Linele.m
Sveikinu !!!
Ramunka
Ir va koks šaunus Žygutis išaugo, bendraujantis, draugiškas linksmutis, manau tik darželio ir mokyklėlės dėka, kaip ir mano Tomasiukas. Tai kas kad jie ne mokslinčiai (nors kaip nori oi kiek visko išmoksta ) Bet bent savarankiški, daug ką tikrai sugebantis. Padejejai.
Izabele111
Šaunuoliukas Kaip gaila kad arti jūsų namų nėra kokio užimtumo centriuko. Pas mane centre įsivaizduoju koks atradimas būtu Tomukas mūsų tekstilės mokytojai su savo mezginukais.
Nu ir pricitavau šiandien, dievulį aukštelninkas, per skubejimą
Evel1, jei tikrai nesigaus nieko su albumėliu, gali nuotraukytes man atsiust per skaipa erne19822004, sudėčiau į albumą.
laba diena reikalas tame,kaip buvau rasius vindausus kaip perase viskas issitryne.Nebeliko nieko tai dabar,kad parodyciau vaikus savo nufotkinau su internetine kamera.Ir be to reikia telefona sutaisyti,kad aitu visas nuotraukas vel sukelti y kompa.Va kur problema
As pas jumis su uzgaveniu blynais
prikepiau kruva,laukiam zyduku
Prisidedu prie vaišių.
Su blynų diena visas!!!!!!!
Su blynų diena visas!!!!!!!
SU BLYNU DIENA!!!!!!!!!!!!!!!!
Aciu visoms uz sveikinimus
O kokie blynai , labai skaniai atrodo
mes irgi ruosiames kepti, tik neapsisprendziu kokius
O kokie blynai , labai skaniai atrodo
mes irgi ruosiames kepti, tik neapsisprendziu kokius
Laba vakara
Su blynu diena visas!
O pas mane 3kamb va ko nemoku tai augint kaktusu,nu ne mano gele as labiau uz lapinius piniguocius tai turiu 3 rusis zodziu visu kiek ju yra nes vienoj saly piniguoti skaito vienoki o kitoj sali kitoki,tai parsiveziau visus kokie yra zodziu apie 20 vazonu ivairiu geliu
O kaip tiksliai ivardinai ar irgi tokia turejau
Perskaicius tavo istorijos istrauka tavo vietoj vaziuociau pas ta kuniga dar karta vien tam kad poto negrauzciau nagu ir neabejociau,kad o gal...... ypac po to kai rasei,kad sveikata pagerejo na nezinau as vaziuociau,bet jums geriau zinot jus tevai
Apie musu seimos gyvenima irgi galeciau labai daug papasakoti,mes buvom uzkeikti mamos vyresniosios sesers.ji mire visos nesekmes pasibaige akimirksniu tiesiog ant akiu keitesi gyvenimas i geraja puse kol nezinojom kaltinom save,karma ir t.t.
del to net neabejoju,nebuciau tiek davus jam ziniu kiek jis gavo darzeli
Su blynu diena visas!
QUOTE(Mimmi @ 2010 02 15, 22:30)
Balkoninius ir palanginius Pas mane 2 kambarių bute gėlėm jau vietos maža, tai MB irgi baubia,kad jam per mano kaktusus vietos namie nebeliks
O pas mane 3kamb va ko nemoku tai augint kaktusu,nu ne mano gele as labiau uz lapinius piniguocius tai turiu 3 rusis zodziu visu kiek ju yra nes vienoj saly piniguoti skaito vienoki o kitoj sali kitoki,tai parsiveziau visus kokie yra zodziu apie 20 vazonu ivairiu geliu
QUOTE(vikma @ 2010 02 15, 23:39)
As irgi va turiu ne plaukus o arklio uodega nuo tos paletes
Taip tiesa apie tuos egzorcistus
Taip tiesa apie tuos egzorcistus
O kaip tiksliai ivardinai ar irgi tokia turejau
Perskaicius tavo istorijos istrauka tavo vietoj vaziuociau pas ta kuniga dar karta vien tam kad poto negrauzciau nagu ir neabejociau,kad o gal...... ypac po to kai rasei,kad sveikata pagerejo na nezinau as vaziuociau,bet jums geriau zinot jus tevai
Apie musu seimos gyvenima irgi galeciau labai daug papasakoti,mes buvom uzkeikti mamos vyresniosios sesers.ji mire visos nesekmes pasibaige akimirksniu tiesiog ant akiu keitesi gyvenimas i geraja puse kol nezinojom kaltinom save,karma ir t.t.
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 02 16, 11:02)
manau tik darželio ir mokyklėlės dėka, Bet bent savarankiški, daug ką tikrai sugebantis. Padejejai.
del to net neabejoju,nebuciau tiek davus jam ziniu kiek jis gavo darzeli
Šakes, merginos. Įsivaizduojat mano sugebėjimus? Visą šį ilgaji savaitgalį sedėjau namie, norėjau normaliai pagaliau pailsėt dėl nugaros, o ėmiau šiandien ir apsirgau. Nei kur peršalau, nei ką, nieko nesupratau. Jau nuo ryto keistai jaučiaus, galva lyg smelio prikimšta, dariau mankšta, nepajegiau visos užbaigt ryte, kaip silpna pasidarė. Bet galvojau šiaip kas. Neseniai turėjau vakarine mankštą daryt ir prieš tai sumasčiau tempą pasimatuot, gi pasirodo 37, 3. Eina sau.
Taip norėjau ryt į centrą lėkt nes draugo gimciukas, bet bijau dabar. Dar per ryt stengsiuos pasveikt, nes ketvirtadienį tai būtinai turėsiu lėkt. Eina sau.
Taip norėjau ryt į centrą lėkt nes draugo gimciukas, bet bijau dabar. Dar per ryt stengsiuos pasveikt, nes ketvirtadienį tai būtinai turėsiu lėkt. Eina sau.
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 02 16, 20:38)
galvojau šiaip kas. Neseniai turėjau vakarine mankštą daryt ir prieš tai sumasčiau tempą pasimatuot, gi pasirodo 37, 3. Eina sau.
Gydykis ir daug sveikatytes tau Cia tau
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 02 16, 18:34)
Ir kaip tu su jomis susitvarkai????Ir visos tave myli??
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 02 16, 19:38)
Šakes, merginos. Įsivaizduojat mano sugebėjimus? Visą šį ilgaji savaitgalį sedėjau namie, norėjau normaliai pagaliau pailsėt dėl nugaros, o ėmiau šiandien ir apsirgau.
Kazkas atnese virusiuka i namus pas tave sveik greiciau
QUOTE(izabele111 @ 2010 02 16, 19:44)
Ir kaip tu su jomis susitvarkai????Ir visos tave myli??
Spakainiai 4litrai vandens pastoviai stovi laistymui.tik va vasara kai isvaziuojam atostogaut i Danija kaimyno (zmona jo negali,sunkia ranka turi po jos laistymo visos geles vysta ) prasau,tai zmona sako:" jau kaip iseina pas tave tai keliom valandom" sakiau jei kada kraustysimes i DK trys vazonus tikrai vesiuos su savim
Nu ***** prisikirtom blynu,atrodo tuoj sprogsiu
Olia lia kaip pas jusu snd kvepejo skaniai,o kaip senai besu valgius sirdutes formos vafliu,vaikystej pusryciam mama daznai iskepdavo pries einant i mokykla
Ernestytaaa,nepasiduok bacilom,buk stipri
Papildyta:
As taip pat nemegeja geliu,bet jos vistiek pas manes auga,ir dar dovanoja,oas del vaiko jas mazinu,nes astma turi,kazkaip tokias graziai zaliuojancias gaila ismesti,o deja jos man nevysta,na o kaktusai tai pas manes neauga, viens tik kazkaip netkeista dar uzsilikes tai dar ligu gyvas,o taip jie man nuvysdavo,supudavo,per laistydavau...
Ernestytaaa,nepasiduok bacilom,buk stipri
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 02 16, 21:22)
Kazkas atnese virusiuka i namus pas tave sveik greiciau
Spakainiai 4litrai vandens pastoviai stovi laistymui.tik va vasara kai isvaziuojam atostogaut i Danija kaimyno (zmona jo negali,sunkia ranka turi po jos laistymo visos geles vysta ) prasau,tai zmona sako:" jau kaip iseina pas tave tai keliom valandom" sakiau jei kada kraustysimes i DK trys vazonus tikrai vesiuos su savim
As taip pat nemegeja geliu,bet jos vistiek pas manes auga,ir dar dovanoja,oas del vaiko jas mazinu,nes astma turi,kazkaip tokias graziai zaliuojancias gaila ismesti,o deja jos man nevysta,na o kaktusai tai pas manes neauga, viens tik kazkaip netkeista dar uzsilikes tai dar ligu gyvas,o taip jie man nuvysdavo,supudavo,per laistydavau...
Na stengsiuos nepasiduot bacilom, labai nelaiku jos čia man. Rytoj draugiuko gimciukas, ketvirtadieni šokių, dramos repeticijos, švesim šokių vadovės gimciuką, tai dabar ir Tomučiuka savo ketvirtadienį tuo pačiu pasveikinsiu, lėksiu kad ir su didžiausia tempa jei nenumušiu. Labiausiai tikiuos kad neatkrisiu ant savaitgalio, nes lėksiu į dar vieną gimciuką, labai rimta balių, su nakvynėm su viskuo. Taip laukiau.
Jau griebiausi česnakiukų, rytoj "Coldrex" pagersiu, tikiuos viskas bus gerai. Tik niekaip nesuprantu iš kur man tos bacilos namie būnant parėjo. Nei mama nei tėtis neperšalę, aš irgi niekur nesibasčiau, iš kur rupužytės mane susirado.
Aš irgi šiandien prisivalgiau blynų iki pilvo sprogimo.
Jau griebiausi česnakiukų, rytoj "Coldrex" pagersiu, tikiuos viskas bus gerai. Tik niekaip nesuprantu iš kur man tos bacilos namie būnant parėjo. Nei mama nei tėtis neperšalę, aš irgi niekur nesibasčiau, iš kur rupužytės mane susirado.
Aš irgi šiandien prisivalgiau blynų iki pilvo sprogimo.