Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

na cia mano Valentino dovana ir kartu bandau istrizaine.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 14, 15:07)
na cia mano Valentino dovana ir kartu bandau istrizaine.

aiskios linijos, aiskus akcentas, fokusas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2010 02 14, 14:53)
o as siulau kaip su tais pirmais 5 privalomais ND : prie kiekvienos taisykles po foto ir po tris uzskaitymus  ax.gif

As ir us tokia tvarka blush2.gif
O galima savo lasiuku ideti? blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Bet kiek idomiu foto gavosi juos befotkinant
tornadas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
Gal padarom privalomus namu darbus pagal kompozicijos taisykles temas
1 Trecdaliu taisykle
2 Trikampio taisykle
3 remelis remelyje
4 vedanti linija
5 Apskritimas
6 Ritmas
7 Neigiama erdve
blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2010 02 14, 14:53)
o as siulau kaip su tais pirmais 5 privalomais ND : prie kiekvienos taisykles po foto ir po tris uzskaitymus  ax.gif

as uz toki pasiulyma. galim suformuluot ir i pirma zinute isirasyt.

Kokere tavo lasiukai grazus, bet man tas pilkas bliudas toks niurus sad.gif ar cia kriaukle?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 14, 15:58)

Kokere tavo lasiukai grazus, bet man tas pilkas bliudas toks niurus sad.gif ar cia kriaukle?

aga blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Pradziai bandziau pacius lasus pagauti... Fono neakcentavau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
norit ir tuos privalomais padaryt? g.gif gal nekeiciam taisykliu, o tiesiog dedam, komentuojam ir mokomes...

o as dedu savo. istrizaine ir trecdaliu taisykle

user posted image
Atsakyti
O cia suoliukas ir medis is virsaus?
As slankioju po namus ir nieko nepritaikau fotografuot kompozicija verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 14, 16:26)
O cia suoliukas ir medis is virsaus?
As slankioju po namus ir nieko nepritaikau fotografuot kompozicija verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

aga, is virsaus. perejau visus namus, nera ka fotkint smile.gif

o dabar dar i valentino diena smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 14, 16:31)
aga, is virsaus. perejau visus namus, nera ka fotkint smile.gif

o dabar dar i valentino diena smile.gif

i tavo suoliuka net nezinau ka parsyt. o va sitas lapas patiko, tik ar realiai tokia zalia spalva teisinga?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 14, 16:43)
i tavo suoliuka net nezinau ka parsyt. o va sitas lapas patiko, tik ar realiai tokia zalia spalva teisinga?

na, nezinau kas yra teisinga smile.gif siaip cia turbut galima gincytis ir gincytis. bet gal ir persudziau siek tiek smile.gif na bet daznai spalva ir nuo nuotaikos priklauso..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 14, 16:14)
norit ir tuos privalomais padaryt?  g.gif gal nekeiciam taisykliu, o tiesiog dedam, komentuojam ir mokomes...

Gal ne kaip privalomus, bet po 5 privalomu ir pries 6,7 Nd ax.gif Tada ir tie lasiukai nesigaus kreivi sleivi, ir pradziamoksliai, tures pagal ka orientuotis smile.gif

O del suoliuko, tai iskart pagalvojau, kad cia abstrakti foto ir bandziau issiaiskint kas tas suoliukas yra istikro, tai pradzioj pagalvojau, kad nagam karpyt tos metalines, nzn kaip lietuviskai vadinasi (kusackes biggrin.gif ) Man siandien prie kompo isvis nereiktu turbut but lotuliukas.gif Sorry 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noctua: 14 vasario 2010 - 17:02
QUOTE(Noctua @ 2010 02 14, 16:51)
Gal ne kaip privalomus, bet po 5 privalomu ir pries 6,7 Nd  ax.gif Tada ir tie lasiukai nesigaus kreivi sleivi, ir pradziamoksliai, tures pagal ka orientuotis smile.gif

Merginos, manau, kad nereikėtų skubėti griauti to, kas buvo kurta ne vienerius metus. Pabūkite dar čia, pasimokykite, o paskui, kompetetingai siūlykite drastiškus pakeitimus.

brumbrumai, apie tavo suoliuką ir medelį - per daug tuščios ervės, objektai kompoziciškai nesusiję, nematau nei vienos taisyklės, panaudotos tinkamai.
Su lapu būtų galima dar pažaisti - išpjautą širdutę (kam reikėjo žaloti augalą?) dėti į karštąjį tašką ir bandyti taikyti trečdalių taisyklę.
šaunu, kad bandai 4u.gif

forgete,
tavo įstrižainė matosi wink.gif

Na, gal dar kas iš merginų užsuks pakomentuoti. Man sunkiai sekasi kritikuoti ax.gif
Atsakyti