QUOTE(joolita @ 2010 02 22, 10:21)
guliu lovoje siandiena ir jegu nera pasikelti. nesuprantu kur mano visos jegos...
Klausyk tau vitaminu reik,pasiklausinek vaistinej kokiu enerdzaizeriu,pagersi motorcikas vel uzsives
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 02 22, 11:05)
Labai laukiu rytojaus, sužinosiu tiksliai ar lėksim su drama sekmadienį į "Lietuvos talentų" atranką, kaip butų faina.
Ir mums duok zinot
QUOTE(linele.m @ 2010 02 22, 11:31)
pirmadienis ir lyja kaip iskibiro
Pas mus saulute sviecia,varvekliai tirpsta,pauksciukai ciulba....ech jauciu pavasari
QUOTE(linele.m @ 2010 02 22, 12:04)
mamytes reikia patarimo SOS kur ieskoti info, kam skambinti. Trumpai mano mama jei vaziuoja i sanatorija su mazium kaip lydintis asmuo ligoniu kasos jos nedengia nes ji yra nedirbanti, nepensininke ir nestovi darbo birzoj kazi pries kiek laiko jei uztektu uzsiregistruoti darbo birzoj
gydytoja nezino , bet tik uzsimine, kad mama yra automatiskai soc drausta, bet mociute jau visai kas kita. na ir biurokratizmas lt. mamai kai reikejo mes cia i pas gydytoja vezem , ir be problemu, nors nedirba ir mok nemoka.
Ko man klausti?
Nelabai jai gausis su ta birza,ten reik kazkiek laiko istovet,tada skaitaisi drausta
bet bandyk skambintis i ligoniu kasas,paaiskins geriau
QUOTE(vikma @ 2010 02 22, 12:05)
o gal dar priims atgal,kazin kaip ten su juom bus
tu turbut juokauji? NIEKADA negrisciau pas toki sikniu
Papildyta:
QUOTE(plazma @ 2010 02 22, 12:06)
noriu patarimo,tu kurios apskundet NDNT sprendima.
kokius dokumentus ir kokiu adresu reikia siusti?musu diagnoze F83,F90,tai dave lengva neigaluma 2metams.kazin ar verta bilinetis is naujo?aciu
Kazkurioj temoj maciau mamos diskutavo,bet va kurioj
QUOTE(plazma @ 2010 02 22, 12:15)
mano vaikis vakar lupa prasiskele.uzmyne suniukui(zaisliniui) uodega ir griuvo,galvojau kad ir dantis nusiskele,bet aciu dievui tik lupa prasiskirto.o jau kraujo begimas tai tuoj salta kompresa uzdejom ir praejo sutinimas.
Jetus vargsiukas
QUOTE(vikma @ 2010 02 22, 12:24)
jojo visi sako ir kaip as sugebu rasti :lotuliukas:kai daugiau negali sau leisti,tai ir ieskau ir randu dabar nesioju gera striiuke,ziemine uz 3lt
Humanoj pirkta vel visiem akys nu sako tu duodi,ir kaip randi,gerai ir ivardijai mane "knisliuke",kas iesko tas randa
Sita isvis geris
as irgi randu labai daug,net uosle jau turiu
jauciu kada eit ir visada randu ka nors
QUOTE(linele.m @ 2010 02 22, 12:39)
del maitinimo zinau
bet nereiketu uz gyvenima moketi, o jei ne drausta reikes. Man keista koks jiems skirtumas juk kaip lydintis asmuo vaziuoja, juk vaikui iki 7 metu reikia suaugusio, bet ai nesigilinsiu
Cia Lietuva
QUOTE(linele.m @ 2010 02 22, 12:50)
UK yra labai populiarus turgus kur patys zmones parduoda savo nebereikalingus daiktus labai pigiai,
Danijoj irgi yra tokie Lopomarketai
labai daug gerio rade,aparatura,buitinius prietaisus,baldus visus susipirke DK
QUOTE(evel1 @ 2010 02 22, 13:06)
o mano vyrelis vakar man motoroleri parvilko nupirkes sako vasara galesi lekti,tai ir as sumaheri pavaidinsiu
Tai i meeta jau turi su kuo vaziuot