Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VI tema

esu kazkur skaiciusi, jei celiulitas isryskeja tik suspaudus slauni, tai sumazinti ji galima paprastai numetus 2-3kg mirksiukas.gif kiek tame tiesos net nezinau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos paneles! 4u.gif

Sprendziu tokia dilema biggrin.gif : kuo geriau namuose masazintis kojas - mediniu masazuokliu su guminiais melynais dantytais ratukais is Drogo po kojas vazineti ; ar geriau su paprastu mediniu sausu duso sepeciu su sereliais istrinti sausa oda ir teptis po to aliejais? g.gif Su katruo geriau suaktyveja kraujotaka ir efektyvesnis masazas, pries tepant anticeliulitinius kremus/ aliejus? g.gif
Nesinori kas vakara vargt ir po to nepamatyti jokiu rezultatu.. unsure.gif

Labai noretusi ir siame skyrelije besilankanciu masazuotoju patarimo unsure.gif 4u.gif 4u.gif
Aciukas! wub.gif
Atsakyti
Su tomis vakumo taurelemis tinka ir alyvu aliejus, manau, ir bet koks kitas, kad tik slydima gera padarytu wink.gif
Atsakyti
man patinka asportavus gerai "nusisveist" oda-atrodo, kad pagereja isvaizda tos apelsino zieveles
Atsakyti
QUOTE(~Undinele~ @ 2010 02 21, 09:50)
Sveikos paneles! 4u.gif

Sprendziu tokia dilema  biggrin.gif  : kuo geriau namuose masazintis kojas - mediniu masazuokliu su guminiais melynais dantytais ratukais is Drogo po kojas vazineti ;  ar geriau su paprastu mediniu sausu duso sepeciu su sereliais istrinti sausa oda ir teptis po to aliejais?  g.gif  Su katruo geriau suaktyveja kraujotaka ir efektyvesnis masazas, pries tepant anticeliulitinius kremus/ aliejus?  g.gif 
Nesinori kas vakara vargt ir po to nepamatyti jokiu rezultatu..  unsure.gif

Labai noretusi ir siame skyrelije besilankanciu masazuotoju patarimo  unsure.gif   4u.gif   4u.gif 
Aciukas!   wub.gif

Abu geri, tik masaziniai judesiai su masazuokliu turetu but nuo keliu link klubu, o ne atvirksciai. Visa jega masazo metu turi but nukreipta aukstyn, o ne zemyn. Siap galima jau masazuoti oda istepta aliejumi, kremu, o ne sausa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 21 vasario 2010 - 15:31
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 21, 16:29)
Abu geri, tik masaziniai judesiai su masazuokliu turetu but nuo keliu link klubu, o ne atvirksciai. Visa jega masazo metu turi but nukreipta aukstyn, o ne zemyn. Siap galima jau masazuoti oda istepta aliejumi, kremu, o ne sausa.

bigsmile.gif Aciu uz patarima,nes as masazuodama su masazuokliu braukydavau bet kaip....dabar taisysiuosi blush2.gif
P.S. jus masaziste?Galite neatsakyti blush2.gif Siaip smalsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ella* @ 2010 02 20, 21:06)
esu kazkur skaiciusi, jei celiulitas isryskeja tik suspaudus slauni, tai sumazinti ji galima paprastai numetus 2-3kg mirksiukas.gif  kiek tame tiesos net nezinau rolleyes.gif

Man tai tiesa g.gif Buvau numetusi svorį, tai jis smarkiai apmažėjo. Dabar priaugau 5 kg per pastaruosius pusę metų, tai celiulitas tikrai paryškėjo. Vėl reikės grįžti prie masažų ir, aišku, svorio metimo doh.gif
Atsakyti
Sveikos

manau reikia but labai uzsispyrus,vaiksciot i visokius masazus ir daug sportuot,tada gal ir pranyksta tas celiulitas,o kitokie budai manau neveiksmingi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2010 02 23, 16:08)
Sveikos

manau reikia but labai uzsispyrus,vaiksciot i visokius masazus ir daug sportuot,tada gal ir pranyksta tas celiulitas,o kitokie budai manau neveiksmingi sad.gif

Daug sportuoti tikrai nereikia, tik reikia parinkti gerus pratimukus ir viskas bus thumbup.gif O nuo didelio kruvio tikrai per daug celiulitas nesumazes, visai kas kita masazai, bet persistengti ir su jais. Svarbiausia, kad viskas eitu kartu , maisto derinimas, sportas, masazai, grynas oras, kuo maziau streso ir sedejimo vienoje vietoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 02 13, 17:59)
kl kaip celiulitas siejasi su viduriu uzkietejimu? ka galetumete pasakyte apie  DEBORAH celiulito krema naudojusios? g.gif

as turejau, nebloga,bet man geresnis clinians
Atsakyti
QUOTE(ella* @ 2010 02 20, 23:06)
esu kazkur skaiciusi, jei celiulitas isryskeja tik suspaudus slauni, tai sumazinti ji galima paprastai numetus 2-3kg mirksiukas.gif  kiek tame tiesos net nezinau rolleyes.gif

Po gimdymo numeciau nemazai kg., tesveriau 45kg., o celiulitas ant slaunu kuo puikiausiai matosi suspaudus pirstais, ypac kai koja ant kojos uzsidedu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amelija28 @ 2010 03 01, 12:06)
Po gimdymo numeciau nemazai kg., tesveriau 45kg., o celiulitas ant slaunu kuo puikiausiai matosi suspaudus pirstais, ypac kai koja ant kojos uzsidedu verysad.gif

Tas tai tikrai ne tiesa, kad sukudus dings ir celiulitas. Su celiulitu reikia padirbeti atskirai
Atsakyti