Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 02 13, 22:36)
Pas mus dabar philips, tai kaip bebutu keista, tikrai gana normaliai i jas reaguoja fotikas.... is sviecia jos geltonai...

Del temos tai nuo pirmadienio siulau imti viena is seniau cia gvildentu techniniu namu darbu "Kompozicija ir itaiga" Idalis....

Kadangi visos esame naujokes cia, tai speju temelei reiketu duoti net ne dvi, o kokias tris ar net 4 savaites, kad tikrai isigilintue ir gerai isnagrinetume kompozicijos taisykles.... Lauksiu nuomoniu ar pritariate ar ne.... 4u.gif  blush2.gif

Idomu butu, as uz....
Atsakyti
Labas rytas
As uz nurodytas pamokas tik kazkodel man nuoroda neveikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 13, 21:36)
Del temos tai nuo pirmadienio siulau imti viena is seniau cia gvildentu techniniu namu darbu "Kompozicija ir itaiga" Idalis....

As uz tema thumbup.gif tik linkai neveikia...

Tikiuosi Akasha nesupyks.. 4u.gif
1 pamoka.Kompozicija ir itaiga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noctua: 14 vasario 2010 - 09:58
QUOTE(Noctua @ 2010 02 14, 09:50)
As uz tema  thumbup.gif  tik linkai neveikia...

Tema puiki. Kompozicija yra fotografijos esmė. Neišmanydami kadro komponavimo taisyklių, vargu ar padarysime gerų kadrų.
Tik siūlyčiau šiek tiek praplėsti ND sritį - fotografuoti ne tik abstrakcijas. Tai skamba gan paprastai, bet tikrai nėra paprasta. Siūlyčiau fotografuoti tą, ką norit (taip pat ir abstrakcijas), tiesiog panaudojant kompozicjos taisykles - trečdaliai, auksiniai taškai, trikampiai, įstrižainės, ritmas ir t.t.
Dedant namų darbą, būtina parašyti, kokiomi kompozicijos taisyklėmis naudojotės smile.gif
Įdedu savo abstrakciją smile.gif
Naudota auksinio trikampio ir įstrižainės taisyklės smile.gif

user posted image

Atsakyti
man sita tema patinka as uz bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi uz- jau parsisiunciau medziaga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2010 02 14, 10:50)
As uz tema  thumbup.gif  tik linkai neveikia...

Tikiuosi Akasha nesupyks.. 4u.gif
1 pamoka.Kompozicija ir itaiga

Aisku, kad nepyksiu... Aciu, kad pataisei 4u.gif Kazkaip negerai ten nuoroda ikeliau... g.gif

Dar reikia nutarti, kiek laiko darom sita temele.... Ir labai saunu, kad visos uz....

Rarity, gera abstrakcija smile.gif bandziau suprasti kas ten tokio, nu bet neatpazinau as to daigto..... blush2.gif
Atsakyti
pas rarity man atrodo plauku sepetys. O laiko as siulau daug ir butu idomu visas tas taisykles pritaikyti savo darbuose.
Atsakyti
Sveikutės. Su meilės diena visas!
Nauja temelė thumbup.gif Bandau išpildyti:
user posted image
Naudojau įstrižaines, trečdalių taisyklę. Laukiu kritikos.
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2010 02 14, 12:06)
Nauja temelė  thumbup.gif Bandau išpildyti:
Naudojau įstrižaines, trečdalių taisyklę. Laukiu kritikos.

Per daug daiktų, per daug įvairiomis kryptimis einančių linijų. Neaišku, ką norėjai parodyti, kur akcentas.

Pas mane tikrai ne plaukų šepetys wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 14 vasario 2010 - 12:15
QUOTE(rarity @ 2010 02 14, 12:13)
Per daug daiktų, per daug įvairiomis kryptimis einančių linijų. Neaišku, ką norėjai parodyti, kur akcentas.

Pas mane tikrai ne plaukų šepetys wink.gif

hmmm bigudukas? biggrin.gif
Atsakyti
o as siulau kaip su tais pirmais 5 privalomais ND : prie kiekvienos taisykles po foto ir po tris uzskaitymus ax.gif
Atsakyti