QUOTE(vikma @ 2010 02 13, 15:22)
Niu ka kraustomes inaujus namucius
Jo Ernesta saunuole
o evel1 tu gal pasedek su mumi spamatysi ir pasveiksi
Jo Ernesta saunuole
o evel1 tu gal pasedek su mumi spamatysi ir pasveiksi
Sveiki nauji namučiai.
Kokia čia iš manęs šaunuolė. Tik realistė ir optimistė iki kaulų smegenėlių.
QUOTE(evel1 @ 2010 02 13, 16:00)
ne nebuvau,nes nuotrauku neturiu dar reikia prifotkint,pakentesit as labai nefotogeniska tai baisu rodytis
Na na, tas moteriškas kuklumas. Nieko nebus, foto laukiamos.
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 02 13, 16:54)
Sveika da
Maciau apie amziu kalbejot kazkelintoj temoj oj negaliu net paciai juokas yra nu zodziu supratot apie ka as Izabele111 rase kad i penkta desimti kopia,as i ketvirta taip kad cyc jaunikles nekelt audru pencininkiu yra kaip skau man 18 ir 20metu patirties
Maciau apie amziu kalbejot kazkelintoj temoj oj negaliu net paciai juokas yra nu zodziu supratot apie ka as Izabele111 rase kad i penkta desimti kopia,as i ketvirta taip kad cyc jaunikles nekelt audru pencininkiu yra kaip skau man 18 ir 20metu patirties
O kas pasirodė. Jau norėjau per skype skelbt paiešką kur pradingus. Kaip jums su Žygučiu sekas? Kaip sveikatelės?
O katra čia iš jūsų pencininkė, nesupratau? Visos čia dar jaunos! Pencininkės mano supratimu nuo maždaug 70m, o tokių regis tarp mūsų dar nėra, taigi, visos mes jauniklės.
Dėl daržiukų tai pritariu visom keturiom. Kaip esu jau rašius, man didelė meškos paslauga buvo kad darželyje mama buvo įsidarbinus mano grupėj slaugute ir iki 7m buvau tikra išlepinta mamytukė. Žiauri trauma buvo vienai likus mokykloj. Be mamos bijojau viska daryt, net bendraut, neįsivaizduojat kaip sunku buvo persilaužt, tapt atsakingai už pačia save, išmokt savarankiškumo. Bet dėkosiu ir neatsidėkosiu savo pradinių klasių mokytojai, auklytems, kurios perkalbėjo mama kuri neištvėrus mano žliumbimų, norėjo vienu metu jau nebeleist manes mokyklon, imt namų mokymą. Praėjo visas šokas, pripratau mokykloj ir išsyk emiau savarankiškėt.