Isgerus kava neismeskite tirsciu,o tiesiai y vonia ryte ir itrynkite leskutes,poto nusiprauskite,bus oda kaip silkine,kaip vaiko,o celiulitas mazes palengva,nes kofeinas padeda tam procesui.Padeda nes bandau ant saves,o ir celiulita taip susitvarke Asta Pilypaite
QUOTE(susidomejus @ 2009 11 01, 23:32)
Merginos, celiulitas yra medziagu apytakos sutrikima ir uzsitersima rodantis pozymis. Daznai jis buna del nejudraus gyvenimo budo, neteisingos mitybos (kai patys siukslinam savo organizma), visokiu vaistu, stresu. Viso sito isvengti neimanoma, bet pasistengti galima. Yra daug butu tam celiulitui varyt lauk, bet pagrindinis gal butu tiesiog sveikiau gyventi
Tu teisi, bet tik 50 procentu , nes pamirsai, kad tai yra moteru botagas, kodel? todel, kad moteriski hormonai turi tam itaka deja.. vyrai neturi celiulito del savo vyrisku "ypatybiu"
Pasistengti imanoma, kad siaip graziau atrodytumem ech... Beje net sportininkes turi
kazkuri siule kava, o kaip kofeinas veikia? gal cia tiesiog kaip masazas, as kazkada pora kartu bandziau o dabar maciau pirkti lorealio kremuka su masaziniais tekinukais maximoje akcija, vietoj 60, apie 20lt, kremukais tai ne per labiausiai tikiu, bet masazuoklis, gal nieko, gal kas isigijo? ar verta
Kavoje esantis kofeinas isiskverbia i oda, ja tonizuoja ir skaido riebalines lasteles, pagyvina kraujotaka probleminese vietose (ir ne tik), taip skatindamas susidariusio riebalinio sluoksnio mazejima. Pati kava (mechaninis trinimas) nuima mirusias odos lasteles.Pigiau nei kremai ir naturalu bei efektyvu tikrai
QUOTE(naura14 @ 2010 03 01, 12:50)
Tas tai tikrai ne tiesa, kad sukudus dings ir celiulitas. Su celiulitu reikia padirbeti atskirai
Svoris ne visad buna celiulito priezastis,pas viena panele buna celiulito per akis,nors ir labai kudute,o kita apvaliu formu ir celiulito 0 Zinoma gal,tam tikrais atvejais ir padeda numesti keli kilogramai,bet tikrai ne visada
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 03 01, 21:34)
Isgerus kava neismeskite tirsciu,o tiesiai y vonia ryte ir itrynkite leskutes,poto nusiprauskite,bus oda kaip silkine,kaip vaiko,o celiulitas mazes palengva,nes kofeinas padeda tam procesui.Padeda nes bandau ant saves,o ir celiulita taip susitvarke Asta Pilypaite
kavos tirščius naudoju jau tikrai ne metai gal apie tris aš dar įsilašinu aliejuko. dėl celiulito galiu pasakyti gal kažkiek jis ir padeda , bet jei dar pasportuočiau (o taip nedarau ) tai gal jis ir visiškai pradingtų, vien kavos tirščiai nepadeda bet šiaip tie kavos tirščiai tikrai geras dalykas ir kaip pilingas ir profilaktiškai nuo celiulito ir pati odytė super duper švelni lieka, ir mano oda yra igavusi rusva švelnų atspalvį :-)
Cia turbut daugiau mityba itakoja ta celiulita.Va susitvarkius pagal galimybes ta mityba ir dar kavos tirsciai ant virsaus tai bus super duper derinukas.
nekenčiu derinti mitybos, nepatinka nebent tik kakžkiek galiu riboti ir mažinti porcijas ;-)
QUOTE(mažulė @ 2010 03 02, 13:51)
kavos tirščius naudoju jau tikrai ne metai gal apie tris
oho saunuoles reikes ir man saziningai pradeti, nes tai tikrai nieko nekainuoja siaip idomus dalykas, kazkada bendradarbe "priverte" mus isbandyti kavos tirscius ant ranku, tai kavos tirsciai niu toki kaip riebaliuka uzdeda, odele buvo lyg svelenesne
Aciu Ausra1976 uz paaskinimus
Siaip mitybos derinti as ir negaliu ir negalesiu, galiu tik maista mazinti
O del sporto, tai nezinau, sportuoti vienareiksmiskai gerai, taciau yra teke kalbetis ne su viena mergina, kad kartais tas sportas toj vietoj, kaip tik padidina apimty
dar girdejau kolege daresi kakokius "karstus" masazus, pries tai gerai duse ikaitini liaskutes, po to masazas, neva l.efektyvu?
nu koks gali buti maisto derinimas, kai siandien nesusilaikiau ir suvalgiau visa dezute rafaelos , o vakare verksiu ziuredama i veidrodi del celiulito
QUOTE(aukselisr @ 2010 03 02, 19:47)
nu koks gali buti maisto derinimas, kai siandien nesusilaikiau ir suvalgiau visa dezute rafaelos , o vakare verksiu ziuredama i veidrodi del celiulito
Na bulkutes ir visi kt. saldumynai turetu sudaryti labai maza raciono dali.. cia jau ne derinimas, o tiesiog pasilaikymas sveikesnes mitybos piramides. Jei tai tik karta i "pusmeti" tikrai nereikia del to grauztis
aukselisr ar tu pavalgei pries tai normalius pietus, pusrycius?? jei nepavalgei ir suslavei, tai ne kiek nesistebiu, senai tokiu iprociu atsikraciau normaliai valgydama, o seniau budavo man irgi budavo pav. 2-3 didieji manijos sokoladai suvalgyti is kart, dabar tokiu daiktu neikisi, retai valgau ir saldaniai man minimaliai egzistuoja per sventes, niu neskanu
As tai tuos tirscius kavos dedu ant kempines,pries tai papylus duso zele,nes kitaip man nepatinka kazkaip netaip valosi o dar skaiciau,kad merginos su rankom trina vajeeeeeeeeeee man delnu gaila butu.
na as jau ipratau paderint,riebalu labai mazai vartoju,gazuotu jau senai nebegeriu.O seip baliuki ar bariuki neatsisakau skaniau pavalgyt,o namie sazine neleidzia est saldumynu nemegstu va cia tai pliusas man,nes jau tokiu groziu sm prisiziuriu,bet va nevilioja
na as jau ipratau paderint,riebalu labai mazai vartoju,gazuotu jau senai nebegeriu.O seip baliuki ar bariuki neatsisakau skaniau pavalgyt,o namie sazine neleidzia est saldumynu nemegstu va cia tai pliusas man,nes jau tokiu groziu sm prisiziuriu,bet va nevilioja
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 03 02, 23:02)
As tai tuos tirscius kavos dedu ant kempines,pries tai papylus duso zele,nes kitaip
Ausra1976 visai gera ideja su duso zele
gazuotu ir as negeriu, beveik niekada negeriau, pacio maisto derinimas, tai mano galva priestaringas dalykas, lyg ir gerai, bet ne visiems tinka, nes kai valgai tai tikslas yra sotumas - o tarkim truputis mesytes su bulvytem labiau duoda sotuma, negu vienas bulves valgytumem, cia tik pav.
saldumynu ir as nemegstu, nevilioja prekybininku groziai o is maximos jokiu tortu neperkame jau - ten vieni chemikalai!
aukselisr, po pietu tai negerai, nes isivaizduok skrandziui uzvarei cukraus kieki, tikrai blogai zarnoms, tada suziurek maista, gal negauni vitaminu arba leciau valgyk, buk isrankesne, ir dar reikia sotumo jausmo palaukti
as kai labai noriu saldumynu, nusipirkau datuliu - tikrai nuslopina, reikia pries tai nuplauti aisku nepatogumas, nu bet kokiu 6-7 datuliu uztenka, bus gyvenimas saldus ir siaip visus dziovintus vaisius reikia plauti, riesutus, kai neplaunu, tai girgzda tarp dantu