Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

izabele,tai ir musu ateitis ten kaime,nes nama jau po truputi remontuojames, isirengem vonia ,tualeta,issiremontavom kambariuka,stoga pakeitem,bet kol kas gyvenam bute,nes su uosvene po vienu stogu gyvent doh.gif cool.gif

Ernestyta nea Goda nesusalo...
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2010 02 17, 16:13)
izabele,tai ir musu ateitis ten kaime,nes nama jau po truputi remontuojames, isirengem vonia ,tualeta,issiremontavom kambariuka,stoga pakeitem,bet kol kas gyvenam bute,nes su uosvene po vienu stogu gyvent doh.gif  cool.gif

Ernestyta nea Goda nesusalo...

Butent,kartu su tevais gyvent doh.gif Mes irgi stoga pakeitem,pamatus permurijom,irengem tualeta,dusa,vandeni ivedem, peciu gera pirkom ,suvedziojom apsildima,sau kambariuka susitvarkem pagal save....kol tevai seimininkauja,tai mes tik padedam....bet kai teciui taip atsitiko,tai jau visi vyriski darbai ant mb peciu kris.....norim antra auksta irengt bernams....Ech butu tu pinigeliu,ir darbo jegos doh.gif
Atsakyti
as tai irgi dziaugiuos,kad maniskis pats statyboje ismano darbus,tai patiems tik medziagas reikia susipirkt,o darbus pats daro,tai vis susitaupo pinigeliu....mes irgi ten kil kas tik padedam,va ir dabar kokiai pora savaiciu visas ukis ant musu peciu,nes uosvene paguldem i ligonine...
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2010 02 17, 16:25)
as tai irgi dziaugiuos,kad maniskis pats statyboje ismano darbus,tai patiems tik medziagas reikia susipirkt,o darbus pats daro,tai vis susitaupo  pinigeliu....mes irgi ten kil kas tik padedam,va ir dabar kokiai pora savaiciu visas ukis ant musu peciu,nes uosvene paguldem i ligonine...

Ar gyvuliu daug??Ar toli??

Mes viska pardavem...nebeturi sveikatos mama...
Mes irgi viska patys darem,mano mb prie statybu ir apdailos....
Atsakyti
yra karve,ozka,parsiuku,burys vistu,anciu,zasu,ir trys sunis su kate doh.gif

mes irgi liepem issiparduot viska,ne ji sako man reikia ir viskas,nors sveikata visiskai paslijus,o dar ir gleukoma yra,ir metai visgi 77 m.
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2010 02 17, 16:34)
yra karve,ozka,parsiuku,burys vistu,anciu,zasu,ir trys sunis su kate doh.gif

mes irgi liepem issiparduot viska,ne ji sako man reikia ir viskas,nors sveikata visiskai paslijus,o dar ir gleukoma yra,ir metai visgi 77 m.

Oooooho,kiek galvu!!!!
Pas mama liko du sunys su kate ir 4 vistos su gaidziu,turejom 4 kiaulius,bet papjovem.........Mes irgi senokai sakem issiparduot,bet kur tau klausys...o kai jau teciui reikejo su masina vezti pas karve,tai tada ir pardave...ir dabar dziaugiasi....
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 02 17, 15:49)
Aciu blush2.gif Bet kiek triuso reikia reikia idet.....cia tik geles....o kur visi darzai ,siltadarziai,zole aplink namus....bjauriausia visos piktzoles...ech ,kad ju nebutu visai!!!Kaip butu tada faina thumbup.gif  thumbup.gif

koks grozis. jei tureciau sodyba irgi noreciau taip aplinka graziai pasidaryti. man patinka darze krapstytis. 4u.gif
Atsakyti
sveikos bigsmile.gif

eikit peklon kokie jūsų tempai doh.gif net kas antrą psl skaitydama nespėju blush2.gif doh.gif
užmačiau kad jau ūkininkauti užsimanėte kai kurios wub.gif man tai jaučiu tamsus miškas būtų bet išmokčiau jei reiktų tuo labiau mb prie ūkio..laisvalaikiu užsiima bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Medute28 @ 2010 02 15, 19:58)
ir su sruogelėmis šviesiomis, kuriomis planuoju artimoje ateityje vėl pasidabinti  rolleyes.gif visada dažausi tik kirpykloje, nes jau buvau susigadinusi plaukus  doh.gif

thumbup.gif aš ir laukiu pavasario ir eisiu sruogintis.,,, bigsmile.gif

QUOTE(linele.m @ 2010 02 15, 20:28)

as pirmiausia apie savo geras naujienas tyrimu rezultatai  thumbup.gif tikiu, bet kartu dar negaliu , visa diena kankino, dabar tik gavo  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(*Vilte* @ 2010 02 17, 09:46)

As tai esu seklyciu ant palanges prisisejusi,jos jau sudyge,tai vasara savo balkona papuosiu surfinijom....

oooo geras...reik ir man kiba pabandyti...daba namuose sėdžiu..gal ką užsiauginsiu laukui pasipuošti bigsmile.gif

QUOTE(NikeZ @ 2010 02 17, 10:41)
pas mane neaugo orchidejos 2 turejau  schmoll.gif

aš gal devynias turėjau doh.gif ir daba va dvi yra bet nemyli jos manęs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 02 17, 15:41)
As tai balkone visai nieko neauginu....nes turim kaima ,kur viskas auga ir zydi....tai vasareles ten musu ir praeina....darbelio iki valei...
Cia viena nuotraukyte is mano geliu ,auginamu kaime... blush2.gif
user posted image
user posted image

Mama tai neturi sveikatos su tom gelem,tai jau viskas krenta ant mano peciu....

OLIALIA thumbup.gif
O is kur tuos ratus parsitempet,ir iskur reikia gauti toki sakota medi?tubut kur tik kokias grozybes randat ir i sodyba vezat. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 02 17, 16:05)
labai gimtadieninga pas mane. Turėsiu ką paveikt nuo ryt.  doh.gif gathering.gif  drinks_cheers.gif
Neprasirgsiu.  schmoll.gif Teks, ir su tempa lėksiu. Atbaliavosiu paskui nors ir į reanimaciją veža.. (Juokauju)  lotuliukas.gif
Aš šiandien lovoj voliojuos, trumpam tik atsikėliau kad pragulų nepragulėčiau.  biggrin.gif
Na va, tikėkimes neprigriebs. Kaip ir aš čiupkis česnakėlio, coldrexsiuko,  gal neįsisiautės sloga. O kaip Godutė? Nesušalo labai?

Tai kaip snd jauties?
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 02 17, 18:57)
OLIALIA  thumbup.gif
O is kur tuos ratus parsitempet,ir iskur reikia gauti toki sakota medi?tubut kur tik kokias grozybes randat ir i sodyba vezat. smile.gif

Gi ratus parsitempem is girtuoklio kaimyno...buvo tiek meslu aplipe,kokie 2-3 cm.,pridziuve...dieve ,kiek as su jais vargau,kol nuvaliau,nusveiciau,paskui nudaziau....O saka(tiksliau saknys) - tai is misko tetis partempe....ten durpynas(girdejot apie Degesynes durpyna,kai dege??) tai visai salia apdege medis ,o cia liko jo saknys...irgi buvo apdege,tai sveiciau,daziau....
Grozis reikalauja auku...pirstai visai nubalnoti buvo.....
Papildyta:
QUOTE(Nikota @ 2010 02 17, 18:11)

aš gal devynias turėjau  doh.gif  ir daba va dvi yra bet nemyli jos manęs  rolleyes.gif

Nu neivienos neturiu orchidejos...ir niekas nedovanoja verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
Izabele, nerealu wub.gif
mes ir rudenį pradėjom aplinką tvarkytis, dalį žolės pasėjom, alpinariumą pasodinom ir dar tris kart tiek laukia doh.gif bet tai malonūs rūpesčiai cool.gif
Atsakyti
Ziurekit mamytes,mano mazoji gano kalakutus mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti