nu gi jau papuoliau iy jusu fotkes,bet cia daug darbelio bus,o kad paziuretumete kokia as grazi tai va logotipe as
Papildyta:
ernestuke man paaiskink noriu savo maziuka dar jum parodyti,bet cia man meta,kad neleidziama,kaip man ikelti ja y cia?
QUOTE(evel1 @ 2010 02 15, 15:17)
nu gi jau papuoliau iy jusu fotkes,bet cia daug darbelio bus,o kad paziuretumete kokia as grazi tai va logotipe as
Papildyta:
ernestuke man paaiskink noriu savo maziuka dar jum parodyti,bet cia man meta,kad neleidziama,kaip man ikelti ja y cia?
Papildyta:
Tai reikia dabar mažiuko nuotraukytę įdėt mūsų tam albume į savo skyreliuką , tada ant tos foto kuria nori čia įkelt reik paspaust kartuka kairiu pelės klavišu kad ji padidėtu ir tada kairėj nuotraukos pusėj matysi tokia lentelę Share this Image, iš tos lentelės reik nusikopint visą ketvirtos eilutės adresėlį ir įklijuot jį į čia rašomą žinute.
Laba diena
Labai fainai ryte prabudus prie lovos radau raudonu roziu didziule puokste ipakuota i polieriu su sirdutem poto seke arbata i lova su sirdutiniais sausainiais zodziu sirdziu buvo daug
Arba nuo dazu kuriuose mazas balinimo pigmentas
Beje labai graziai atrodai
As labai buvau sugadinus savo plaukus su ta palete neplaukai o siaudai buvo,jokio lankstumo nebuvo tai atsizegnojau ju visam gyvenimui,dabar tik kirpykloj dazausi ir sampuna su kauke tik ten perkuosi,plaukai tasigavo dabar bent i zmogu panasi
P.s senoj temoj skaiciau tavo istorija apie kuniga-egzorcista.kai buvom Danijoj ziurejom per ju vietini kanala tokia laida sukurta pagal tikrus faktus,ten rode vaikus sergancius VCP ir autizmu,pasirodo puse ju buvo visiskai sveiki kai kurie buvo uzkeikti seneliu,buvusiu sutuoktiniu,tetu rode mergyte autistuke. kai tik netoliese budavo kunigas ar baznycia ji pradedavo labai keistai elgtis,tevai nusprende nuvest ja pas egzocista pamatytumem kas jai daresi kai jai isvarinejo velnia tevai negalejo tuo patiket kad tai vyksta su ju vaiku,po keliu seansu vaikas tapo visiskai sveikas pradejo kalbet,bendraut eit i normalia mokykla,o anksciau net akiu kontakto nebuvo su ja gyveno savam pasauly.perskaicius tavo istorija man labai panasi situacija
Papildyta:
Ir saunuole kad metei toki
Eina sau kokie jus saunuoliai
Malonu susipazynt
Kaip supratau ir bukete nauju nuotrauku jau yra
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 02 14, 22:00)
Niu kaip jums meilės dienyte?
Labai fainai ryte prabudus prie lovos radau raudonu roziu didziule puokste ipakuota i polieriu su sirdutem poto seke arbata i lova su sirdutiniais sausainiais zodziu sirdziu buvo daug
QUOTE(NikeZ @ 2010 02 15, 10:24)
vikma o geltoneti gali nuo vandens arba sampunu kuriais naudojiesi
QUOTE(vikma @ 2010 02 15, 12:17)
o sako kad nuo tos paletes ir galejo pasizeisti aiskus dar priklauso koki sampuna naudoji.
As labai buvau sugadinus savo plaukus su ta palete neplaukai o siaudai buvo,jokio lankstumo nebuvo tai atsizegnojau ju visam gyvenimui,dabar tik kirpykloj dazausi ir sampuna su kauke tik ten perkuosi,plaukai tasigavo dabar bent i zmogu panasi
P.s senoj temoj skaiciau tavo istorija apie kuniga-egzorcista.kai buvom Danijoj ziurejom per ju vietini kanala tokia laida sukurta pagal tikrus faktus,ten rode vaikus sergancius VCP ir autizmu,pasirodo puse ju buvo visiskai sveiki kai kurie buvo uzkeikti seneliu,buvusiu sutuoktiniu,tetu rode mergyte autistuke. kai tik netoliese budavo kunigas ar baznycia ji pradedavo labai keistai elgtis,tevai nusprende nuvest ja pas egzocista pamatytumem kas jai daresi kai jai isvarinejo velnia tevai negalejo tuo patiket kad tai vyksta su ju vaiku,po keliu seansu vaikas tapo visiskai sveikas pradejo kalbet,bendraut eit i normalia mokykla,o anksciau net akiu kontakto nebuvo su ja gyveno savam pasauly.perskaicius tavo istorija man labai panasi situacija
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 02 15, 12:22)
Vsio. Ramiai telinktelėjau galvą ir išėjau, tik jau šoke vaikinuks kaip jau gerus kelis metus nepargryžtu. Prisičiulbėjo ulbuonėlis.
Ir saunuole kad metei toki
QUOTE(agnyteee @ 2010 02 15, 14:11)
Cia zinai kaip sakoma, daugiau nebegersiu, bet maziau irgi ne
Mes jau kokia 3 ar 4 ziema vaziuojam prie ezero su palapinem uzsikuriam lauziuka, pasistatom pirtike ( turim tokia mobilia is pleveles), aisku issikertam ekete kad butu kur maudytis, niu ir dar medziotoju vynelio pasikaitinam lauze... smagu buna... vezames rogiu ir visokiu kitokiu biesu, tai prisiciuozinejam i valias nakti palapinese permiegam ir namucio kita diena
Mes jau kokia 3 ar 4 ziema vaziuojam prie ezero su palapinem uzsikuriam lauziuka, pasistatom pirtike ( turim tokia mobilia is pleveles), aisku issikertam ekete kad butu kur maudytis, niu ir dar medziotoju vynelio pasikaitinam lauze... smagu buna... vezames rogiu ir visokiu kitokiu biesu, tai prisiciuozinejam i valias nakti palapinese permiegam ir namucio kita diena
Eina sau kokie jus saunuoliai
QUOTE(evel1 @ 2010 02 15, 15:17)
Malonu susipazynt
Kaip supratau ir bukete nauju nuotrauku jau yra
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 02 15, 16:01)
Laba diena
Oi kaip romantiškai.
Ir aš buvau taip susigadinus plaukus kai šviesiai visus dažiau su ta palete, ne plaukai buvo o šiaudų krūvą, vos atgaivinau ševeliūra.
Savo žinutėje įterpėte daugiau šypsenėlių, nei leidžia www.supermama.lt administratorius.
sus nervinau tiek citavau ir velnip triniau triniau sypseneles ir viska istryniau
sus nervinau tiek citavau ir velnip triniau triniau sypseneles ir viska istryniau
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 02 15, 16:21)
plaukai buvo o šiaudų krūvą
va va ir pas mane tas pats buvo atsimenu sukas ikisdavau ir nei is vietos
QUOTE(NikeZ @ 2010 02 15, 16:43)
Savo žinutėje įterpėte daugiau šypsenėlių, nei leidžia www.supermama.lt administratorius.
Sitas uzrasas biesina labiausiai kita karta skelk visa citavima per puse ir visi smailikai pasiliks
Papildyta:
O jau bukete kiek nauju veidu,labai malonu su jumis susipazint dabar zinai su kuo bendrauji
p.s. as dar vis senoj temoj 34pusl
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 02 13, 17:54)
Jostvairoges dar ir pasijauninau save taigi 72m gimimo kokia ketvirta desimti kulniuoju i penkta kaip didele Izabele tu kelintu gimimo?
As jau daug meteliu turiu As 67 m. gimimo.....tai jau tikrai pensisninke Klausykit mano patarimu vaikeliai
QUOTE(izabele111 @ 2010 02 15, 18:37)
As jau daug meteliu turiu As 67 m. gimimo.....tai jau tikrai pensisninke Klausykit mano patarimu vaikeliai
ogo beveik kaip mano mama ,ji 64 mama jau aisku kuri iks musu o kuri jaunikle dar ,na jauniausia
QUOTE(vikma @ 2010 02 15, 00:08)
su paskutiniuoju Nioliktuoju Gimtadieniu As net neprisimenu kaip paminejau paskutini nioliktaji
Nors man ir daug meteliu....bet savo paskutini niolikta gimsiuka pamenu iki siolei.....daug ,be proto daaaaaauuuuug gavau geliu Juk liepa ju yra daug....Nu tiek bajeriu busvo,kad dabar kai prisimenu ,tai juokas ima.....ech superiniai tarybiniai laikai buvo
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2010 02 14, 17:46)
Nu man jau nebera stimulo dabintis pries valentinke....nebe tie metai....didelis buckis ir "as tave myliu"...ir viskas
QUOTE(izabele111 @ 2010 02 15, 17:37)
Nu pasakei ir gips nu ***** kaip as cia isivaizdavau kad mes beveik vienmetes bet nuotraukose motin labai jaunai atrodai
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 02 14, 23:00)
Butent,va taip ir man budavo anksciau...budavau ir pirsle ir advokate ir kuo tik galima....labai ta sugebedavau jaunysteje
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 02 15, 18:45)
Nu pasakei ir gips nu ***** kaip as cia isivaizdavau kad mes beveik vienmetes bet nuotraukose motin labai jaunai atrodai
Labai aciu uz pagyras...bet jos nelabai tinka man.....As jau gal kokiu 10 kartu buvau palaikyta savo tetes zmona Teciui 70m.,bet labai gerai atrodo,todel as jam vis i zmonas ipersama......
Ech ka tie metai Svarbu sirdyje dar nesutema ir norisi vis prie jaunesniu pabut....
Papildyta:
QUOTE(agnyteee @ 2010 02 15, 15:11)
Cia zinai kaip sakoma, daugiau nebegersiu, bet maziau irgi ne
As tai siemet namuciuose saugau
As tai siemet namuciuose saugau
Nu jus cia tai fainai sugalvoje....aisku,del silumos is vidaus,ir viskas tikrai nesusalsi.....
Saugok pilvineli ir lengvai vaiksciok
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 02 15, 16:08)
Tai va, tokie tie ir vyrai. Faktas kad geriau turėt daug gerbėjų, nei kažkoki brėda, kuris pats dorai nežino ko nori iš gyvenimo. Nebutu gerbėjukų gal ir liūdniau būtu, dabar reik tik žodelį tart, butu ir vaikučių ir visko ko noriu. Kaip svaigsta svaiguliukai mano draugeliukai dabar. Tik bėda kad aš nesutinku to tikro vienintelio, dabar yra taip kad aš patinku tiems kurie man tik draugai, o kas man širdin įkrenta, tam aš tik draugė. Kažkoks užburtas ratas.
Ieskok savo vienintelio....jis tikrai yra ir atsiras Tik va kada,tai jau dievo rankose....O dabar kol jauna esi,tai visi tavo,o tu - neivieno
evel1 niu smagu is naujo susipazinti
agnyte net baltas pavydas sueme,kokiu jus smagiu ziemos pramogu susigalvojat
o as plaukus jau keturiolika metu dazau tamsiai,dazniausiai su londa color ir tai darau pati
agnyte net baltas pavydas sueme,kokiu jus smagiu ziemos pramogu susigalvojat
o as plaukus jau keturiolika metu dazau tamsiai,dazniausiai su londa color ir tai darau pati