QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 02 14, 23:00)
Oi kokios gražuolės abi.
Niu kaip jums meilės dienyte?
Man teko ir piršle pabūt, ir advokate, buvau užlaužta žinutėm vienos puskės gerbėjo.
Per mane bandė aiškintis kodėl puskė nebenori su juo bendraut, kaip jums vajzdelis? Žodžiu. Negana savo gerbėju ataku dar turiu atlaikyt ne savo meilės istorijas.
Ir pačia prispaudė buvęs vaikinas, taremes taremes kad liekam draugais, šiandien šašt vėl bandymas susitaikyt kaip porai. O kad pas mane jausmų gilesniu jam nebelikę..... Kaip sunku buvo atsakyti. Dabar taip negera ant širdies, bet net ir tokia dieną negalėjau suteikt netikros vilties. Vat ir mano valentinkė.
Neveltui snd meiles diena,jausmai per krastus visiems tryksta
nu tik nekas kad tu ernesta dabar taip sumautai jauties,okodel tu su juom nenori buti kaip pora?
o mes va dabar su vyru tik samapniuka gurksnojam
o diena kugelio prisivalgem su bulviniais blynais
maniau nusprogsim ispersivalgymo,dar drauge su berniuku visa diena prabuvo,man gurksnoti nepadejo nes
o mes tai neskaiciuosim rudeni gandru
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 02 14, 23:10)
oho
kaip tu smagiai cia varai
saunuole
uzsisakem pica laukiu jau 2.5 h
o kodel tiek ilgai picos laukiat,ar kamsciai tokia diena
?
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2010 02 14, 23:39)
su paskutiniuoju Nioliktuoju Gimtadieniu
As net neprisimenu kaip paminejau paskutini nioliktaji
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2010 02 14, 23:11)
Ernestuk, na gi negalima aukotis dėl kito, na padraugautumėt savaitę, dvi ir abu paliktumėt nelaimingi dar labiau. Gerai padarei
Nike, kokia pica vidury nakties
mes raugintų kopūstų troškintų su galkutėmis pririjom ir guli šeima laiminga
tai nakti gryno oro pas jusu trukumas bus
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 02 14, 17:53)
gelinius kitokiu nemoku
viso nago ilgis 2 cm pradziai
buvau ir as gelinius kazkada uzsidejus,bet kol vaikui pedkilnes uzdejau keli ir nuluzo,kai nesi pripratus prie ilgu nagu,tai visur jie kliuva,poto kita karta kai dejaus,jau ilgiau islaike,tik per skubejima visur kliudavo
taip ir netekau tu,poto sumasciau pailsinti nagus,nes kazkaip perdaug nusizilne buvo,gaila jau buvo
ir daugiau nebesidejau,bet rankos su nagais graziai atrodo,visiems atkisus vaiksciojau,o dabar slepiu,nes trumpi yra
Papildyta:
Nu ziuriu as cia viena pasikalbesiu ir eisiu gulti
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 02 14, 19:41)
su kokiais dazai dazais?noreciau tokio pilko atspalvio,bet man po keliu dienu kai su silveriu nusidazzau,pageltoneja plaukai
super atrodai beje:super