Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VI tema

QUOTE(Guduke @ 2010 02 17, 15:26)
Sveikos

Turiu ir as sia nemalonia problema  doh.gif  Internete uzejau tokia nauja procedura . Gal kas nors jau isbandet? Ar siaip girdejot atsiliepimu?  g.gif

cia kitaip tariant lipokavitacija.gundausi isbandyti,siaip man kaz kada padejo velasmooth aparatas,bet baisiai brangiai iseidavo man,virs 1500,10proceduru ir tai ne gana buvo:(
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 17, 16:29)
Po to reikejo patept anticeliulitiniu kremu.
Visada kai ka nros darai kas nors iseina, o kai nedarai nieko, tai tikrai nieko neiseina wink.gif

Bet zinau,kad darant masazus netaisyklingai,gali ne tik,kad padeti,bet ir pakenkti g.gif O as ne specas ax.gif O tepiau stangrinamuoju losjonu po masaziuko smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 02 17, 22:16-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 02 17, 22:16)
Bet zinau,kad darant masazus netaisyklingai,gali ne tik,kad padeti,bet ir pakenkti g.gif  O as ne specas ax.gif  O tepiau stangrinamuoju losjonu po masaziuko smile.gif

na taip, atvirksciai darant masaza, negu reiketu galima issaukti net tinima, skausma
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2010 02 17, 21:17)
cia  kitaip  tariant  lipokavitacija.gundausi  isbandyti,siaip  man  kaz  kada  padejo  velasmooth  aparatas,bet  baisiai  brangiai  iseidavo  man,virs  1500,10proceduru  ir  tai  ne  gana  buvo:(

Butu labai idomu kokius nors atsiliepimus isgirst bigsmile.gif

Mano mieste kol kas sios paslaugos neteikia niekas verysad.gif Bet jeigu tikrai veiksimnga, nepatingeciau ir kitur pavazinet. ax.gif
Atsakyti
panos, kas naudojat skraba? gal zinot kokiu kitu priemoniu vietoj kavos? (vakare darant paskui niekaip neiseina uzmigt...)
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 02 18, 16:17)
panos, kas naudojat skraba? gal zinot kokiu kitu priemoniu vietoj kavos? (vakare darant paskui niekaip neiseina uzmigt...)

as naudoju skraba,man patinka,oda gerai atsveicia o ir tuo paciu ismasazuoja smile.gif O kava taip veikia tau?Kad kuna issitrinusi negali uzmigti? unsure.gif diena tada bandyk darytis g.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 02 18, 17:13-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 02 18, 17:13)
as naudoju skraba,man patinka,oda gerai atsveicia o ir tuo paciu ismasazuoja smile.gif  O kava taip veikia tau?Kad kuna issitrinusi negali uzmigti? unsure.gif  diena tada bandyk darytis g.gif

matyt prisiuostau biggrin.gif siaip tai viskas thumbup.gif tas skrabas man laaaabai patinka, bet deja, diena dirbu, tad skrabintis iseina tik savaitgaliais. O noretusi tokia procedura 2-3 kartus per savaite pasidaryti. (ryte nespeju...) ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 02 18, 15:17)

Vietoj kavos tinka ir druska. Bet vistiek sveitiklis vakare kazkiek uztonizuos...
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 02 18, 17:16)
matyt prisiuostau biggrin.gif siaip tai viskas  thumbup.gif tas skrabas man laaaabai patinka, bet deja, diena dirbu, tad skrabintis iseina tik savaitgaliais. O noretusi tokia procedura 2-3 kartus per savaite pasidaryti. (ryte nespeju...) ax.gif  blush2.gif

Na tai su kava skrabinkis savaitgaliais,o su paprastu kada tik patogu mirksiukas.gif As naudoju The body shop siuo metu stai sita
user posted image
man jis labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 18, 17:27)
Vietoj kavos tinka ir druska. Bet vistiek sveitiklis vakare kazkiek uztonizuos...

isbandziau vakar druska, bet pas mane smulki, tai sudas gavosi.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 02 19, 10:07)
isbandziau vakar druska, bet pas mane smulki, tai sudas gavosi.

reikia nesmulkios druskos sumaisyti su aliejum arba medum.
Atsakyti
Aš tai nusipirkau Loreal celiulito masažuoklį ir man jis labai patiko.Gal dėl to,kad tikrai sąžiningai jį naudoju.Visada apie 20 min. ryte ir vakare,tai už tai ir poveikis matosi thumbup.gif
Atsakyti