QUOTE(vikma @ 2010 02 15, 13:54)
ot tie vyrai
o dabar turi koki ssirdies drauga?ar geriau tureti daug gerbeju,nei viena,kuris nei demesio nesugeba parodit
Papildyta:
o kur vakar visos prapuolusios buvot?negi meile pleset? as laukiau laukiau ir nieko nesulaukiau
viena pasikalbejau susavim
as dabar kava geriu,mazius miega,
Tai va, tokie tie ir vyrai.
Faktas kad geriau turėt daug gerbėjų, nei kažkoki brėda, kuris pats dorai nežino ko nori iš gyvenimo. Nebutu gerbėjukų gal ir liūdniau būtu, dabar reik tik žodelį tart, butu ir vaikučių ir visko ko noriu.
Kaip svaigsta svaiguliukai mano draugeliukai dabar.
Tik bėda kad aš nesutinku to tikro vienintelio, dabar yra taip kad aš patinku tiems kurie man tik draugai, o kas man širdin įkrenta, tam aš tik draugė. Kažkoks užburtas ratas.
Tūrbut visos vakar meilę plešė.
Bet nieko, kartais visai gerai ir su savim pasikalbėt.
QUOTE(agnyteee @ 2010 02 15, 13:54)
Labukas
Visus ir visas sveikinam su vakar dienos svente
O mano maziui penktadieni temperatura buvo uzkilus, nei is sio nei is to 39, bet isgere vaistu, nukrito tempa ir viskas tuo pasibaige, taip ir nesupratom is kur ir kas
turiu itarima kad del dantu...
Mano dickis tai dabar kieme duodas, oras geras, sniego iki kaklo, is kiemo vos isvaziuot eina
tai vaikams dziaugsmo iki negalejimo
ir dar, siandien vyra isleidau i gamta, isvare prie ezero su palapinem... kadangi siemet man namu arestas, tai kitamet sakiau atsiimsiu ir as savo
Smagu kad jau pasveiko mažiukas ir gali duotis po sniegus. Mažyliams ši žiemužė tikrai labai smagi kaip tiek sniego ir gali siaust po ji.
Oi kaip ir aš mėgstu tokius dalykėlius, gamtą, laužiukus, su gera kompaniją, smagu labai.
QUOTE(vikma @ 2010 02 15, 14:04)
Ir iš kur man šie žodeliai tokie savi.