QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 02 16, 23:06)
Na stengsiuos nepasiduot bacilom, labai nelaiku jos čia man. Rytoj draugiuko gimciukas, ketvirtadieni šokių, dramos repeticijos, švesim šokių vadovės gimciuką, tai dabar ir Tomučiuka savo ketvirtadienį tuo pačiu pasveikinsiu, lėksiu kad ir su didžiausia tempa jei nenumušiu. Labiausiai tikiuos kad neatkrisiu ant savaitgalio, nes lėksiu į dar vieną gimciuką, labai rimta balių, su nakvynėm su viskuo. Taip laukiau.
Jau griebiausi česnakiukų, rytoj "Coldrex" pagersiu, tikiuos viskas bus gerai. Tik niekaip nesuprantu iš kur man tos bacilos namie būnant parėjo. Nei mama nei tėtis neperšalę, aš irgi niekur nesibasčiau, iš kur rupužytės mane susirado.
Aš irgi šiandien prisivalgiau blynų iki pilvo sprogimo.
Jau griebiausi česnakiukų, rytoj "Coldrex" pagersiu, tikiuos viskas bus gerai. Tik niekaip nesuprantu iš kur man tos bacilos namie būnant parėjo. Nei mama nei tėtis neperšalę, aš irgi niekur nesibasčiau, iš kur rupužytės mane susirado.
Aš irgi šiandien prisivalgiau blynų iki pilvo sprogimo.
cesnaku reikia grieptis ne tada kai susergama,o juos reiktu profilaktiskai kiekviena diena gerti bet kadangi nieks taip nedarom,bandom susirge naudoti. nakciai reikejocoldrekso atsigeti,kad rytojui butum sveika nes juki baliuka turi matui,bet pas taves vieni baliai,spek tik suktis
Papildyta:
QUOTE(*Vilte* @ 2010 02 16, 14:08)
nu bet kaip mane sitie vafliai gundo,negaliu turiu kazkur vafline,reiks issitraukti ir pasikepti.o mes snd nevalgem blynu