oi as i tuos paukscius negaliu,sakau greiciau juos ipjautu,mes sutvarkem kiema,uzsejom veja,pasodinom roziu,isvaziavom namo o uosvene paleido savo paukscius,tai patikekit,nieko is musu triuso nebeliko,nors ir MB aptvara yra padares jiems,vistiek uosvene mums isvykus daro savo,paskui baisu einant kur i koki su... koja baisu kad neiliptum...
QUOTE(*Vilte* @ 2010 02 17, 19:53)
oi as i tuos paukscius negaliu,sakau greiciau juos ipjautu,mes sutvarkem kiema,uzsejom veja,pasodinom roziu,isvaziavom namo o uosvene paleido savo paukscius,tai patikekit,nieko is musu triuso nebeliko,nors ir MB aptvara yra padares jiems,vistiek uosvene mums isvykus daro savo,paskui baisu einant kur i koki su... koja baisu kad neiliptum...
Mes irgi grieztai prisakem ,kad neisleistu i valias....o tai po sud..reiks vaiksciot...uztenka vistu
QUOTE(vikma @ 2010 02 17, 17:57)
Na dieną dar nekaip jaučiaus, labai galva užgulta buvo, bet šiuo metu jau žymiai geriau, gal ir tempos neturiu, nesimatuoju kad būtu ramesnė širdis. Vakare vaistų išgersiu gal visai gerai bus. Šiaip kažkoks keistas šis apsirgimas buvo. Net sloga negalėčiau pavadint. Pačiaudėjau gal tik kelis syk, pagrinde tik galva buvo kaip vatinė, silpna, vakar akys labai ašarojo, ir ta temperatūra pakilo. Gal laiku vakar spėjau česnakelio prigriebt . Tfu tfu tfu kad per anksti neprisidžiaugčiau.
QUOTE(izabele111 @ 2010 02 17, 18:20)
Ir nebijo jų mažutė? Oi ka šį foto priminė iš mano vaikystės. Kaip užsivijo mane kaime kalakutas. Buvau dar mazge gal kokių 6m. Tipenau po truputi kiemu ir neišlaikius lygsvaros sumataravau rankom kad nepargriut. O netolies vaikščiojo kalakutas, turbūt susivaideno jam kad noriu jį pavaikyt, kaip ėmė jis į mane bėgt įpykęs.... Visa laimė kad pamatė pusbrolis, griebė mane už pakarpos ir atgynė. Taip būtu man šakytės buvę.
Izabele> gražu pas jumi o mažoji iš viso pagalbininkė
aš vis dar svajoju kad turėsiu laisvo laiko ir galėsiu užsiimti aplinka...o tai šią vasarą su dukryte ant rankų be šansų bet kada nors išauš ir mano valanda
QUOTE(Medute28 @ 2010 02 17, 19:14)
mes ir rudenį pradėjom aplinką tvarkytis, dalį žolės pasėjom, alpinariumą pasodinom ir dar tris kart tiek laukia bet tai malonūs rūpesčiai
aš vis dar svajoju kad turėsiu laisvo laiko ir galėsiu užsiimti aplinka...o tai šią vasarą su dukryte ant rankų be šansų bet kada nors išauš ir mano valanda
QUOTE(Nikota @ 2010 02 17, 21:20)
Izabele> gražu pas jumi o mažoji iš viso pagalbininkė
Jus dar jaunos...viskas pries akis....Vaikuciai uzaugs ,bus pagalbininkai As jau du superinius pagalbininkus turiu,tai kur tik reikia sunkiau pakelti,atnesti prasau savo sunaiteliu....ir kolkas jie manes klauso ir padeda
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 02 17, 20:51)
Ir nebijo jų mažutė? Oi ka šį foto priminė iš mano vaikystės. Kaip užsivijo mane kaime kalakutas. Buvau dar mazge gal kokių 6m. Tipenau po truputi kiemu ir neišlaikius lygsvaros sumataravau rankom kad nepargriut. O netolies vaikščiojo kalakutas, turbūt susivaideno jam kad noriu jį pavaikyt, kaip ėmė jis į mane bėgt įpykęs.... Visa laimė kad pamatė pusbrolis, griebė mane už pakarpos ir atgynė. Taip būtu man šakytės buvę.
Tai mano nebijojo situ kalakutu,kaip ieidavo vidun,tai issigande pakampem...o dar raudonais gietrais Tai jau muset sitas kalakutas (kavalierius) buvo dickis ,kad tave puole Sveik Ernestuk ir varyk gimsiuku svesti Ech ,geras dalykas ta jaunyste
QUOTE(izabele111 @ 2010 02 17, 20:42)
Tai mano nebijojo situ kalakutu,kaip ieidavo vidun,tai issigande pakampem...o dar raudonais gietrais Tai jau muset sitas kalakutas (kavalierius) buvo dickis ,kad tave puole Sveik Ernestuk ir varyk gimsiuku svesti Ech ,geras dalykas ta jaunyste
Oho kokia drasuolė. Aha mane toks didelis kalakutas, kavalierius, užsivijo, vos nelygus su manim. Tai po šiai dienai jų privengiu.
Papildyta:
Beje, medute28, galėsim truputi pakoreguot kitoj temelėj mūsų gimtadienių sarašą, suskirstyt kaip ankščiau sakiau pagal mėnesius? Jei spėsiu per savo balius festivalius, aš galėsiu prie to padirbėt ir sukurt naują mūsų temelę. Gerai?
QUOTE(izabele111 @ 2010 02 17, 19:06)
Gi ratus parsitempem is girtuoklio kaimyno...buvo tiek meslu aplipe,kokie 2-3 cm.,pridziuve...dieve ,kiek as su jais vargau,kol nuvaliau,nusveiciau,paskui nudaziau....O saka(tiksliau saknys) - tai is misko tetis partempe....ten durpynas(girdejot apie Degesynes durpyna,kai dege??) tai visai salia apdege medis ,o cia liko jo saknys...irgi buvo apdege,tai sveiciau,daziau....
Grozis reikalauja auku...pirstai visai nubalnoti buvo.....
Papildyta:
Nu neivienos neturiu orchidejos...ir niekas nedovanoja
Grozis reikalauja auku...pirstai visai nubalnoti buvo.....
Papildyta:
Nu neivienos neturiu orchidejos...ir niekas nedovanoja
nu geras,kazkam jie bevertes netgi meslais apkibe guli kurnors padrebti,o kazkas grozi padaro
nu bet jusu mergyte ir drasuole,as kai kalakutus pamataydavau ir dabar kei kaime gryzus pamatau,dedu kuo toliau ikojas jezau kai as ju bijau o cia drasuole tarp tokio butio ir jie nieko jai nepadaro?
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 02 17, 20:51)
Na dieną dar nekaip jaučiaus, labai galva užgulta buvo, bet šiuo metu jau žymiai geriau, gal ir tempos neturiu, nesimatuoju kad būtu ramesnė širdis. Vakare vaistų išgersiu gal visai gerai bus. Šiaip kažkoks keistas šis apsirgimas buvo. Net sloga negalėčiau pavadint. Pačiaudėjau gal tik kelis syk, pagrinde tik galva buvo kaip vatinė, silpna, vakar akys labai ašarojo, ir ta temperatūra pakilo. Gal laiku vakar spėjau česnakelio prigriebt . Tfu tfu tfu kad per anksti neprisidžiaugčiau.
O snd kiek pamenu tau baliukas nusimate,vaziavai?
QUOTE(vikma @ 2010 02 17, 22:05)
as kai kalakutus pamataydavau ir dabar kei kaime gryzus pamatau,dedu kuo toliau ikojas jezau kai as ju bijau o cia drasuole tarp tokio butio ir jie nieko jai nepadaro?
Papildyta:
Papildyta:
Ir aš daba nuo kalakutų ratais varau.
Nea, šiandien nedrįsau lėkt, ir ačiū dievui berods išsigulėjau. Rytoj pasveikinsiu tą draugiuką kartu su šokių vadove. Vistiek bendrai ryt pabaliavosim centriuke.
QUOTE(izabele111 @ 2010 02 17, 19:20)
labas rytas
ir nebijo tavo mazoji tokiu dideliu kalakutu? as ju bijociau, o cia mazute nebijo.
bet tokia grazuolyte matyt bus ukininke kai uzaugs
mane tai visad kaime puldavo ir gaidziai ir kalakutai ir ozkos. dar kai mociute buvo gyva, ji laike visokia fauna. tai iki siolei bijau,kad neuzpultu ir neikirstu. sunu va dar bijau labai. jei praeina tykiai pro mane, tai tik sirdis sukalatoja, o jei dar lot pradeda ant manes tai net prakaitas ismusa, pasimetu, nezinau ka daryti. einant namo toks ciucia uzpuole, kai atsisuku i ji, jis tik loja dantis issiepes, tik uzsisuku eit puola. tai ejau atbula namo,dar kai pora kart stryktelejo, net cukrus is ranku iskrito. drebanciom kojom namo lipau mama sako,jog sunys jaucia,kad as ju bijau,tai ir puola.
Labas rytas mergaites
Kur visos prapuole?????
Kur visos prapuole?????
QUOTE(izabele111 @ 2010 02 18, 09:43)
as tai, darbuojuos ir per pertraukeles bandau jumis pasivyti