zele,nes kitaip

na as jau ipratau paderint,riebalu labai mazai vartoju,gazuotu jau senai nebegeriu.O seip baliuki ar bariuki neatsisakau skaniau pavalgyt,o namie sazine neleidzia est hihihi.gif saldumynu nemegstu va cia tai pliusas man,nes jau tokiu groziu sm prisiziuriu,bet va nevilioja

Ausra1976 visai gera ideja su duso zele

gazuotu ir as negeriu, beveik niekada negeriau, pacio maisto derinimas, tai mano galva priestaringas dalykas, lyg ir gerai, bet ne visiems tinka, nes kai valgai tai tikslas yra sotumas - o tarkim truputis mesytes su bulvytem labiau duoda sotuma, negu vienas bulves valgytumem, cia tik pav.
saldumynu ir as nemegstu, nevilioja prekybininku groziai blush2.gif o is maximos jokiu tortu neperkame jau - ten vieni chemikalai!

aukselisr, po pietu tai negerai, nes isivaizduok skrandziui uzvarei cukraus kieki, tikrai blogai zarnoms, tada suziurek maista, gal negauni vitaminu arba leciau valgyk, buk isrankesne, ir dar reikia sotumo jausmo palaukti
as kai labai noriu saldumynu, nusipirkau datuliu - tikrai nuslopina, reikia pries tai nuplauti aisku nepatogumas, nu bet kokiu 6-7 datuliu uztenka, bus gyvenimas saldus smile.gif ir siaip visus dziovintus vaisius reikia plauti, riesutus, kai neplaunu, tai girgzda tarp dantu rolleyes.gif
Atsakyti