Padesiu fotika jauciu snd- o tai ner ka fotografuot kompozicijos tema namie
QUOTE(rarity @ 2010 02 14, 17:06)
Merginos, manau, kad nereikėtų skubėti griauti to, kas buvo kurta ne vienerius metus. Pabūkite dar čia, pasimokykite, o paskui, kompetetingai siūlykite drastiškus pakeitimus.
kiek as supratau, tai cia niekas nesiulino drastisku pakeitimu. Tiesiog menesio temos visom taisyklem padaryti namu darbus ir kiekvienam gauti po 3taip. Ta prasme, tokia pat tvarka kaip ir su privalomais namu darbais.
Merginos, manau, kad nereikėtų skubėti griauti to, kas buvo kurta ne vienerius metus. Pabūkite dar čia, pasimokykite, o paskui, kompetetingai siūlykite drastiškus pakeitimus.
as ir manau, kad neverta keist taisykliu. darom kaip neprivalomus ND ir tiek. nereiskia gi, kad jei neprivalomas, tai nesimokysim.
brumbrumai, apie tavo suoliuką ir medelį - per daug tuščios ervės, objektai kompoziciškai nesusiję, nematau nei vienos taisyklės, panaudotos tinkamai.
Su lapu būtų galima dar pažaisti - išpjautą širdutę (kam reikėjo žaloti augalą?) dėti į karštąjį tašką ir bandyti taikyti trečdalių taisyklę.
šaunu, kad bandai
Su lapu būtų galima dar pažaisti - išpjautą širdutę (kam reikėjo žaloti augalą?) dėti į karštąjį tašką ir bandyti taikyti trečdalių taisyklę.
šaunu, kad bandai
matau, kad man kazkaip nesiseka nezinau, ir minciu nera, o jei ka sugalvoju, tai visai neiseina nufotkint kaip ten galvoj sudeliota. nu bet tikiuosi, kad laikinai cia taip..
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 02 14, 18:08)
kiek as supratau, tai cia niekas nesiulino drastisku pakeitimu. Tiesiog menesio temos visom taisyklem padaryti namu darbus ir kiekvienam gauti po 3taip. Ta prasme, tokia pat tvarka kaip ir su privalomais namu darbais.
o jei negausi triju taip ar kazkurio neatsiskaitysi?
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 14, 18:13)
matau, kad man kazkaip nesiseka nezinau, ir minciu nera, o jei ka sugalvoju, tai visai neiseina nufotkint kaip ten galvoj sudeliota. nu bet tikiuosi, kad laikinai cia taip..
Ramiai, viskas bus gerai Visoms tokių periodų būna. Svarbu, kaip Leninas sakė - FOTOGRAFUOTI, FOTOGRAFUOTI IR DAR KARTĄ FOTOGRAFUOTI
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 14, 18:13)
o jei negausi triju taip ar kazkurio neatsiskaitysi?
liksi be vakarienes o jei rimtai, tai niekas cia nieko priverst negali.
QUOTE(pinga @ 2010 02 14, 13:06)
Sveikutės. Su meilės diena visas!
Nauja temelė Bandau išpildyti:
Naudojau įstrižaines, trečdalių taisyklę. Laukiu kritikos.
Nauja temelė Bandau išpildyti:
Naudojau įstrižaines, trečdalių taisyklę. Laukiu kritikos.
Na labai jau daug visko... nesimato esmes..... Manau bandyk dar karteli...
QUOTE(Noctua @ 2010 02 14, 15:53)
o as siulau kaip su tais pirmais 5 privalomais ND : prie kiekvienos taisykles po foto ir po tris uzskaitymus
Nereikia merginos per daug uzsibrezti... pasirinkom gana ilga laikotarpi, tad kiek kas nores, tiek tas des.... Tu nori su visom taisyklem pazaisti, tai ir zaisk... gal kazkas sugebes keleta taisykliu i viena sudeti, tai irgi gerai.... Cia jau neprivalomi o mokymuisi skirti namu darbai....
QUOTE(Forgete @ 2010 02 14, 16:07)
Visai graziai ir idomiai ziurisi ir su taisyklem pataikei....
QUOTE(Kokere @ 2010 02 14, 16:54)
As ir us tokia tvarka
O galima savo lasiuku ideti?
Papildyta:
Gal padarom privalomus namu darbus pagal kompozicijos taisykles temas
1 Trecdaliu taisykle
2 Trikampio taisykle
3 remelis remelyje
4 vedanti linija
5 Apskritimas
6 Ritmas
7 Neigiama erdve
O galima savo lasiuku ideti?
Papildyta:
Gal padarom privalomus namu darbus pagal kompozicijos taisykles temas
1 Trecdaliu taisykle
2 Trikampio taisykle
3 remelis remelyje
4 vedanti linija
5 Apskritimas
6 Ritmas
7 Neigiama erdve
Na lasiukai si kaarta visai geri o paskutinis tornado tai labiausiai patiko Zinoma, kita karta dar ir apie fona pagalvok...
Kodel nori padaryti privalomus? Kas cia dabar jums darosi? Gi ir taip jei noresit mokysites...
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 14, 17:14)
norit ir tuos privalomais padaryt? gal nekeiciam taisykliu, o tiesiog dedam, komentuojam ir mokomes...
o as dedu savo. istrizaine ir trecdaliu taisykle
o as dedu savo. istrizaine ir trecdaliu taisykle
Istrizaines cia nelabai matosi... man labiau sis kadras atitiktu trikampiu taisykles, bent jau mano akiai graziai trikampiais skirstosi...
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 14, 17:31)
aga, is virsaus. perejau visus namus, nera ka fotkint
o dabar dar i valentino diena
o dabar dar i valentino diena
Spalvos tikrai tokios gruzinancios... Nuotaika bloga? Siaip siek tiek apkarpius ir sirdele sukomponavus i karstaji taska manau visai gerai ziuretusi...
trecdaliu taisykle, istrizaines, bandziau trikampius ivelt, bet nelabai gavosi. Ugnis neryski. Gal fokusa reikejo ne i degtuku galvutes o auksciau, ties liepsnos krastais.. Bet zinok dabar kaip ta ugnis issidestys..
QUOTE(rarity @ 2010 02 14, 18:17)
Ramiai, viskas bus gerai Visoms tokių periodų būna. Svarbu, kaip Leninas sakė - FOTOGRAFUOTI, FOTOGRAFUOTI IR DAR KARTĄ FOTOGRAFUOTI
zinau.. bet kaip kartais sunku, kai fotkini fotkini, paziuri kompe ir matai suduti o taip stengeisi..
QUOTE(Akasha @ 2010 02 14, 18:37)
Istrizaines cia nelabai matosi... man labiau sis kadras atitiktu trikampiu taisykles, bent jau mano akiai graziai trikampiais skirstosi...
Spalvos tikrai tokios gruzinancios... Nuotaika bloga? Siaip siek tiek apkarpius ir sirdele sukomponavus i karstaji taska manau visai gerai ziuretusi...
nu nutaika tai bloga dingo gyvenimo tikslas, nu matyt menulis netinkamai pasisuko pazaisiu dar su ta sirdele..
QUOTE(Noctua @ 2010 02 14, 19:12)
trecdaliu taisykle, istrizaines, bandziau trikampius ivelt, bet nelabai gavosi. Ugnis neryski. Gal fokusa reikejo ne i degtuku galvutes o auksciau, ties liepsnos krastais.. Bet zinok dabar kaip ta ugnis issidestys..
aga, fokusas tai kazkur desinej apacioje.. o noretusi, kad butu i ta ugnies centra. ir norisi, kad tie degtukai visi matytusi, o ne nukirpti butu. pazaisk dar
QUOTE(Noctua @ 2010 02 14, 20:12)
Del ugnies, tai gal islaikymo trumpesnio reikejo, kad graziai pagauti ir kaip jau Brumbrumas minejo noretusi degtuku nenukarpytu... Istrizaines tema cia nelabai, bet va del trecdaliu gerai....
As dedu dar is senesniu i meiles tema... Sirdute komponavau pagal trecdaliu taisykle i susikirtimo taska....
Akasha, nors kas nors graziu foto ideda...
Man irgi ko tais nuotaikos ner
Man irgi ko tais nuotaikos ner
QUOTE(Kokere @ 2010 02 14, 21:45)
Nes susigedau
Auksciau nosi merginos.... Pas mane irgi toli grazu ne viskas gaunasi ka sumastau padaryti.... cia gi dedu tik tas, kurios jau man atrodo geriausios.... O ir taip dar toli man iki tikru groziu....
Man irgi tokia kurybine krize, jau dvie dienas nieko nefotkinau Sendien nusiaubiau senukus... nusipirkau tris stalines lempas ir stova fotikui... Va toki http://www.holga.net...tml?language=gb nu visai neblogas pasirode.. Gana tvirtas ir iki 2kg atlaiko... Manau kolkas tikrai uzteks... Galvojau vyras is namu isvarys kai pamatys
Tai va bandysiu kazka sendien sukurpti, kai vaika uzmigdysiu... tikiuosi kazkas gausis ir rytoj jau turesiu ka parodyti...
įterpsiu trigrašį dėl temos šaunuolės, kad susigalvojot ilgus ir tikrai naudingus nd. siūlyčiau juos padaryti anoniminius ir vertinimui. tereikia susikurti bendrą albumą ir ten anonimiškai numatytą laiką kelti numatytą kiekį nuotraukų tam tikra tema. po to visi balsuosit ir išrinksit nugalėtojus. taip darė patys pirmieji besimokantys fotografijos, o vėliau ir kita "laida". esmė tame, kad vertinimas verčia pasitempti. tada neužtenka techniškai, kompoziciškai ar dar kaip nufotografuoti, nuotrauka dar turi ir "kabinti". galvą guldau, kad jei paliksit šiuos nd čia, temoje, tada prikelsit begalę sausų, neišieškotų darbų.
Čia tik pasiūlymas, spręsti jums
Čia tik pasiūlymas, spręsti jums