Sweiki dar karteli idedu lasiukus.
Bet kaip abidno kai didelis lasas krenta ir ji pagaunu, buna neryskus.
Papildyta:
Taip pat noriu ideti viena nuotraukyte Jusu kritikai.
QUOTE(fotodizain @ 2010 02 13, 18:27)
trečias lašiukas geriausias iš šitų įdėtų, gal tu be blico fotografuoji, kad nėra ryškumo?
QUOTE(fotodizain @ 2010 02 13, 19:27)
Man antras ir trečias lašas, tik jau ryškumo kaip trūksta
Vaikiuko nuotraukoj man spalvos nepatinka ir kodėl rankytes nukirtai? Jeigu kerti, tai bent jau nekirsk per sąnarius niekada
QUOTE(ASTYT @ 2010 02 13, 20:28)
trečias lašiukas geriausias iš šitų įdėtų, gal tu be blico fotografuoji, kad nėra ryškumo?
TAi kad su blicu, nzn kodel, tikriausiai nustatymai blogi.
QUOTE(fotodizain @ 2010 02 13, 18:39)
jeigu išeina pabandyk padidint ryškumo zoną ir prizūmint biškiuką, tas trečias jau pusę velnio lašiukas
QUOTE(fotodizain @ 2010 02 13, 19:39)
o ryskuma rankom reguliuoji ar auto?
QUOTE(ASTYT @ 2010 02 13, 20:44)
jeigu išeina pabandyk padidint ryškumo zoną ir prizūmint biškiuką, tas trečias jau pusę velnio lašiukas
gerai bandysiu
Papildyta:
auto
QUOTE(fotodizain @ 2010 02 13, 19:47)
as reguliavausi rankom, aisku vonioj prasedejau tris vakarus , bet geriau man gavosi, nei auto. Cia mano toks nekompetetingas patarimas, bet gal pades
QUOTE(Will @ 2010 02 13, 20:16)
mes čia kažkur aptarinėjom namudinius softbox'ų variantus, tai ten berods tokios lempos ir buvo naudojamos
O dėl taupančių yra toks niuansas, kad jei jas naudosi vien apšvietimui, gali labai nekas būti su wb
O dėl taupančių yra toks niuansas, kad jei jas naudosi vien apšvietimui, gali labai nekas būti su wb
Na mes dabar tokiu neblogu taupanciu prisipirke, tai su wb kolkas bedos neturejau... beveik kaip paprastu kaitriniu sviesa ir spalva Tai va ir nezinau... nu jauciu rytoj i senukus dar varysiu nu labai reikia man kazka sugalvoti
QUOTE(fotodizain @ 2010 02 13, 20:27)
Papildyta:
Papildyta:
Trecias lasiukas graziausiai ore pagautas.... taciau toks vaizdas, kad fokusas nusokes, bet cia speju gali del atspindziu buti.... Speju, kad vonioj fotkinai.... labai atsispindi lasiuke baltos sienos... pasistenk vonia juoda medziaga pasikloti... pageres vaizdas iskarto...
QUOTE(Noctua @ 2010 02 13, 20:56)
as reguliavausi rankom, aisku vonioj prasedejau tris vakarus , bet geriau man gavosi, nei auto. Cia mano toks nekompetetingas patarimas, bet gal pades
Del fokuso, tai as is pradziu susifokusiodavau i mazdaug ta vieta, kur lasiukas kris automatiniu, o po to perjungdavau i manual... ir jei aparato nejudini is vietos tai yra ant stovo pasistacius ar dar kur, tai labai viskas liuksiskai gaunasi...
O kaip bus dabar su temom? Kiek suprantu ryt baigiasi "meiles"
QUOTE(Akasha @ 2010 02 13, 20:09)
Na mes dabar tokiu neblogu taupanciu prisipirke, tai su wb kolkas bedos neturejau... beveik kaip paprastu kaitriniu sviesa ir spalva Tai va ir nezinau... nu jauciu rytoj i senukus dar varysiu nu labai reikia man kazka sugalvoti
tai jums pasisekė, kokias naudojat?
pas mus nematau dabar, ar osram, ar philips, bet wb numuša pas draugus irgi kažkurios iš geresnių, bet wb neįtinka
QUOTE(Will @ 2010 02 13, 21:15)
tai jums pasisekė, kokias naudojat?
pas mus nematau dabar, ar osram, ar philips, bet wb numuša pas draugus irgi kažkurios iš geresnių, bet wb neįtinka
Pas mus dabar philips, tai kaip bebutu keista, tikrai gana normaliai i jas reaguoja fotikas.... is sviecia jos geltonai...
Del temos tai nuo pirmadienio siulau imti viena is seniau cia gvildentu techniniu namu darbu "Kompozicija ir itaiga" Idalis....
Pagrindinis tikslas - remiantis pirmosios fotopamokos iš www.morguefile.com (parsisiusti ir pasiskaityti galima is [email=http://www_4shared_com/file/83054560/a4e4fe17/1_pamoka_Kompozicija_ir_itaiga_wwwmorguefilecom__.html]http://www_4shared_com/file/83054560/a4e4fe17/1_pamoka_Kompozicija_ir_itaiga_wwwmorguefilecom__.html[/email])kompozicinėmis taisyklėmis (trečdalių taisyklė, aukso pjūviai, trikampis, rėmelis, lydinti linija, apskritimas, ritmas, arba neigiama erdvė) padaryti abstrakčią foto.
Geriausias būdas mokytis kompozicijos daryti abstrakčias foto. Abstrakčios foto yra tokios, kuriose objektas yra praktiškai neatpažįstamas. Fotografuokite iš arti, naudokite spalvas ir linijas. Kai nufotografuojate tokias nuotraukas gerai apžiūrėkite, ar gerai jas sukomponavote.
Kadangi visos esame naujokes cia, tai speju temelei reiketu duoti net ne dvi, o kokias tris ar net 4 savaites, kad tikrai isigilintue ir gerai isnagrinetume kompozicijos taisykles.... Lauksiu nuomoniu ar pritariate ar ne....