buvau ir blondinė ir raudona ir ryža ir bordinė ir juoda ir su sruogelėmis šviesiomis, kuriomis planuoju artimoje ateityje vėl pasidabinti visada dažausi tik kirpykloje, nes jau buvau susigadinusi plaukus
sveikos, mamos
maciau yra atskira tema, sukurta spec. anketom, bet kadangi, as nelabai inform.rastinga, tad sukurti anketos nete nemoku, tai noreciau paklaust, ar sulaukciau truputi jusu pagalbos ir ar galeciau paimti jusu brangaus laiko, kad atsakytumet man i anketos klausimus. mane domina vaikucio negalios poveikis jusu seimos gyv.kokybei.
anketa dar tik ipusejus. bet ziuriu i prieki.
jei kas noresit atsakyti i klausimus ateityje ar ko paklaust, parasykit man i az. as visoms anketas issiusciau i el.pastus, kai tik anketa butu paruosta
maciau yra atskira tema, sukurta spec. anketom, bet kadangi, as nelabai inform.rastinga, tad sukurti anketos nete nemoku, tai noreciau paklaust, ar sulaukciau truputi jusu pagalbos ir ar galeciau paimti jusu brangaus laiko, kad atsakytumet man i anketos klausimus. mane domina vaikucio negalios poveikis jusu seimos gyv.kokybei.
anketa dar tik ipusejus. bet ziuriu i prieki.
jei kas noresit atsakyti i klausimus ateityje ar ko paklaust, parasykit man i az. as visoms anketas issiusciau i el.pastus, kai tik anketa butu paruosta
mano irgi spalva kazkada bordine buvo megstamiausia,dabar koks pusmetis tik tamsiai rudai dazau,bet man ji graziausia palieka kai biski atsiplauna.... mano pacios naturalus plaukai yra pelenu spalvos,labai noreciau jau ju naturaliu,bet neturiu kantrybes atsiaugint....
QUOTE(*Vilte* @ 2010 02 15, 19:56)
o as plaukus jau keturiolika metu dazau tamsiai,dazniausiai su londa color ir tai darau pati
As irgi dazau dazniausiai pati irgi tamsiai....nes jei nedazyciau,tai buciau zila ,kaip sangalvele....nu ziauriai prazilus jau
Siuo metu pas mane plaukuose gal 5 spalvos pasidare jau.....reiks gal kulniuoti i kirpykla ,kad normaliai nudazytu....
QUOTE(izabele111 @ 2010 02 15, 17:57)
As jau gal kokiu 10 kartu buvau palaikyta savo tetes zmona Teciui 70m.,bet labai gerai atrodo,todel as jam vis i zmonas ipersama......
Svarbu sirdyje dar nesutema ir norisi vis prie jaunesniu pabut....
Svarbu sirdyje dar nesutema ir norisi vis prie jaunesniu pabut....
Nu cia tai jau zmones is pavydo taip sneka buvo ir man tokiu bajeriu kai viena persona aikciojo kaip blogai atrodau,pavargus ir t.t. ir ta pati vakara kiti gyre kad isgrazejus,atjaunejus tai ta persona sedejo susiraukus nepatenkinta kaip cia kiti gyria o ji va visai ka kita mato
pas mane kirpeja irgi sako,kad daug zilu plauku
Ryt gi uzgavenes,maniske laukia baisiausiai,eisim pasiziuret,kaip more degins...
Ryt gi uzgavenes,maniske laukia baisiausiai,eisim pasiziuret,kaip more degins...
QUOTE(*Vilte* @ 2010 02 15, 19:09)
mano irgi spalva kazkada bordine buvo megstamiausia,dabar koks pusmetis tik tamsiai rudai dazau,bet man ji graziausia palieka kai biski atsiplauna.... mano pacios naturalus plaukai yra pelenu spalvos,labai noreciau jau ju naturaliu,bet neturiu kantrybes atsiaugint....
Bordine tai cia kaip baklazanas? as naturoj irgi tamsi,bet as jos labai nemegstu ir zilu plauku milijonas matosi todel jau daug metu blond esu
QUOTE(izabele111 @ 2010 02 15, 19:14)
nes jei nedazyciau,tai buciau zila ,kaip sangalvele....nu ziauriai prazilus jau
reiks gal kulniuoti i kirpykla
reiks gal kulniuoti i kirpykla
ir as tokia pati
Man irgi jau reik kita savaite uzsirasyt,kad galva nauja padarytu
Sveikutes nauji namuciai 17 puslapiu prikalbeta
as pirmiausia apie savo geras naujienas tyrimu rezultatai tikiu, bet kartu dar negaliu , visa diena kankino, dabar tik gavo
reisk kazkaip skaityti ka cia pripliurpet, ir visas , visus su praejusiu Sv Valentinu
as pirmiausia apie savo geras naujienas tyrimu rezultatai tikiu, bet kartu dar negaliu , visa diena kankino, dabar tik gavo
reisk kazkaip skaityti ka cia pripliurpet, ir visas , visus su praejusiu Sv Valentinu
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 02 15, 20:24)
Bordine tai cia kaip baklazanas? as naturoj irgi tamsi,bet as jos labai nemegstu ir zilu plauku milijonas matosi todel jau daug metu blond esu
ir as tokia pati
ir as tokia pati
Naturoj ir as tamsi....buna minciu,kad nesidazyti ir buti tokiai ziliutei,bet gi dar maze princesyte turiu...tai visi ir sakys,kad anuke vedzioju
O blondine neteko per gyvenima but....ir mano mb nelabai prie dusios sviesios
Papildyta:
QUOTE(linele.m @ 2010 02 15, 20:28)
Labai dziaugiuosi uz tave!!!
QUOTE(linele.m @ 2010 02 15, 19:28)
Uj kaip dziaugiuosi uz tave
QUOTE(izabele111 @ 2010 02 15, 19:33)
Gyvenimo varikliukas ar ne?
As saves kitokios ir neisivaizduoju
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 02 15, 20:43)
Taip,cia musu gyvenimo varikliukas,dziaugsmelis....musu sirdziu linksmintoja ir neleidzianti ne minutes pagalvoti,kad jau pasenom....Kaip spirginiukas duodasi visa diena....nebeisivaizduojam kitokio gyvenimo
QUOTE(izabele111 @ 2010 02 15, 20:19)
Taip,cia musu gyvenimo varikliukas,dziaugsmelis....musu sirdziu linksmintoja ir neleidzianti ne minutes pagalvoti,kad jau pasenom....Kaip spirginiukas duodasi visa diena....nebeisivaizduojam kitokio gyvenimo